גיוס ב15.10

bombastik

New member
גיוס ב15.10

אני קצת בלחץ עכשיו כשראיתי פה בפורום שב15.10 הגיוס הוא למשטרה צבאית.. אם יש לי פרופיל 64 וקב"א גבוהה ואני מתגייס ב15.10 לאיזה חיל אני מתגייס?

RoiD1

New member
גם אני כמוך...

פרופיל 64 וקבא 54 הגיוס הוא כלל צהלי זאת אומרת שזה יכול להיות הכל... אבל הכי חשוב זה אם אתה מקבל משהו שאתה לא רוצה - אל תתפנה מהבקום! עדיף לך לסבול כמה ימים ב"כלא" שלהם שם ולקבל שיבוץ טוב, מאשר להיות אומלל 3 שנים בתפקיד גרוע...

moonch

New member
גם לי פרופיל 64 וקב"א גבוהה

וגם אני בלחץ שהתאריך הזה למ.צ. יש מצב למערך טכני אם לא קיבלתי מיונים?

avihay is raw

New member
תשובה לכולם

טוב גיוס 15.10(אגב גם אני מתגייס בו) זה גיוס כל"צ שהרבה ממנו הולכים ל: מ.צ מערך טכני ח"א/תקשוב/חימוש(גם אם לא קיבלתם שום מיון וגם אם לא למדתם אלקטורניקה בביה"ס) ואולי גם נהגים הקיצר כל"צ=חרא

sasa21

New member
אוקיי תשובות למי שתמגייס ב15:

אז ככה חבר'ה, ב15 יש גיוס כל"צ לפי מה שהבנתי לאנשים איכותיים, חלק מהמתגייסים שובצו למשטרה צבאית, חלק שובצו למקומות אחרים, וחלק עוד לא שובצו בכלל.

or aver

New member
לכולם... קודם כל תרגעו....

אני מתגייס ב-15 לאוק' פרופיל 64 קב"א מעל 52.... בררתי בפרוטקציות בשלישות והתברר לי שאני מתגייס לשח"מ (חייל משטרתי) לא מ.צ למי שחושב שאני מתבלבל.... לפי מה שבררתי, המשטרה לוקחת חבר'ה עם קב"א בין 50 ל- 54 ככה שאי-אפשר לדעת לאן תלכו... חוצמיזה, אם הקב"א שלכם גבוהה אז סיכוי טוב שלא תזרקו למ.צ או למערך הטכני... בהצלחה לנו....

למעלה