גיוס מנחים לאייקון!

Ferenheit

New member
גיוס מנחים - אייקון 2004

** פסטיבל אייקון – קריאה למנחים ** בחוה"מ סוכות, בין ה-3 ל-5 באוקטובר, יערך בסינמטק תל אביב ובסביבתו זו השנה השמינית אירוע המד"ב, הפנטזיה ומשחקי התפקידים הגדול מסוגו בארץ: פסטיבל אייקון! שלושה ימים של סרטים, סדרות, הרצאות, משחקי תפקידים ועוד. זו ההזדמנות שלכם לחשוף את כישרונכם לקהל חדש ומגוון, המגיע לאירוע מכל רחבי הארץ ומכל קהילות המד"ב והפנטזיה, ולהריץ משחקים שולחניים באיזה סגנון וצורה שרק תרצו. אל תשכחו שמלבד כבוד וייקר זוכה כל מי שמנחה פעילות גם בהשתתפות בשתי פעילויות בחינם, לבחירתו מתוך כל פעילויות אייקון, כולל הקרנות סרטים, סדרות, והרצאות. אם ברצונכם להיות חלק מהפסטיבל, אנא צרו עמנו קשר בהקדם האפשרי. גם אם אתם לא בטוחים איזה משחק אתם רוצים להריץ ומתי, אבל יודעים שאתם אכן רוצים להריץ באייקון – צרו קשר וציינו זאת, מכיוון שחשוב לנו לדעת כבר עכשיו כמה מנחים מתכוונים להריץ משחקים, על מנת שנוכל לתכנן בהתאם. כמו כן, מספר המקומות המוקצים למתנדבים בכל פעילות מוגבל. ** המיסיון ** פעילות "המיסיון" ממשיכה גם השנה, לאחר שבאיקון הקודם הביאה להיענות גדולה. בפעילות זו מריצים המנחים משחקים קצרים יחסית (כשעתיים), שמטרתם להציג את משחקי התפקידים לאלו שאינם מכירים, או כבר אינם זוכרים. השנה ילוו מנחי המיסיון לאורך הדרך על פי הצורך, ויינתן דגש מיוחד לעיצוב משחקים שמתאימים לקהל חדש. אם אתם מנחים מנוסים ורציניים שמסוגלים להציג את התחום בצורה מלהיבה ומעניינת לאנשים מבחוץ – המיסיון זקוק לכם! ** יצירת קשר ** יש לשלוח מייל לכתובת [email protected] הנושא צריך להתחיל במילה ICON נא לא לשלוח מיילים לכתובות המייל של התעשיה הגובלינית אלא לכתובת הייעודית שלמעלה.

ננסק

New member
למה "שוב"?

תחשבי על עשרות האנשים שמעולם לא שיחקו במועצה. בוודאי יש הרבה אנשים שלא שמעו על זה, ואחרי שיקראו את הטיזר ירצו להירשם. את בטוח תמלאי לפחות סבב אחד של זה, השאלה היא אם *את* רוצה להריץ את זה שוב. אנחנו נשמח.

רגע אחד...

"אנחנו נשמח"? אתה לא האיש שאמר שהוא נורא נורא נורא לא רוצה לשחק במשחק הזה, למרות ההצלחה הגדולה שלו בקרב כל השאר? דווקא לא נראה לי, הפעם. בביגור... יש זמן עד אז. לשם שינוי אני רוצה את אייקון חופשי.

ננסק

New member
ידידתי, אני מארגן משחקי תפקידים

בכנס איקון. אני אשמח לראות אותך מריצה כל משחק שהוא, במיוחד אם תריצי אותו מספר פעמים. זה התפקיד שלי. =)

ידידי, עם כל הכבוד והאהבה שלי אליך

שכח מזה
רק הפעם לא.

LOL

כן, הפעם הקודמת בהחלט היתה מתישה. אין סיכוי שאני מריצה את זה למשך 8 שעות שוב. מקסימום 6, אם יהיה סבב ארוך יחיד ואם נורא יתחשק לי. אבל שוב - לא באייקון הזה.

ogmios

New member
משחק מיתולוגי שביצה הריצה בביגור

ובעוד כמה מקומות, לא זוכר כבר את כולם.

בעיקר בביגורים.

המשחק הזה עבר כבר שני ביגורים ו...לא, לא עבר אייקון. רק ביגור. הורץ שלוש פעמים בביגורים (פעמיים בביגור 2003, סבב של 6 שעות וסבב של 4 שעות, ופעם אחת בביגור האחרון - סבב של 8 שעות מטורפות), ועוד כמה פעמים בטסט-פלייז, שעלו יפה. משחק לשמונה שחקנים, לא פחות ולא יותר. עד כה, כמעט כל מי ששיחק רצה לשחק שוב, מה שמאוד מחמיא לי, למרות שלא מובן במיוחד.

gray wolf

New member
לעזור ולא להנחות?

שלום אני מעוניין לעזור אבל לא להנחות האם יש משהו שאני יכול לעזור בו?

Ferenheit

New member
בוודאי!

יש הרבה מתנדבים שעוזרים בידי הכנס השונים ומתוגמלים בהתאם (באופן חריג שלח מייל לכתובת שלעיל ואני אעביר אותו הלאה). יש גם פעילויות שונות שאתה יכול ליזום או לבקש להשתתף בהן שלא כמנחה של משחק.

למעלה