גיוסים מסיבים

גיוסים מסיבים

שלום לכולם... רציתי שתעזרו לי ואני מאוד יעריך את מי שיעזור.. אצלנו אין המון חניכים, ואנחנו עכשיו במצבע גיוסים ענקי! הייתה לי מן פגישה עם הקומונרים שלי והיו לי המון רעיונות לגיוסים אבל בדרך שכחתי אותם!! אני ממש צריכה את העזרה שלכם-אילו גיוסים טובים (אבל באמת טובים שהביאו לכם חניכים למחנה) היו לכם? תפרטו בבקשה!! אני מאוד ישמח אם הגיוסים שתגידו לי יתמקדו בעיקר על ח' וט'...גם ז'.. ברור שאם יש לכם ה', ו' או משהו כזה זה גם טוב...פשוט ה'+ו'+ז' יש לנו חניכים וט' וח' כמעט אין...
בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב לי ואני כבר נואשת!!!! תודה מראש לכל מי שיעזור!

תגידו

שהם יפסידו
ביצפר לפעמים ואז
הם יבואו!!! חחחחח
(רעיון)טוב אה....
וגם.... שזה מאוד מאוד כיף..... ושמי שבצופים בכיתה ט אז שנה הבאה יהיה מדריך ושיש מלא טיולים כיפים כמו מחנה ואז זה
כזה לא להיות בבית עם ההורים כמעט שבוע שכמעט כל הילדים בגיל הזה רוצים! ובמיוחד שיש
שירותים
כימים כאלא! שרואים תחרא
של
כולם כי אי
אפשר להוריד תמים....... וגם שהם
יכירו הרבה אנשים ממקומות אחרים וזה ממש כיף! כמו שפידחתי את עצמי בצופיןם בכיכר ששאלתי אנשים
מה האיסיקיו שלהם ולא היה לי מושג מי הם! זה מממממש כיף!! שבט רכ"ס...שולטים!!! ואם לא שמתןם לב חזרתי לכתוב בפורום... חחח וגם להוסיף מלא מלא סמיילים להודעות!!!

חחח...כבר עשינו את זה בגיוסים

הרגילים וגם אנחנו בקשר אישי די טוב, אבל זה עדיין לא מצליח!! אני צריכה משהו גדול-משהו כמו הפנינג עם נושא מסויים שיביא אותם, או גיוס ממש טוב, לא יודעת לעשות איזו הצגה בכיתה.. HELP!!!

אתם יכולים גם...

לארגן איזו יציאה למקום ממש ממש כיפי שהילדים יאהבו נגיד- צילומים של תכנית מסוימת או ללונה פארק או משהו דומה ואז יבואו לכם הרבה חניכים (כמובן שאתם צריכים לדבר הזה פרסום מסיבי גם כן)

לא יודעת איך זה במחנות העולים אבל

אצלנו מלא פעמים עושים "עיר קופים" יודעת מה זה? כל מיני מיתקנים צופיים כאלו... אומגה גשר הימלאיה וכאלו... תעשו להם את זה בחצר של הבי"ס ואז שיעור אחד הם יפסידו וישעו חיים, ותעשו עוד תחנות של אוכל ושל יצירה וכאלו, וזה מושך המון ילדים! מנסיון! ואם זה ניראה לך אז אני אשמח להסביר לך בדיוק מה שאנחנו עשינו... נועה.

כן מכירה...

הייתי בצופים בכיתה ד' וגם לנו עשו את זה באיזה חג..אבל הקטע שגיוסים לכיתות היותר קטנות זה פחות בעיות, אבל חניכים מכיתות ח' וט' כמעט אין לנו! אני ממש רוצה שיבואו ואני חייבת רעיונות מעולים לגיוסים! אם יש למישהו, אז שיגיד... ותודה על העזרה דרך אגב..

לדעתי זה ממש מתאים לח' ט'...

ואפשר גם לעשות איזה יום פעילות שיבטי (או איך שזה לא ניקראה אצלכם) תחרות בין כל הגדודים... משהו מטורף...זה מושך י---ם חניכים! נועה.

RoNcHa PoNcHa

New member
קצת עזרה...

אני בכיתה ח'...ואני חוולהההההההההההההההההההה על הצופים!!!!!!!!! ולא יודעת מה שמושך אותנו זה יותר המחנות...... היציאות... להכיר ילדים וכאלה!!!! אצלנו באים לבצפר ועושים לנו שעה של כל התחנות הצופיפניקיות שיש- עם כל החבלים וזה- כמו שמישהי כתבה מקודם אני לא יפרט על זה! ועושים גם הפנינג פתיחה- כמה שיותררררר תחנות- והכל כיף כיף כיף!!! בהפנינג-תחלקו אותם לקבוצות-ותלמדו אותם קשרים מסוימים-ואז כאילו תבנו נבחרת קטנה ומצומצת כזאת ותעשו להם משהו בסגנון תחרות בניה קטנה-שידעו איזה כיף זה!-אצלנו חולים על זה!!!! מה עוד? תנו כמה שיותר פסטיבלים וטקסים וכאלה... פסטיבל שבועות (המבין יבין-ומי שלא יבין- חבל!), פורימון (לקראת פורים-מלא תחנות), טקסים-תשתדלו כמה שיותר מצחיקים- ותזמינווו את כוולללללללללם לא רק מי שבצופים! אני מקווה שעזרתי! LOVE YA רוני

למעלה