שרונילה..
בס``ד קשה לי לברך אותך בלילה טוב למרות שאת כותבת בלילה ואני דקה אחרייך, אם אלו הרהורי לבך באמצע החיים ודקה לפני השינה,אז זה באמת לא לילה קל,אם את חדשה ברוך בואך לפורום קדוש זה. הנושא המדובר הוא גיוס ב נים ולא בנות,במה תוכלי לעזור ? בהתנדבות בבה``ח במשטרה בקופח במה ? מה זה יתן לציבור החילוני שזועק כל כולו ופניו וכל מאוויו הם לציבור בחורי ישיבות וחולם שיבוא יום והם יתגייסו,ויתרמ(ח)ו לעם שלהם. חמודה ,הם לא צריכים אותנו אז אל תעוררי בעיות חדשות ולא רצויות תשאירי אותנו בפינה שלנו השקטה והשלווה,יפה לך שאת רוצה לתרום אז קומי תתנדבי לא צריך רוב בכנסת בשביל זה,תמיד אפשר לעשות הרבה ובשקט,ומה שלא יעשה הציבור הדתי למען הכלל תמיד יהיה רדוף וסובל מהיד הרעה שלא מבינה את הצורך בלימוד תורה. והחשוב מכל זה אל תשכחי שישנן בנות חרדיות שגם אם הן רוצות להקדיש שנה/שנתיים למען המדינה הן לא יכולות כי הן נתונות לקושי של ערוב גברים נשים ועוד הרבה סיבות כדי לא לשרת בשרות הלאומי,זה לא אומר כמובן שיש מעשי חסד והתנדבויות למינהן שעוזרות בדרכן ולא בשיטה מוגדרת לאומית. מקווה שהבנת אותי. לילה טוב בכל זאת, נוחי לך על יצועך,חלמי על אשר רצתה נפשך, ואל תהיי מוטרדת מתפקיד הבנות במדינה שלא שווה הרבה גם. כל טוב שיין.