גיוסים בת"א

גיוסים בת"א

אני מנסה לעסות גיוסים בת"א כבר למעלה משבועיים! עוד לא עשיתי אף גיוס אחד, ולמה? תיאום לא טוב או שש"ש לא יכול להגיע. נמאס! למרות שאני לא שייך לסניף ת"א (סניף מודיעין שולט) אני לומד בעירוני א´, ויש לי ביקורת קשה על הפעילות של הסניף שלכם (הכוונה לסניף ת"א). אתם לא גדלים, למה? כי אתם לא עושים גיוסים! אתם מצפים שיבואו אליכם, תתפלאו, לא יגיעו אנשים בקצב מסחרר עד הבחירות. ת"א היא העיר עם הכי הרבה פוטנציאל, תנצלו את זה! לכל המונעיין, אני רוצה לעשות גיוסים ביום שישי ב 13:20 על רחבת הסינמטק, ת"א. כל מה שאני צריך זה ש"ש ודוכן, לא קשה, נא לעזור לי להרים את זה. אותי אפשר להשיג בהודעה אישית. תודה מראש

טעות חמורה!

אני מסניף ת"א, ורק השבוע הצלחתי להביא שני חבר´ה מהביצפר שבו אני לומד לצומת שערכנו בת"א. עדן כתום יקר, אין לך מושג מה הולך בסניף בכדי לנסות לגייס חניכים. כמה מחברי הקבוצה (כולל אני) צבעו את בית הספר שלהם בפלאיירים של הנוער בכדי לעודד הצטרפות, לפני שבועיים אני וטל הש"ש ערכנו משהו כמו 30 טלפונים לפעילים רשומים שלא מגיעים בשביל להודיע להם על פעילויות בקרוב, ואנחנו ממשיכים בסניונות. יום שיש באחת ועשרים לא נוח לנו, כי בשעה הזו יש לנו צומת קבועה רכבת צפון. מה שכן, כבר יותר מחודש שבאופן קבוע אנחנו מציבים דוכן ומחלקים חומר בכיכר דיזנגוף. אתה מוזמן לבוא. אני מבקש לא להשמיץ סתם בעתיד. יום טוב אמיר סניף ת"א

סליחה על השפה הלא ברורה...

זה יישמע די ביזארי, אבל בגלל שקר לי בידיים הקלדתי מהר בלי לשים לב...

סלח לי

2 גיוסים חדשים מתוך 20 פוטנציאלים! זה לא טוב, כבנאדם שנמצא המו בת"א, אני אף פעם עוד לא נתקלתי באיזושהי פעילות שאתם עושים חוץ מצומת ברכבת צפון. סלח לי על ההשמצה. בעניין הגיוסים בכיכר דיזינגוף, אני לא בטוח שזה יילך. אני יודע על גיוסים שסניף ר"ג עשה מול תיכון עירוני ד´, שלא שייך לתחום הפעילות של סניף ר"ג, והם גייסו 5 פעילים חדשים, בגיוס אחד. אני אישית יודע, שאצלי בבית-ספר יש הרבה מאד אנשים שרוצים להצטרף לנוער ולא יודעים איך! חייבים לעשות שם פעם אחת גיוס, ברחבת הסינמטק, לא טוב יום שישי אז יש את יום ראשון ב 13:20, זה עוד יום טוב, למרות שלדעתי יום שישי הכי טוב. בעניין הפליירים בבי"ס, יש בעיה חוקית עם זה. באופן חוקי (משרד החינוך), אסור לחלק חומר פוליטי בבי"ס, פשוט אסור, גם אם כל המורים + המנהל תומכי מרצ, זה לא משנה אז אני אומר, שאפשר לעשות את זה בסינמטק, אני עדיין חושב שהצומת יכולה להתקיים, אני רק צריך ש"ש/רכז, ודוכן, לא יותר אני לא מבקש הרבה, הכל לטובת הנוער אני מצטער מראש אם זה נראה כאילו אני מתקיף את הסניף שלך, אני פשוט חושב שאתם - אנחנו לא מנצלים לנכון את הפוטנציאל שיש לעיר הזאת. אפשר - צריך לעשות יותר

אז ככה

2 גיוסים מתוך 30 פוטנציאליים זה באמת לא הכי מוצלח, אבל אנחנוממשיכים לנסות. לא הבעתי התנגדות לרעיון שלך, אבל אתה לא צריך להעלות אותו בצורה התקפית. בקשר לפעילויות של הסניף- ביום חמישי שעבר הייתה לנו צומת בנמיר פינת רוקח, ביום שישי צומת ברכבת מרכז, מחרתיים- דוכן בכיכר דיזנגוף. תקשיב, וויכוח הסניפים לא ענייני, אבל אני חושב שזה לא בסדר מצידך להעלות את הדברים לדיון בצורה כזו. אני מסכים איתך שהפוטנציאל לא ממומש, והרעיון של גיוסים בסינמטק מצויין- אבל רק ציינתי שביום שישי באחת וחצי זה לא מתאים כי אנחנו בדיוק ברכבת מרכז בצומת.

so called osnat

New member
מתי יהיה הדוכן בדיזינגוף?

באילו שעות? אני אהיה שם בסביבה...אולי אני אעבור לראות

ועוד הערה אחת

בסניף ברמת גן יש חבר´ה מת"א, קח גם את העובדה הזו בחשבון. בסה"כ, אנחנו מנסים כמיטב יכולתינו וכל עזרה היא נהדרת, והמטרות של התנועה משותפות, אז אם הסניף בר"ג גייס פעילים מת"א- זה נהדר. המריבות האלו ממש מיותרות.

Carl Freeborne

New member
בתור רמת גני תושב תל אביב....

אני רוצה להגיב לעניין הזה. אכן העניין שתושבי תל אביב נמצאים בסניף רמת גן הוא פסול מיסודו, למרות שבמצב הנוכחי הוא לגיטימי. אגב בנוער אני רשום ברמת גן, אבל כחבר מפלגה אני רשום בתל אביב... למה בר"ג יש תל אביבים? אז ככה..... יש דבר כזה שנקרא "קהילת מסיבות הפארק" (שבמקרה אני עומד גם בראשה) חלק גדול מהגוש העיקרי של הקהילה הזו היא מנוער מרצ ר"ג.. והרבה אנשים שמאליים שהיו שם והביעו רצון להצטרף לנוער נפגשו עם אנשי סניף ר"ג ולכן הצטרפו לשם... והמצב החברתי בסניף ר"ג מצויין. אגב.. אני הצטרפתי לשם עוד מזמן מסיבות חברתיות משמעותיות. בכל אופן אני אשמח לעזור לסניף תל אביב ואולי גם לעבור אליו....יש אפילו לשקול דיון במז"א בנושא
כלומר אני אשקול כזה.... כי זו כן בעייה חמורה ואני אומר זאת למרות שאני חלק ממנה.... ואגב אני לא מוצא שום מריבות סניפים..... אדון אמיר. דניאל, מזכ"ל וג´נטלמן (בטח)

נו תירגע, מזכ"ל וג´נטלמן../images/Emo13.gif

זה פשוט נראה כאילו עומדת לפרוץ מריבה שכזאת, אפילו אם זה רק עקיצות.

די!

המטרה שלי בהעלאת נושא זה הוא לא להתחיל לרדת על סניף ת"א, לא מריבות ולא שום דבר כדומה, אני פשוט בא בתלונה על משהו שמציק לי. אין בכוונתי "לעקוץ" או לריב עם אף אחד. סליחה על גרימת חוסר בנעימות

אז בוא נקבע...

שנעשה דוכן בסינמטק, פשוט לא בשעה וביום האלה... מקובל? אני אעלה את הרעיון לדיון מחר.

בסדר גמור

למרות שביומיים האחרונים, לאור הפאנל שהיה לנו בבי"ס, ירד הצורך לקיים גיוסים, רוב תלמידי הבי"ס קיבלו את החומר. לא יזיק אבל לעסות עוד, אבל כרגע יש הרבה פחות לחץ, תודה לך על העזרה

למעלה