גיוס 16 באוגוסט................

Booyaka18

New member
גיוס 16 באוגוסט................

היום נודע לי במקרה לגמרי שדחו לי את הגיוס ביום.... אז אני מתגייסת ב-16...שבוע הבא.. מישהו יודע איזה גיוסים יש באותו יום?... אני רק יודעת שאני מיועדת למודיעין ועוד לא קיבלתי תשובה לגבי האם עברתי או לא עברתי את התחקיר הבטחוני..... אני אשמח ליצור קשר עם מי שמתגייס באותו יום.... להכיר קצת לפני הגיוס...האייסיקיו שלי הוא 145572422 ועוד משהו- לכל אלו שהתלוננו אתמול על כך שלא עונים בטלפון של איתור חמ"ן.... התקשרתי היום בבוקר ב9 והם ענו ממשמהר...אז תדעו שהם עונים החל מ-8 בבוקר... כדאי להתקשר עד 11 כי אז הם אשכרה עונים.... אח"כ הם סתם מייבשים שעות על הקו...

ל י א ו ל

New member
אני מתגייסת באותו היום

למודיעין, ויש עוד כמה. יכול להיות שזה אומר שהתקבלת ובגלל זה העבירו לך את התאריך ליום של גיוס למודיעין? נשמע לי די הגיוני.

אני באותו יום

אני מתגייס למודיעין גם באותו יום לאן את מתגייסת (כאילו מה במודיעין)?

frozenfire1

New member
גם אני ב16 למודעין

אמרו לנו שביחידה שאני הולך אליה מי שעבר את התחקיר והוא במחזור של אוגוסט שינו לו ל16

Booyaka18

New member
היייייי חברהההההה ../images/Emo13.gif

עשיתי מיונים לתפקיד מש"קית ביטחון מידע.... והתאריך הקודם שלי היה ה-15 לאוגוסט... אז כנראה שאת צודקת....יכול להיות שעברתי... הבעיה עם הצבא הזה שכל אחד שולח אותך לאחר... התקשרתי ללשכת הגיוס בקשר לתחקיר ואמרו לי לשאול במודיעין....ואז התקשרתי למודיעין ואמרו לי להתקשר ללשכה..... אף אחד לא ענה לי אם עברתי או לא.... זה משגע אותי!!!! ולנימה אחרת.... אני שמחה שיש כמה שמתגייסים איתי ומקווה שיהיה לנו כיף אם יציבו אותנו באותו בסיס...וזה נראה לי הגיוני לא? מישהו יודע אולי איפה נעשה את הטירונות.....?

janjana

New member
הטירונות - בגלילות

גם אני מתגייסת ב-16 למודיעין, אבל לביטחון מידע, אבל אם אנחנו מתגייסות באותו יום, בטוח נתראה בבקו"ם... אחרי הכל זה לא גיוס כזה גדול.

זה לא רק מודעין.....?

חברים שלי (3 מהם....) היו אמורים להתגיס ב10.8 ודחו להם תגיוס ל 19.8 משהוא יודע מה זה הגיוס הזה לאן אפשר להגיע חוץ ממודיעין???? הם לא עברו אף מיון מסוים ושלושתם על פרופיל 97......זה מוזר שלא שלחו אותם לקרבי......

Booyaka18

New member
ג'נאנה..... אני אשמח אם

נכיר קצת לפני הגיוס...יכול להיות גם שהיינו ביחד במיונים? את יכולה לדבר איתי באייסי.... 145572422

walking tall

New member
גם אניב16.8

אני מתגייס לממר"ם לקורס שנקרא מתמ"מ (מנהל תשתיות מערכות מחשב )

litish

New member
גם אני ב-16 למודיעין.

זה כבר שבוע הבא! אימא'לה!!! בהצלחה לכולנו!

Zenith87

New member
16.8 גיוס בנים של דו"צ

וחבר שלי מתגייס למתמ"מ בניגוד לרצונו :-\

למעלה