גיזענות, פשיזם, דיכוי וכל השאר,,,

shosh200

New member
גיזענות, פשיזם, דיכוי וכל השאר,,,

הגיזענות נגד מיעוטים היא סרטן בגוף המדינה. הימין, כל הימין מדבר במונחים גיזעניים ופשיסטים. מספיק לישמוע את הנציגים שלכם בכנסת. בני אלון, קליינר (סתם אחד,,,) והמסוכנת ביותר לימור ליבנת. יש את המפחיד הזה, ליברמן שהוא "מבצע" בדיוק כמו שהבטיח.

המבשר

New member
שוש למה לך ללכת רחוק יש לך כאן

בפורום גזען ואחד שמדכא את זכותנו לכתוב הודעות והוא איך לא מהשמאל

אלי.

New member
והפתרון, כמובן -

חזרה לקוי 67, וויתור על ה"תענוג" שבהריגת מתנחל כל יום. נראה שבינתם של אותם פנאטים שאת מדברת עליהם אינה מפותחת דיה בכדי להבחין בין שליטה על שטח ושליטה על עם אחר. מכיוון שכך, לא נותר אלא ליישם את פתרון הנסיגה, כצעד ראשון בדרך לחיסול הגזענות.

אלי-שאתה תכתוב דבר כה מטומטם? ../images/Emo46.gif

מילא-כל ה"ערסים-השמאלנים" שכאן,אבל אתה? אם כך..במקום להרוג מתנחל ליום אני ממליץ לעראפת-לעבור לחיסול של שנקינאי אחד ליום.. ככה תחוסל ישראל בחודש כי היתר,כבר יארזו מזוודה.. זו התרופה לטמטום שבדבריך-אלי אני רואה,שאתה נסחף פה אחרי דעת גזענים בני עוולה אכולי אש וגפרית השנאה. מרק.

אלי.

New member
מרק, מה בדיוק לא הבנת בדברי ?

אם תצביע על הנקודה המדויקת, אשמח להבהיר אותה.

אלי,מי שחולם שהבעיה זה התנחלויות

כמוך.. לא מבין דבר בסיבת העימות פה. העימות הוא על כל גרגיר של אדמה כמו-עם הצלבנים.. בכל פעם הם שולפים ארנב אחר. תחזיר שטחים ילחמו בך כדי שתתיר חזרה של שני מיליון עקורים עלאק. המלחמה-היא על כל הקופה ואני חשבתי-שאנשים נבונים כבר הבינו סוף-סוף.. מרק.

אלי.

New member
מרק, הבעיה היא לא ההתנחלויות

הבעיה היא אחזקת שטח שאינו שלך, מתוך ידיעה והכרה ברורות שהוא לא שלך. ההתנחלויות הם מכשול זוטר בדרך לפינוי, אבל אני מאמין בשיטה שלא צריך לפנות את ההתנחלויות - צריך להתפנות מהשטח, ואז פינוי ההתנחלויות יהיה עצמי. ולעניין ההודעה המקורית - צריך לפנות את השטחים, מכיוון שמעבר לפתרון הבעיה הבטחונית, זה הדבר היחיד שיכניס פרופורציות לראשם של מגלומני העם הזה, אלה שחושבים שאפשר להחזיק עם שלם בחצר האחורית, עם זכויות אפס - ועדיין להיחשב ולהשתייך לחבורת העמים הנאורים.

אלי, הבעיה היא לא השטחים.

איפה ראית "ידיעה" ו"הכרה" ברורות שהשטח אינו שלנו?? אתה יכול אולי להפנות אותנו למקור כלשהו שאומר במפורש שה"שטחים" אינם שלנו?? האם אתה יכול להפנות אותנו למקור כלשהו שאומר במפורש שה"שטחים" שייכים למישהו אחר בכלל?? חוץ מזה, על איזה "עם" אתה מדבר - זה שאנחנו כביכול מחזיקים בחצר האחורית?? מי הוא בכלל ה"עם" הזה?? מאיפה הוא צץ?? ממתי הוא בכלל "עם" ועל סמך מה?? האם אתה בכלל יודע את כל העובדות סביב הפיקציה הזאת??

אלי.

New member
שמוליק, אני מדבר רק על עובדות.

את השאיפות, הספקולציות והתיאוריות אני משאיר לאחרים. "ידיעה והכרה ברורות שהשטח לא שלנו" אני ראיתי ורואה מאז 67, אצל כל ממשלות ישראל שכיהנו, שמאל וימין כאחד - אף אחת מהן לא טרחה (שלא לאמר "לא העיזה") להחיל את החוק הישראלי על השטחים הכבושים. אלה העובדות. מכאן אני מסיק את ה"ידיעה" וה"הכרה" שדיברתי עליהן. אתה באמת רוצה מקור שאומר במפורש שהשטחים לא שלנו ? אין בעיה: קח גלובוס, תן לו סיבוב התנעה, עצום את עיניך - ושים אצבע על הגלובוס. עכשיו פקח את עיניך, ואמור בקול רם את שם המדינה שעליה מונחת אצבעך. זה אחד המקורות. נ.ב - אם אצבעך נפלה במקרה על מקום שאינו מיושב או על שטח ימי - חזור על הניסוי. אותו מקור גם יוכל להגיד לך במפורש של מי היו השטחים עד יוני 67. על איזה עם אני מדבר ? על כל אותם אנשים שאינם יהודים, שיושבים בשטחים הכבושים עוד מלפני 67, והורגים מתנחל אחד בכל יום. כל זמן שהללו לא התגיירו (כהלכה או לא כהלכה) - הם העם שעליו אני מדבר. אבל ... מה אכפת לי לעשות לך קצת טוב על הלב ? תשמע - האנשים הללו בכלל לא קיימים, הם רק פיקציה של השמאל. נשאר רק לברר למה מתנחלים שגרים בשטחים הורגים כל יום מתנחלים אחרים ...

אז אני מבין שה"עובדות" הן המצאה שלך

נו טוב, שיהיה. מותר לך להשתעשע בהמצאות...... אבל מה אתה מקשקש על עניין "החלת החוק הישראלי"??? עצם זה שהיקמנו שם ישובים יש בזה החלת חוק ישראלי במקום. איזה חוק אחר קיים שם מאז שיחררנו את האזור?? זאת היא *העובדה* ולא שום דבר אחר!! תבוא לדבר איתי על סיפוח?? זה כבר עניין אחר. המדינה לא *סיפחה* את האזור משיקולים שהיו לה לגבי אפשרויות שונות של שלום עם *מדינות ערב* (לא עם "פלשטינים" כאלה ואחרים, שבעצמם לא ידעו שהם "עם" עד שלא אמרו להם את זה איזה שלוש שנים קודם לכן.....). חוץ מזה שבכך שהמדינה לא סיפחה אליה רשמית את האזור המדובר, זו היתה טעות ממדרגה ראשונה (וזהו מידע שיש לי לגביו ידיעה והכרה ברורים מהשטח....). אז אתה מנסה לשכנע אותי (ואחרים) שיש מקום להנציח את הטעות.....?? לגבי "מקורות" לכך שהשטחים לא שלנו, אני מניח שאתה סתם מתבדח כי זו תשובה עילגת לחלוטין. כל מדינה שתשים עליה את אצבעותיך על הגלובוס המפואר שלך, תשמח מאד אם מדינת ישראל לא היתה קיימת בכלל. אז מה? תלך לפרק את המדינה בגלל ש*הם* אמרו......?? ודע לך - כי נראה לי שאתה לא יודע בכלל - שכל אותם שרצים שלטענתך "לא התגיירו כהלכה" אינם "עם". זה שהם צורחים מעל כל גבעה ותל שהם *כן*, לא הופך את זה לאמת...... אלה הם עלוקות שהובאו לאזור במתכוון מכל רחבי העולם הערבי/מוסלמי (כולל אלבניה וסרביה, דרך אגב....) בשנים הספורות שלפני קום המדינה. אין להם שום מכנה משותף ייחודי חוץ מהיותם מוסלמים. אם מישהו כבש פה שטחים, אז *הם* אלו שכבשו אותם ולא אנחנו. מקומם אינו כאן והם יכולים לחזור לארצות ערב ששלחו אותם לכאן. שלא תטעה לחשוב מכל זה שאינני ער למצב בשטח ולבעיה שיש לנו עם החיידקים האלו, ועם שורת הטעויות הגורליות שביצעו ממשלותינו לאורך כל שנות עצמאותנו, אבל לא יזיק לך אם לפחות תדע ותכיר את האמת ואיך עבדו עליך בעיניים להאמין שיש לך כאן עסק עם איזשהו "עם" מיסכן בעל "זכויות" עשוקות כלשהן באזורנו. לצורך העניין הייתי ממליץ בפניך מאד מאד לקרוא את סיפרה המרתק של ג´ואן פיטרס From Time Immemorial העוסק בשורש הסיכסוך היהודי/ערבי על ארץ-ישראל. יתבררו לך מהקריאה כמה עובדות מאד מעניינות (ונכונות ללא אפשרות הכחשה בגלל המסמכים הנלווים שמאשרים אותן) לגבי מהותו של מה שאתה מכנה ה"עם" ה"פלשטיני", והמכניזם שפעל (ופועל עדיין) מאחורי יצירתה של הפיקציה הזאת. אני מוכן אפילו לתרום לך תרומה ולממן עבורך את רכישת העותק (בתקווה שלא פישלת אותה בלימודי האנגלית שלך.....). מצטער, אבל ככל שידוע לי לא תצליח למצוא את התרגום העברי של הספר. עד כמה שידוע לי אז כמה חניאקים מבני עמנו, שלא מעוניינים שתדע את האמת, דאגו להפעיל לחצים על חנויות הספרים אצלינו להוריד את הספר מהמדפים הרבה לפני שהמהדורה כולה נמכרה...... זה היה כבר לפני שנים די רבות (הספר ראה אור לראשונה בשנת 1985 או 86) ואני לא בטוח אם תמצא עותק עברי אפילו בספריה כלשהי. לכן אני מוכן לממן עבורך את רכישתו של עותק הספר בשפת המקור שלו - אנגלית.

אלי.

New member
גם עם הקביעה הזו אין לי בעיה ...

אבל ברשותך, ובשבילך ושכמותך, אחזור על משפט שכתבתי בהודעה הראשונה שלי באשכול זה: "נראה שבינתם של אותם פנאטים שאת מדברת עליהם אינה מפותחת דיה בכדי להבחין בין שליטה על שטח ושליטה על עם אחר. מכיוון שכך, לא נותר אלא ליישם את פתרון הנסיגה, כצעד ראשון בדרך לחיסול הגזענות." זה היה המשפט הראשון שלי, ומשום מה נראה לי שתוכל למצוא בו כמה סממנים מוכרים. ולעצם העניין: אתה אומר "עצם זה שהיקמנו שם ישובים יש בזה החלת חוק ישראלי במקום", ואתה כמובן צודק. כמו שצדקו קודמיך, שאמרו אותו דבר על ימית, עליה השלום. עובדות, ידידי - עובדות. ואיזה מזל שאתה "גילית" לפלשתינאים שהם עם 3 שנים קודם לכן ... באמת מזל גדול. כמובן שתוכנית החלוקה לא היתה ולא נבראה. הזכרון שלך כ"כ סלקטיבי, שאתה לא זוכר שמי שנתן למדינת ישראל את השטח הראשוני, נתן (באותה נשימה) שטח מקביל לעם/ישות הפלשתינאים. מצד שני - למה שתזכור ? הרי בסה"כ מדובר בעובדות. בעניין הגלובוס - גם כאן אין לי בעיה שתחשוב שאתה צודק, ובתנאי שהמשקיפים (אמריקאים/טרבלסים/מוסקבאים/אחר) יבואו לכאן, לפקח ולכפות הפסקת אש, מו"מ - ונסיגה. כמו שאמרתי - יש דברים שחייבים יהיו להיעשות, בכדי שהמגלומניה של חלקנו תרד למינימום האפשרי. לפי מה שהבנתי, המשקיפים (אמריקאים בשלב ראשון) כבר מתארגנים. בעניין הגדרת הפלשתינאים כעם - כמובן שכחלק מהמגלומניה, אתה ורק אתה תקבע לכל העולם מי הם ומה הם ("אין להם שום מכנה משותף ייחודי חוץ מהיותם מוסלמים"). אפשר לחשוב איזה מכנה משותף יש לך ולאהוד ברק, לדוגמא ... בכל מקרה, אם זה מסדר לך את התיאוריה, אז לאו"מ אין שום בעיה שתחזיר את השטחים לירדן, בכדי שתמסור אותם לערפאת. וכמובן (איך לא ?) - אתה משתייך לזן הפרנואידי, שחושב שהספרים שתומכים בתזות שלו - לעולם יצונזרו. כמובן שלא תעלה במוחך ההשערה הפרועה, שהספרים הללו, שבין רובם ובין הסטוריה אין ולא כלום - מעניינים את צרכני ההסטוריה כפי שמעניין אותם רומן זול מסדרת פטריק קים ... בכל מקרה, אני מודה לך על ההצעה הנדיבה, אבל ההסטוריה שאנחנו מדברים עליה איננה רחוקה דיה בכדי שאפשר יהיה לצנזר או ליפות אותה. אני סבור שכפי שאנחנו יודעים בבירור את השתלשלות העניינים שהביאה להחלטת האו"מ על הקמת מדינה עברית, אנחנו יודעים באותה רמה של בהירות מה היתה החלטת אותו מוסד לגבי הקמת מדינה פלשתינאית. אבל אני חוזר שוב למקור - את שלהבת פס הויכוח הזה לא ממש מעניין. גם לא את המתנחלים שחשים כברווזים במטווח. ככה זה כשצדקת הדרך היא סלקטיבית, ואינה מעוגנת בעובדות.

אז מה? החלטת להפסיק לכבוש כרובים

ששינית את הניק שלך.....?? סלח לי שנכנסתי לך בעניינים, אבל אין לי שום כוונה להמשיך בדיון כלשהו עם מקקים שכמוך.....

resh0

New member
אבן פתרון "מקובל" בעולם.....

למשל: האמריקאים נסוגו מקליפורניה כצעד ראשון בדרך לחיסול הגזענות כלפי ההיספנים המכסיקאים. הטורקים נסוגו מכורדיסטן כצעד ראשון בדרך לחיסות הגזענות. למה דווקא אל קו הפסקת האש ב67??? אתה יודע עוד כמה קווי הפסקת אש קיימים? למשל קו הפסקת האש על תעלת סואץ!

אלי.

New member
ממתי ישראל עושה כ"מקובל" בעולם ?

מי שמקובל בעולם (ולא חשוב למה) - עושה כ"מקובל" בעולם. מי שמוקצה, ונתון לחסדי הוטו האמריקאי - עושה כמקובל על הנשיא האמריקאי, ועל האו"מ. בוא נהיה קצת יותר ריאליים ונתחיל בקטן, מלעשות דווקא את הפתרון ה"מקובל" בישראל - נסיגה משטח שנכבש ממדינה: ב-56 נסוגונו מחצי האי סיני שנכבש ממצרים, ב-81 נסוגונו שוב מחצי האי סיני שנכבש ממצרים, ב-2000 נסוגונו משטח שנכבש מלבנון, ובין השנים 94 (פלוס מינוס) ועד 99 - נסוגונו מחלקים מיש"ע. כפי שאתה רואה - אנחנו טובים בלהחזיר (טובים מאד, אפילו), וחבל לחרוג ממנהגנו ... ולמה דווקא קוי 67 ? פשוט מאד: 1. זהו הגבול הבינלאומי. 2. זהו הגבול הישראלי הרשמי, המקובל על אזרחי ישראל השפויים, שאינם חוצים את הקו הירוק ממערב למזרח. כל היתר - תיאוריה.

resh0

New member
וזה עזר? הגיע הזמן להיות ככל העמים!

כל הנסיגות הללו לא הביאו לישראל מאום! הגיע הזמן שננהג ככל העמים! כלומר לשמור על זכותנו לחיות על אדמתנו בבטחון ובשלום. כל אחד שייאים על שלומינו ובטחוננו, או שיזמום לחמוס את אדמתנו, יוכה נמרצות ללא רחמים עד שיבינו כי אין לתכניתם כל סיכוי לצאת אל הפועל. כך נהגה, נוהגת, תנהג כל מדינה בעולם!!! כך עלינו לנהוג גם, עלינו בהחלט לחרוג ממנהגנו ולשם שינוי נצליח להביא שלום ובטחון. ככל העמים!!!! מה, כו-לם טיפשים? קו 67 הוא קו הפסקת אש בלבד. גם אם הוכר ע"י האו"ם כקו גבול, אין להתייחס לקביעה זאת! מחר יקבע האו"ם כי מדינת ישראל חדלה להיות מדינה לגיטימית... האם תתחיל לארוז את המזוודות? בנושאים מדיניים או"ם=שמום!!! ואם תתיחס ברצינות להחלטות האו"ם, יבוא היום שהערבים ילחצו להוציא את ישראל מרשימת המדינות. אני מקווה שתחזור בך בעניין קביעתך את הקריטריונים למצב "שפוי". אני וכך רוב אזרחי המדינה לא(!) רואים את קו הפסקת האש ב 67 כקו הגבול של מדינת ישראל והאמן לי שאני וכך רבים אחרים, אכן שפויים. חשד לאי שפיות הייתי מחפס דווקא המחנה הפוליטי שאין שני לעמדותיו האידיאולוגיות באף מדינה בעולם.

אלי.

New member
בודאי שזה עזר, אבל אתה לא תשתכנע.

הנסיגה מלבנון עזרה מאד לתוחלת החיים של כמה עשרות חיילים בשנה. הנסיגה (האחרונה) מסיני עזרה לייצר מצב סטאבילי, בו ארה"ב שולטת במצב עד הביט האחרון, משני הצדדים (ועל זה כבר דננו). אין לי בעיה עם "לשמור על זכותנו לחיות על אדמתנו בבטחון ובשלום", יש לי רק בעיה קטנה עם הגדרת "אדמתנו". על היפותזות מהסוג של "מחר יקבע האו"מ ..." לא כדאי לדון, כמו שלא כדאי לדון על הגלגלים שסבותינו תקבלנה ברבות הימים. הגדרת ה"שפוי" - אני לא שולף הגדרות, וממילא גם לא צריך לחזור בי מהן: זה ממש ממש לא משנה מה אתה ח-ו-ש-ב - משנה מה אתה ע-ו-ש-ה. וכשאתה (וכל אחד אחר) עושים (או נמנעים מלעשות) מעשים שמהם משתמע שבמקום X עובר גבול - המילים והמחשבות לא עוזרים לשנות את המציאות. ולכן, אני חוזר על דברי - אדם שפוי שמתגורר בתחומי הקו הירוק לא חוצה את הקו הירוק, אם יש לו אלטרנטיבה.

שכחת גם תרבות הדיבור שלהם

קללות, נאצות וניבולי פה ברברים "המלומדים" שבימין מנסים להתייפיף בעיברית תנכית מצוחצחת...בושה אללי אנה אנו באים...????????

למעלה