גיוסיםםםםם!!!!!עזרה!

גיוסיםםםםם!!!!!עזרה!

אוקיי מחר יש לנו ישיבת שכב"ג ראשונה!!!! ואנחנו צריכים לתחיל להעלות רעיונות לגיוסים! ועקב חוסר הקישרון והיצרתיות שלי אני מבקשת עזרה... אז בקשה לכל מי שיש רעיון מגניב בקשה שיכתוב לי....

Trranger

New member
גיוסים בחגים...

זה יחסית קל... פשוט מביאים אוכל או מתנה שקשורה לחג. לדוגמא אפשר לבוא יום אחד לפני שיוצאים לחופש של ראש השנה(ביום שבו יוצאים לחופש בד"כ לא נותנים אישור לגיוסים כי יש כבר פעיליות בבית הספר) באים עם תפוחים ודבש, שמים שולחנות בחצר של הבית ספר, ומחלקים לילדים, כמובן על חאקי כדי שיידעו מי האנשים הנחמדים שהביאו להם דבש :) ומחלקים גם פלאיירים אצלינו זה עבד מצויין בחנוכה(מטבעות שוקולד....) אבל נראה לי גם תפוח עם דבש זה רעיון טוב בהצלחה

בלללעעע

New member
אצלנו בשבט נכנסים ועושים מורל...

אם יש לכם הרבה אנשים- זה יכול להיות טוב. אם לא- בעוז נכנסנו לכיתות והעברנו כמה משחקים כיפיים שמשאירים טעם של עוד.... באנו גם עם צנצנת עם טופי והתלמידים רשמו ניחוש כמה סוכריות יש שם (רעיון שלימור זילבר כתבה בפורום של וואלה- רעיון מעולה לפי דעתי!) ואז בסוף הפעולה מי שהגיע למס' הכי קרוב בניחוש מקבל את כל הטופי! (מעולה עם חניכים שמנים כמו שהיו לי...) אתם יכולים גם רק בשביל להראות נוכחות עוד לפני הגיוסים להגיע יום אחד ולחלק פרחים/סוכריות עם פתק שזה משבט אילת שמאחל שנת לימודים טובה ובלה בלה בלה..... (אנחנו עושים את זה במועצת נוער כנראה....) לחניכים הגדולים יותר שכבר היו בצופים (נאמר ז' ומעלה...) אפשר לבוא בהפסקות סתם מדי פעם ולעשות מורל- אצלנו המדריכים הגיעו המון פעמים לחטיבה ועשינו איתם מורל והיה כיף לאללה..... בהצלחה!

charry15

New member
אצלנו בשבט

עושים כמה דברים.. קודם כל- צילמנו סרטון וידאו של איזה שלוש דקות... מישהו דוחף לכיתה וידאו וטלוויזיה עם הסרט פועל, הילדים רואים, הסרט נפסק באמצע סטייל הצלצול, ואז הסרט כאילו "ממשיך" רק בתור מסכת. אפשר לעשות חידון על השבט.. אפשר לשחק צייד נבלות לפי טורים (אם את לא יודעת מה זה- תגידי...) אפשר לעשות הפסקה פעילה עם תחנות צופיות (דו-רגל, משולש מסוכן, סולמות פוסיקים, "כתובת עץ" של שם השבט". אפשר לעשות הפסקה פעילה עם הרקדה או משחקים. וכמובן שפליירים וסוכריות או טרופיות רק יעזרו... ושלטי-ענק... ופוסטרים...

נטע35

New member
רעיון........

אנחנו פותחים שנה מוקדם (לפני החגים) ואפשר לקחת חבילה של סוכריות טופי ולכניס לכל סוכריה פתק- פעולה ראשונה ביום*** בשעה*** או להכיו עוגיות מזל עם פתקים כמובן שמכינים שלטים ענקיים אפשר גם לארגן הפסקה פעילה- באולינג, קליעה למטרה, דורגלים, מרוץ שליחים בתוך שק וכו'..... בהצלחה נעה שבט עמית צופי שהם

תקשבי עוד משהו.... --->

אצלנו פעם עשו, לא לגיוסים אבל זה יפה, מחלקים מסטיקי בזוקה, רק שמוציאים את הפתר המקורי של הבדיחה והידעת. וכותבים בדיחה שקשורה לצופים ו"הידעת, היום בשעה $$# אתה תיהיה בפעולה בצופים, או יש פעולה בצופים..." זה בן-זונה! וגם אפשר עודיות מזל שבפתק ביפנים אומרים על הפעולה...

למעלה