גיוסו של בני-המשך
תודה לכל מי שטרח והגיב. זה היה מהיר אני חייבת לומר שחלק מהתגובות הכעיסו אותי. האמירה של כמה מכם, שאנו ההורים צריכים לדעת לשחרר ולהניח לו לבחור את דרכו כראות עיניו- היא נכונה, אבל אין בה צורך. אני אמנם פולניה ע"פי תעודת הלידה, אבל רחוקה מלהיות האם הפולנייה, שרוצה את בנה מתחת לחצאית. אני מודעת לחשיבות השירות הצבאי ולצורך שבכך ואף מודעת לערך המוסף שבני יכול להפיק ממנו. אני תולה תקוות רבות בצבא, שיעזור לו להתבגר, לגדול, לקחת אחריות וכיוב'. אני אף מעודדת אותו לשרת הרחק מהבית ומנסה לשכנעו שהריחוק והעצמאות ייטיבו עמו. אולי שמתי דגש רב מדי על הנקודה הפיסית, אבל זו בטח לא הדאגה שלי. הייתי שמחה אם מישהו היה מצליח להפוך אותו מבטטה , כמו שקראה לזה אחת האמהות, למשהו קצת יותר מוצק , פעיל ואטרקטיבי,אבל זו בעיה משנית ושולית. אני דואגת ליכולת העמידה שלו תחת לחץ. אני דואגת שמא יישבר. אז נכון, יהיה מי שיגיד שהחשש טבעי. לא!! יש לי שלושה ילדים. הוא לא הראשון שיתגייס בקרוב, אך הוא היחיד שמדאיג אותנו. ואם אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אז אנא, תתיחסו לפנייתי ברצינות הראויה ואל תעשו לי טפול פסיכולוגי בגרוש. אני לא צריכה שיאמרו לי:"תלמדי לשחרר", "תני לו לגדול". אני זקוקה לעזרה!! לא לשיפוטיות .