גיוס 16/11/06

galit53

New member
גיוס 16/11/06

האם מישהו יודע אם גיוס 16/11 הוא כללי או מודיעין? והיכן תהיה הטירונות וכמה זמן? תודה :)

Amazing18

New member
יאיי :]

לי שנה בדיוק אחריך. אני מניחה שאממ קצת יעלו עלי אם אני ארשה לעצמי ככה סתם, בטעות ובשוגג לפלוט עד מתי נוב 05?

Amazing18

New member
סופלה שוקולד ושוקו חמים?

אבל בלי קצפת, זה מגעיל.. אז רגע, נוב 3 אה.. היכן שירתת?

Ronchi7

New member
לפי מה שאני יודע...

זה גיוס מודיעין.זאת מכיוון שגם אני מתגייס באותו יום ודיברתי פה עם אנשים בפורום שגם הם באותו יום וכולם מודיעין. אם זה מודיעין קרוב לודאי שהטירונות תהיה בגלילות אבל זה לא בטוח. משך זמן הטירונות הוא בין 3-4 שבועות...

מזתומרת?

יש אמנם גיוס מודיעין בתאריך הזה, אבל אם מישהו לא אותר ע"י מודיעין הוא הולך לכל"צ ולא משנה איזה גיוסים יש באותו יום. והטירונות של מודיעין כבר לא בגלילות לדעתי אלא בבסיס טירונות בדרום.

noaregev

New member
דיברתי לפני כמה ימים עם חמן

והם אמרו שאין להם מושג מה זה השמועות האלה ושהטירונות תהיה בגלילות.. (אולי לקורס הספציפי שלי, מי יודע) ולי הטירונות 10 ימים..

onix 88

New member
מי שהתגייס שלשום הגיע לבסיס

בדרום לפי מה שהבנתי.

noaregev

New member
הגיעו למפרשית אאלט.. אבל זה לא אומר

שכללל מי שהתגייס באותו יום הגיע לשם.. יכול להיות בגם בגיוס 16/11 תהיה איזשהי חלוקה, בכל זאת מדובר בכמה וכמה קורסים

onix 88

New member
אין לי מושג אם כולם הגיעו או רק חלק

אבל כן התחילו להעביר. וד"א, אני חושב שהשם של הבסיס הזה מסווג, בפעם הקודמת שמישהו רשם אותו כאן ההודעה נמחקה.

אלה לא קורסים גדולים מדי

מי שהתגייס ב-25/10 אלה קורסים גדולים. ואת השם של הבסיס עדיף באמת לא להזכיר. סתם טריוויה-אחד הבסיסים בדרום שנמצא ליד ביס"ט (בית ספר לטיסה) ושייך למודיעין ידוע לרוב פרחי הטיס כ"בסיס של חיל הקשר", ומדובר בפרחי טיס שעברו סיווג בטחוני ולא בפורום שפתוח לכלל.

galit53

New member
לא בדיוק

טירונות מודיעין היא בגלילות רק בשבועות הקרובים. החל מ-1.1.07 היא עוברת לדרום.

C T S

New member
מה עובר על הצבא הזה?!

היה לי ב 15 בנובמבר ודחו לי ביום ל 16 בנובמבר. מודיעין פרסית. מישהו אמר לי שעושים טירונות עם מי שעושים אחר כך את הקורס. זה נכון? קודם הטירונות ואז הקורס?

למעלה