גיור כהלכה

הגדרתי כבר:

יהודיות = היותו של אדם יהודי. כמו אמריקאיות, אנגליות, ערביות וכו´. יהדות = הדת היהודית.

לא הגיוני

שזה יהיה המדד, ובחו"ל מיהו יהודי? רפורמי הוא יהודי? אם כן חזרה השאלה. חוץ מזה מה תעשה עם אחד שאתאהב בגויה.

../images/Emo9.gif |עומדת לדקת עונג|

תשמע רבי, הדיונים שאתה מעלה לא מצליחים לעניין אותי, למרות שאני משתדלת. הדברים האלה לא מטרידים אותי. נקודת המבט שלך אינה נקודת המבט שלי. אתה חושב שגיור כהלכה חשוב. אחלה. אם זה מה שיקל על בעיותך אחלה פעמיים!! אם זה מה שיקדם אותך לאן שאתה רוצה ללכת זה נהדר! אם זה מה שיהפוך אותך לאדם טוב יותר אני חותמת בשתי ידיים! הצרות שלי נשארות כשהיו ככה או ככה. אותי מטרידים דברים אחרים. העולם מנקודת מבטי פה. >ספל חמאה מחכה ליום רביעי
<

אינני יודע

מצד אחד אני נפעם מהרגישות שלך, ובכלל מה שמעניין אותך להיות יותר טובה. [כוונתי למה שכתבת בפורום לגיל הרך בעניין השקר, שאת רבים הוא כלל לא מעניין.] מצד שני, מה את חושבת שעושה לי טוב לשמוע שדברים שלי לא מעניינים?? למה אני צריך לדעת את זה?? למה? בשביל מה זה טוב? מה אני יהפוך בגלל ההערה הדבילית שלך לאדם אחר??? [סליחה על הבוטות.] גיור כהלכה לא מעניין אותי, מה שמעניין אותי היא הגישה של יוצאים בשאלה לסוגיות אלו. אגב מאוד נוגע ללבי הרצון שלך להיות אשה אמיתית. אני לשמחתי לא סובל מהבעיה הזאת. אך זו בעיה נפוצה. בעיה בעיתית. דוגמא קלאסית לשקר נפוץ: איפה אתה?? עוד דקה אצלך! אמרת עוד דקה, איפה אתה? אני בדרך, מייד אני מגיע. תגיד, למה שיקרת לי? אמרת עוד דקה? אני שיקרתי!?

אל תקח קשה

תראה כמה *כן* הגיבו, ואיזה דיון התפתח. >ספל חמאה עם חצי הספל המלאה...<

../images/Emo39.gifתודה

אני מודה לך, אך לשמחתי אני מתיחס לכל אדם כאילו היה עולם מלא. בקיצור ללהיות אדם יש מחיר, הזהרו בלשונכם.

למעלה