גיוס בנות 21.8

LoLiPoo

New member
גיוס בנות 21.8

מה להביא ?? איזה גודל תיק?? תתנו רעיונות...

LoLiPoo

New member
אני מחיפה ואת?

וכן אני צריכה רשימה של כל הציוד.. ואיזה תיק להביא? מה התכולה שכדאי?

indigo wing

New member
לדעתי 75

גופיות פיג'מה בגדי מד"ס הלבשה תחתונה כלי רחצה מגבת פנס מגבונים לחים לוותר על איפור נעלי ספורט נוחות (עדיף כמה שיותר זולות.. כי הטירונות שוחקת אותן) מקדם הגנה כסף קטן מנעולים (למרות שאצלי בטירונות לא גנבו ואחרי כמה ימים הפסקתי לנעול) ציפה לשים בשק שינה..

indigo wing

New member
אה וגם

נעלי אצבע למקלחת נייר טואלט כי אין בשירותים ממתקים כי זה נחמד בהפסקות כיסוי לדיסקית כי זה לא נוח אחרת

ממתקים = תחת גדול

עשו לעצמכן טובה בטירונות אומנם עושים יותר ספורט מהרגיל אבל יש ארוחות מסודרות לכן אתן מכוסות מחינת הוצאת הקלוריות אך ממתקים מוסיפים לעניין ומפני שאתן לא תשרפו את אותן קלוריות עדיף לותר עליהם גם אם זה נורא כיף בהפסקות.

שרמן17

New member
הופה..חיפה..

את מחיפה.? תביאי את האי סי קיו שלך... וגם ככה את תהיי ג'ובניקית אז מה זה משנה מתי הגיוס?

vered101186

New member
צעירותתת :)

טוב אז ככה :(אני כבר בצבא ככה שאני יודעת בערך מה להביא) לוותר על איפור !סתם יתפוס מקום.לא צריך תאמינו לי,גם אסור להתאפר על מדי ב'.תביאו תיק רחצה(עדיף)ובו סבון שמפו,דורדורנט,פדים,תחתוניות. תביאו 12 חולצות לבנות או ירוקות זית,(או אפילו יותר תלוי איזו טירונות) 12 תחתונים,16 זוגות גרביים(אתם לא מאמינים כמה מסריחות תיהיו שם במיוחד באוגוסט..)ואתם חייבים לשים נעיליים סגורות בטירונות...והמללצה אישית אל תקנו נעלי מרטין עכשיו כי הם יהרסו לכם..אני קניתי ומזה התבאסתי כי הן נהרסו לי.תביאו נעלי ספורט שחורות הכי פשוטות בעולםם.תביאו מגבת---מצעים(זה כמעט הדבר הכי חשוב)..נעלי אצבע למקלחות(שתוכלו כמובן להתקלח איתם)..(אתן לא רוצות לדרוך על מה שיש שם תאמינו לי)סכין גילוח,אסלוניות(חשוב מאוד),מלא נייר טואלט בלי להתקמצן כי פשוט אין שם..אתם לא צריכות להביא הרבה בגדי מדס..תביאו מכנס אחד ספורטיבי.פיג'מה(במסדר לילה אסור להיות עם גופיות לידיעתכם)מסרק כמובן..אממ שכחתי מלא דברים בטח אבל כל הדברים החשובים עלו לי לראש..אה ומאוד חשוב תביאו שעון יד-פשוט הוא יהרס..אבל כדאי שיהיה לכן כי לא כדאי לכן לאחר בזמנים........

indigo wing

New member
מזה מסדר לילה אצלך?

אצלי לא היה את זה בטירונות.. והמילה "צעיר" היא ממש מטומטמת

vered101186

New member
קודם כל תירגעי.

אני צחקתי שאמרתי צעירות... מסדר לילה זה לפני שהולכים לישון עושים מצבה.אני הייתי בחיל האויר אולי זה שונה בחיל ירוק

LoLiPoo

New member
מה זה...

אסלוניות?? ואם מסיאים סכין גילוח, יהיה בכלל איפה/אי/ זמן להתגלח??

pilpel666

New member
גם אני ב21, אבל לכלל צהלי... :(

לא נראה לי שאני אקנה את התיקים הגדולים האלה כי הם ממש יקרים ותכלס, אחרי הטירונות אני לא אמצא בו שימוש אלא אם כן אני אלך לעשות טראקים בדרום אמריקה - דבר שלא תכננתי. אפשר לדעתי להסתדר עם התיקים הרגילים של הטיולים השנתיים, הארוכים האלה.. כי סה"כ רוב הדברים הם דברים קטנים וכמה בגדים שהם למדס, שינה, וחולצות מתחת למדים. רצוי לדעתי גם לקחת 2 מגבות ולא אחת. אני גם אקח כרית ושמיכה, למה שלא להשקיע בנוחות? תהיי בטוחה שלא יהיה שם נוח בכלל ואת לפחות שבוע מחוץ לבית. אמממ ומראה קטנה או גדולה תהיה שימושית למקרה שיהיה תפוס במקלחות לצורך סידורים שונים...

הייי גם אני מתגייסת ב-21...

מאיפה את?. ולדעתי עדיף לקנות את התיקים האלו...תמיד עדיף שיהיה מקום מאשר שיחסר.

Rosanna

New member
היי לכולם../images/Emo68.gif

גם אני כמו שכתבתי מתגייסת ב21 לכלל צהלי ככל הידוע לי. אני מכפר סבא מי שרוצה לדעת. ול]י דעתי כדאי מאודדד לקנות את התיקים הגדולים כי לפי ניסיון של חברה שלי שהתגייסה לפני שבועיים זה בדיוק מה שצריך ואפילו זה מפוצץ וביום הגיוס שלה ראינו שכל הבנות היו עם אותם תיקים.

למעלה