גיזרות באינטרנט

linna9

New member
גיזרות באינטרנט

היי, עד עכשיו תפרתי כל מיני תיקים, גופיות ודברים פשוטים. אני רוצה להתחיל לתפור דברים קצת יותר רציניים. חיפשתי באינטרנט גיזרות ולא מצאתי שום דבר חינמי..... יש למישהי המלצות? (חיפשתי עמוד קישורים של הפורום - לא מצאתי....... ) ---------------- צימרים לזוגות

linna9

New member
איזה כיף :)

וואו, נראה ממש נהדר! יש שם איזה וסט שאני רואה איך אני מסתערת עליו :) יש לי בד מקסים בשביל זה! תודה!

0Pandemonium0

New member
גזרות להורדה

נכנסתי לאתר שנתת אך מכיוון שאני מתקשה באנגלית לא ממש הבנתי איך בוחרים הגזרה ואיך מורידים. יש לך סבלנות להסבר מפורט? בתודה מראש

0Pandemonium0

New member
גזרות להורדה

אז איך את ממליצה על האתר כנותן להוריד גזרות בחינם?!

נגה אר

New member
משום שהאתר נותן להוריד גזרות בחינם

בלי קשר לשימוש שלה באתר או לא. על חלק מהגזרות רשום FREE והן בחינם. לחצי על שם הגזרה בשורה העליונה ליד התמונה של הגזרה ותפעלי לפי ההוראות

0Pandemonium0 יש לי ידע נרחב בתחום האופנה

היכן שאני יכולה לעזור אני עוזרת . לא יפה מצידי שמסרתי את כתובת האתר ? 120 שנה לא יספיקו לי אם אני אצטרך לנסות כל דבר שראיתי ,קראתי ,למדתי .

lirola

New member
ואו, תרשי לי להיות בשוק!

אחת התגובות הכי מוטרפות שנתקלתי בהן.

מנצל''ש!

אני רוצה להוריד את הגיזרה של המכנס הזה : https://sewing.patternreview.com/Patterns/4700 לא אכפת לי גם לשלם, השאלה היא -איך אני משיג את זה? לא מצאתי קישור להורדה בכלל, מישהו יכול לעזור? וגם הייתי רוצה גזרה לכובע קסקט, אבל לא עם המשולשים, אלה מהסוג השני...כמו של הזקנים.. תודה מראש, אחלה פורום יש לכם...

puppylove104104

New member
הקובץ הוא לא הגזרה

אלא קובץ מידע על מידות, כמות בד, תמונה של הדגם והאיור שלו. עשיתי חיפוש - הגזרה כנראה כבר לא נמכרת רשמית (לא נמצאת באתר של בורדה, ויחסית קשה למצוא מקום שמוכר אותה - רק חנויות קטנות עולות בחיפוש) - אבל הצלחתי לאתר חנות באטסי שמוכרת אותה במחיר טוב מאוד: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=11142190 צריך רק לברר אם מוכנים לשלוח לארץ.

puppylove104104

New member
אופס - עכשיו שמתי לב שבחנות אטסי

הגזרה היא sold out. ממליצה לך להמשיך לחפש (אולי באיביי) - אבל נראה לי שזו גזרה שפשוט יצאה מהייצור.

טוב, נראה לי שאני אעשה משהו אחר...

אני אנסה לקחת מכנס ישן, אני אפרום אותו וישנה קצת גודל וגיזרה... נראה לי שזה דרך טובה וזולה יותר ללמוד... יש באתר ישראלי את הגיזרה אבל באיזה 60 ש''ח...לא ממש משתלם..

זה כנראה מאד תלוי בנקודת המבט

אם היו מציעים לי גזרה שלמה ובדוקה ב-60 ש"ח, או לעמוד לפרום זוג מכנסיים, לגהץ את החלקים הפרומים, להעתיק אותם לנייר, למצוא את החוט הישר שלהם, לאזן אותם זה לזה, לשנות קצת גודל, לשנות קצת גזרה... אוקיי. כל אחד והשיקולים שלו

lirola

New member
ומצד שני גיזרה בדוקה ובורדה לא בהכרח בדוק כל

כך

את יודעת מה, יש מצב שאת צודקת...

ככה אני באמת אלמד איך ליצור גזרה. תודה שעזרת לי לקבל החלטה!
באמת חבל על 60 ש''ח, אני גם ככה צריך לקחת את המכונה שיתאמו לי אותה...כמה זה צריך לעלות?

למעלה