גיוס ביתי

ALIZ58

New member
גיוס ביתי

האמת פה אפשר לספר הכל חופשי ,,בטח לא ליד בנותי,,ולא ליד אימי שחולה ביתי התגיסה,,16/08/10 ..ליויתי אותה עם בנותי לגיוס,,היה יום קשה אבל זה לא כלום לעומת ,,הילדה שלא מתחברת חברתי ,,בוכה מתקשרת מתי שאפשר לי בכלל כל מה שקורה לבנותיי מאד משיע על מצב רוחי.. אני בזמן האחרון נראית גרוע ,,בפנים רואים שאני עצובה ,,הלך לי שמחת החיים ובכלל בגלל הקטנה שקשה לה ,,זה בכלל גומר אותי , אני מרגישה כבר על אפיסת כוחות.. אין לי כבר כוח להלחם לסדר לדבר זה מעיק לי אבל נגמרו לי המצברים זה מתיש אותי,,, איך אמרה ביתי הגדולה אמא מה אתה לא יודעת לדבר,, אמרתי לה מרשה לך ,,את יותר חכמה ממני מעבירה לך את השרביט כל הבית מוטרד מביתי מחוסר הסיפוק שלה ... הבעיה שרגילים שאת פותרת מסדרתת קשה לי אין לי תמיכה ,,ולצערי אני מאד זקוקה לפחות לאדם שיעזור עם במילה או תמיכה נפשית... כל פעם אני מרגישה שאני צריכה לעבור מבחני אישיות ,,אין לי כוח ,,,,

סחיטה רגשית

אמא יקרה ומתוקה ההשתלבות בצבא פחותץ קלה יליד'ה שלא עצמאי ותלוי בהורים גם אשת אחי עברה את זה עם הבן כל הטירונות הוא היה מרותק על שטויות , הם נסעו אליו עם כביסה נקיה והןוא למד להשתלב בין החברה למזלינו זה היה קורס מעורב והבנות אמצו אותו ודאגו לו כמו אחיות לקחו אותו למסדר חולים , היו איתו שהיה חולה עם חום גבוה , הם עשו את הסטג עליו כחובשות והחברה הדתיים בבית הכנסת נתנו לו תמיכה חברתית בבסיס שבו הוא הוצב , ועכשיו במקום ילד רואים גבר גבר שהאבא היה מאושפז דאג לקבל חופשה היה לצידו בבית החולים , עמד על זה שהוא יקבל טיפול נאות מהרופאים אחי מאד אוהב את ההתפתחות , אבל נוסע להביא אותו הביתה למרות שהוא אחרי כימותרפיה אם אני אוכל לעזור לך בכייף , הטלפון שלי פתוח בפניך כל שעה משעות היום אשלח לך מסר ואל נא תבכי, כי הדמעות רק מחלישות , דברי איתי 19 שנים במדים למדו אותי משהו על השירות הצבאי ואיך מסתדרים בו

למעלה