...
לברוח מלישון, זה השלב הכי גרוע ששוב מוצאת את עצמי בו. ומה יהיה? ככה מחר לא יגיע? ככה יכאב לי פחות? ככה לא אצטרך להתמודד עם עצמי יותר? לא. אבל עדיין בורחת, משלה את עצמי לעוד כמה רגעים.
נפלתי. נפלתי לתחתית שחשבתי שהשארתי מאחור. רוצה לחזור שבוע לאחור, לפני שהכל התערער והתקלקל, לחזור לתחושה שמשהו מתחיל להשתפר, שאני כבר במקום אחר. אבל הכל נשמט, ועכשיו מרגיש כל כך זר. שבכלל היו בי לרגע תחושות כאלו, של שינוי, של תקוה, של התקדמות, שהיה יום אחד שלא חוויתי את הכאב והקושי הזה.
שקועה כל כך בתוך הכאב והקושי, אבל לא באמת חווה כלום. מעין קהות חושים, המלווה בתחושת מרירות אחת גדולה, תחושת מחנק בגרון, ודמעות שמדי כמה דקות מוצאות את דרכן החוצה ומלוות בכאב שמפלח הכל ומוקהה שוב. עד הגל הבא.
מנסה להיות אסופה, לא לתת לי לחשוב, לא להרגיש כאב, להיות בשליטה מלאה. לא מסוגלת לחוש שוב בכאב המפלח הזה..לא מסוגלת לעמוד בזה עוד. ונותרת עם המרירות הזו, עם המחנק, שהוא מקום קשה ופוצע כל כך..ורע. כל כך רע לי. אבל לפחות אני לא נסערת מבפנים, לפחות אני בוהה, אני בהשהיה, כלום לא נוגע, כלום לא מורגש, ורק הדמעות והכאב ששוב מפלח לרגע.
פשוט לא להיות.
יודעת שעם כמה שנפלתי, והכל קשה ופוצע, אני לא באותם עוצמות של דיכאון. עדיין לפחות. אני לא נסערת, לא מרגישה שלא מסוגלת עוד. אסופה כל כך, לא נותנת לכלום לחדור אותי, לשום מחשבה להשתחל לתוכי. כלום. והכלום הזה רע ומר לי. וכל כך חריג עבורי. ולא, הוא לא אורח רצוי עבורי.. הלוואי ולפחות הייתי כואבת עד אין קץ, הלוואי והכל היה סוער בתוכי, שלפחות היה שם משהו, שיכולתי לבטא אותו, שיכולתי להרגיש אותו, אבל לא. אפילו לכאוב לא מגיע לי.
תחנקי. תחנקי עם הכל בתוכך. כך אף אחד לא יוכל להקל. כך תישארי עם הכל לבדך. כך תסבלי. תסבלי בשקט. ואף אחד לא יוכל להבין כמה הסבל הזה גדול מכל כאב שהוא, מכל רגש, כמה זה בלתי נסבל. רק תחנקי כבר. לבדך.
הלוואי והייתי מסוגלת לבטא את מה שחנוק בתוכי, אבל אני לא מצליחה להרגיש כלום..לא מצליחה להבין מה קורה לי, לא יודעת מה יש שם מתחת למעטה הקהות שאופף הכל. והכל רק מר ומר וחנוק לי כל כך. וקשה לי. אפילו להתקשר, לבכות, להוציא הכל, לא להיות כל כך לבד, לא מסוגלת..וקשה לי ואני נחנקת מהכל.
רוצה להצליח לבטא משהו, רק לא להיחנק לבדי, אבל לא מצליחה..לא מרגישה, לא מבינה מה יש שם. אוף. לא מסוגלת להיות באטימות הזו, לא יכולה..בבקשה.. שהכל יסער, שהכל יכאב, שלא אוכל לסבול את זה, שיהיה שם דחף למות, רק שיהיה כבר משהו, בבקשה..
קשה לי כל כך, אני לא מסוגלת להכיל את הקהות הזו, את המרירות. אני נחנקת בתוכי. נחנקת בלי לדעת למה בלי להבין דבר, בלי להרגיש, וזה קשה מנשוא, וזה מכאיב, וזה מותיר אותי כל כך לבד. והתמונה היחידה שעוברת לי בראש היא תמונה שאני על חבל תלייה, שמישהו תלה אותי ואני מפרפרת בין חיים למוות, ואפילו לא מבינה על מה..באיזה עוון..
בבקשה לא יכולה עם המחנק הזה. שמישהו יעזור לי..בבקשה..