גיוסי נובמבר

גיוסי נובמבר

טוב אז ככה: הגיוסים של החיר במחזור הגיוס הזה הם 25 גולני 26 גבעתי 27 נחל 28 צנחנים התאריכים האלו מאומתים ובדקתי אותם עם חבר בלישכת גיוס שרואה במחשב שלו את זה עכשיו מה שלא מובן זה מתי הגיוסים ליחידות העורפיות ?!?! כל מחזור גיוס עד היום הגיוסים של החירניקים פתחו את מחזור הגיוס והם היו בתחילת חודש נובמבר ולאחר מכן התגייסו גם שריון ותותחנים וכו אז לפי זה זה אומר שבמחזור גיוס הזה הגיוסים האלה אמורים לגלוש לחודש דצמבר וזה לא כל כך הגיוני אז אולי הפעם שריון וחברים מתגייסים לפני החירניקים ?? כלומר מוקדם יותר בחודש נובמבר? אבל זה גם לא ניראה לי כי כמו שאמרתי תמיד הגיוסים של החירניקים פתחו את המחזור..... אז אולי במחזור גיוס הזה בנובמבר אין גיוסים ליחידות עורפיות ??? ודילגו על זה הפעם והשנה יהיה שוב רק בגיוס מרץ ? עוד משהו - אני יודע שחבר שלי מתגייס למודיעין בתחילת חודש נובמבר אז זה אומר שבתחילת חודש נובמבר מגייסים השנה גם גובניקים וזה גם קצת מפריע לתאוריה שהעורפיים מתגייסים לפני החירניקים..... אז מה אתם אומרים הייתכן שאין במחזור גיוס הזה גיוסים לתותחנים ולשריון ?!!??!?!?!?!?!

MIG

New member
תראה

חודש נובמבר נגמר ב30 לחודש ככה שיש עוד יומים לאחר גיוס החי"ר.

lightofgod

New member
הלוואי אתה צודק כי קיבלתי 25 סופי

אבל אם אתה טועה והחי"ר בתחילת החופש זה אומר שדפקו אותי בשריון או תותחנים ואז יתחילו הבעיות והבאלגנים.

MIG

New member
התאריך שלך ה25 הוא כנאה זמני

אם התאריך הזה יהיה סופי אתה תקבל עוד צו עם25(ככה לפחות מישהו אמר לי).

lightofgod

New member
טוב בא תשמע את הסיפור המלא שלי

דיברתי עם מישהי מהמדור והיא אמרה לי שאני מתגייס ב25 לא יום אחרי ולא יום לפני... ואמרתי לה שזה רק התאריך הזמני, אבל היא ענתה לי, שהיא יודעת מה שהיא מדברת והיא בכוונה הדגישה שזה יהיה ה-25 ואז היא רמזה לי שהיא לא אמרה כלום...:) בקיצור היא נסתה להגיד שזה הסופי שלי... וכשאמרתי שאני רוצה גולני, היא שאלה אם שריון לא טוב בשבילי... ואז שאלתי למה? והיא ענתה: סתם, לא משנה... ואז היא אמרה לי שאם אני ילך לקצין מיון בבקו"ם ויתעקש הוא יתן לי גולני כי יש לי נתונים טובים והוא יסכים. וגם את זה היא אמרה שלא שמעתי את זה ממנה:) בגלל זה חשבתי עד עכשיו שאני מיועד לשריון... שזה מה שהיא ניסתה לרמוז לי...

lightofgod

New member
אז מה אתם אומרים הספקולציות שלי

לגבי הגיוס שלי לא ממש נכונות?

באמת

שפורום של גיוס נובמבר היה מועיל. בכל מקרה למה שכל נ"מ, מודיעין קרבי שריון ותותחנים יתגייסו ב20? כי עד היום הם לא? אני לא חושב שזה היה משיקול כלשהוא, אלא סתם ממסורת. אולי השנה הם החליטו שזה לא יהיה ככה. אנחנו לא מכירים את הצבא ואת הסיבות שהוא עושה את מה שהוא עושה. אולי הם גם יגלשו לדצבר. לך תדע.

The-Princess

New member
אםםםםם

טעות.. ב 20.11 זה לא כל"צ?.. אני מתגייסת בתאריך הזה (כמעט בטוח שיקדימו לי) לפקמציות... וזה ח"א.. זה לא כלל צהלי

radiogaga

New member
סתם שתדע...

1. התאריכים של הגיוס נשמרים בסוד (שששששששש). 2. השיבוצים עוד לא בוצעו ואמורים להשתנות... 3. האנשים הלשכות הגיוס לא(!) יכולים לראות לאן אתה אמור ללת, פשוט כי אין להם אפשרות שכזו! עם הוא "סחבק" של אנשים מהבקום אז, אפשר אבל אל תתיחסו לתאריכי גיוס, לפחות ביינתים. גאגא

MIG

New member
RADIOGAGA

מתי כבר ישבצו אותנו ונקבל תאריך סופי.? דרך אגב RADIOGAGA של QUEEN הוא ישר מצוין!

radiogaga

New member
היה אמור להיות... בקום בייבי!

ד"א אני מתייחס רק לאלה שעדיין אין להם שיבוץ, זאת אומרת, מי שנמצא לדוגמא ב-בני משקים או עתודה ושטויות כאלה לא צריך לחכות, גם חלק מהתפקידים הקרביים כבר מזמן נקבעו, השיבוץ הזה הוא רק לכאלה שעוד לא שובצו (כלל צהלי הוא חלק מהשיבוץ, זה לא חולקה של הכלל צהלי) גאגא

klug

New member
עד כמה אתה בטוח במקורות שלך??

למה זה מאוד חשוב לי

לא הגיוני

הפרופיל שלי נכון לעכשיו הוא 72 והגיוס שלי הוא 26 לנובמבר, ופרופיל 72 לא מתאים לחי"ר ! זה מתאים רק לשריון, תותחני ונ"מ !

lightofgod

New member
י 26 זה התאריך הזמני שלך לא הסופי

אבל אחי ברגע שאתה מקבל סופי תעדכן אותנו פה כדי שנדע לאן אתה הולך

אני בטוח בתאריכים שאמרתי לכם

אני אומר לכם אמר לי את זה חבר של ההורים שלי שיש לו גישה לחרטא הזה במחשב אז התאריכים זה ככה.... והוא גם אמר לי שהוא לא יודע מתי שריון ותותחנים במחזור הזה אז או שצהל עוד לא החליט או שפשוט אין אותם במחזור גיוס הזה.... והשנה לחיילות העורפיים יהיה רק 2 מחזורי גיוס (יולי\אוגוסט ומרץ) או שהוא כבר ידחוף את זה מתי שהוא.....

yoyoman

New member
תאריכי גיוס

אבל הבאת רק את החטיבות חי"ר... מה עם הנדסה קרבית, מה עם חירמ"כ, מה עם מג"ב? ומה עם כל האנשים שיש להם פרופיל 72 וקיבלו את נובמבר? לא נראה לי שידחו את כולם למרץ. זה לא הגיוני.

למעלה