גיוס ב16.10.2006

JOKER KK

New member
גיוס ב16.10.2006

לאן מגייסים באותו יום? חבר מניאק אמר לי שזה משטרה צבאית אם זה משטרה צבאית איך אני מבטל?

StimpyX

New member
חחח...

ענק אתה. קודם כל, יש סיכוי שזה גיוס של משטרה צבאית מאחר ויום קודם ישנו גיוס למשטרה הצבאית. אז יכול להיות שהגיוס מחולק כמו שהיה במחזור הקודם. ואם זה משטרה צבאית, אתה לא 'מבטל'. אין כזה דבר 'לבטל' בצבא. אתה עושה מה שאומרים לך. במידה ואתה רוצה לצאת מהחיל, אוקיי, זה כבר סיפור אחר. ואגב, משטרה צבאית זה לא כזה נורא כמו שעושים מזה.

avihay is raw

New member
קודם כל יום לפני זה לא מ.צ

זה כל"צ שממנו יקחו חלק למ.צ לא הכל מ.צ וכנראה ככה יהיה גם ב16 דבר שני לזה הפתח את השאשכול אי אפשר "לצטת" או "לבטל" את זה זה הצבא ואם זה צריך לחיות אם אתה לא רוצה להגיע למ.צ ומפנים אותך לבה"ד 13 אל תתפנה ואם אחרי הטירונות נותנים לך יעד של מ.צ גם אז אל תתפנה זה הסיכוי היחיד שלך לצאת ממשטרה צבאית אם לשם את מיועד במידה ואין לך פרוטקציות

JOKER KK

New member
מה זה כל"צ?

יש לי פרופיל 64 ובקשתי להיות ג'ובניק אז למה דווקא משטרה צבאית?

StimpyX

New member
כי התפקידים במשטרה הצבאית

הם לא כאלה קרביים. רק יחידת המעברים הם מה שהכי קרוב לקרבי.

aviv789

New member
ואם יש לי פרופיל 97

אך ברצון לשרת כלוחם סימנתי 1 ובגלל זה דפקו אותי שם. ויש לי קשרים, האם אני אוכל לעבור למקום אחר בתאריך אחר?

sasa21

New member
כמעט אין דבר שי אפשר

לעשות עם קשרים (תלוי כמובן איזה קשרים)

SiiSooS

New member
ויש לי בקשה :)

אני מתגייס עוד שבוע וקצת, רציתי לבקש טובה קטנה מאנשים שיש להם גישה לדעת מה הקב"א שלי, בבקשה תפנו במסר אלי, תודה :)

avihay is raw

New member
כמה תשובות

כל"צ זה גיוס של אנשים בלי פרפויל ערופי או אנשים עם בעיות ת"ש בנים יחידים או כל סיבה אחרת שלא מתגייסים לקרבי ובו מקבלים תפקיד שלא דורש מיון מוקדם והרבה פעמים שמים אנשים במ.צ כי צריך שמה אנשים בה"ד 13 זה בסיס בצריפין בעצם כל צריפין זה בסיס אחד ענקקקקק שבתוכו יש הרבה מאוד בה"דים-בסיס הדרכה שמס/ 13 שייך למ.צ

מה פתאום!

בה"ד 13 ממש לא בצריפין. בה"ד 13 נמצא בבית ליד. זה בית הספר למשטרה צבאית, שנמצא במ.ק 21.

למעלה