גיוס לצהל

גיוס לצהל

שלום לכולם אני אמא לנער כבן 17 שלקה בהתקף לפני מס' חודשים וההתקף לא חזר כך שלא ידוע אם הוא חולה הוא בכל מקרה מטופל בכדורים ורציתי לדעת פרטים לגבי גיוס לצה"ל או התנדבות אודה לכם אם תחזרו אלי.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יש שרשור גדול על גיוס לצה"ל בטאגליינס. אולי תמצאי שם משהו מתאים. אני מקווה שיותר מאוחר ייכנסו החיילים ואלה שהשתחררו ויסבירו יותר.

הי

כיום ניראה שצה"ל מגיס בפרופיל 45. ואת צריכה לכוון את הדברים. לאיבחון אפילפסיה לא נידרש שהתקף יחזור, במידה והא מקבל טיפול תרופתי ללא שום אישור נוסף לאפילפסיה, אפשר להעריך שכעבור שנתים ימליצו להפסיק טיפול. ולהמתין ולראות. איך זה מסתדר עם הצבא. מניסיוני את צריכה לברר את זה עם חיל רפואה.

aerox

New member
תיקון טעות אבא של אפי ....

חיל הרפואה עדיין לא קשור בעניין בנה הוא רק מלש"ב (מועמד לשירות בטחון) כך או כך ,הוא יהיה מול לשכת הגיוס בלבד! ולא חיל רפואה, ולגבי אפילפסיה וצבא כל אחד וכל אחד איך שהוא נופל אם אותו רופא הכל תלוי באותו מזל של אותו יום
לפחות ככה זה היה אצלי , קיצור בהצלחה והמשך יום נעים שלכם תמיד - Aerox

אני לא בטוח

חיל רפואה מעורב בתהליך, לפני הגיוס קיבלתי תשובה למיכתב מועדה רפואית, רק הפסקתי לנדנד. לצערי. שיהיה לך בכיף Aerox.

א68

New member
גיוס

ראשית כל, את צריכה לבדוק בבירור ולעומק עם הרופא המטפל, אם זה חד פעמי ואין קביעה שהוא אפילפטי או שהחלטתו שהוא אכן אפילפטי, ובעזרת החלטתו בכתב ידו ובחתימתו, תשמש את בנך כשיקבל במשך הגיל הנ"ל מכתב מהצבא לביתו, ללא כל הבדל בריא או חולה, להתייצב פתח בלשכת הגיוס ומכאן יתחילו כבר התהליכים והבדיקות הרפואיות,ידרשו לדעת פרטים עליו וממנו ואת אותו אישור מהרופא המטפל, שכוחו ומשמעו הגבוה ביותר ע"מ שרופא לשכת הגיוס יאשר את גיוסו.

למעלה