גיהוץ

גיהוץ

שלום, קוראי לי קנגה ואני מגהצת לילדים שלי,כן, גם את ה-ב'..... מכבסת - תולה - מכבסת - תולה...... כך נראים חלק מסופי השבוע ( המשמחים שבהם ) שה"ילדים" חוזרים הביתה. במוצאי שבת קפצו חברים לקפה ועוגה ואני ארחתי, ידי האחת במגש והשניה במגהץ.....ואז.....חברתי שאלה כולה תדהמה: את מגהצת להם? וגם את ה- ב'? האם אני היחידה?

מאקי

New member
תראי...

בתור אחת שהתחילה עם גיהוץ החיתולי בד והסדיניות לתינוקות שלה.. (תאומים כידוע לך) אז ברורררררררר שמדי ב כמו כל דבר שיש ללבוש הינו בר גיהוץ.. את של אבא שלהם תמיד גיהצתי.. עם מוסיקה מול הטלויזיה או עם אורחים.. אז גם שלהם עם הריח של הבית בפנוכו... לבית דרך אגב יש ריח של צמחי לבנדר או מרווה.. מה שיש בגן

mikca

New member
אולי לא היחידה אבל בין הבודדות

זה הוא מבקש או שזה בהתנדבות שלך ? אם בהתנדבות, ממליצה לוותר.

ב' ללא גיהוץ די

לא נעים למען האמת..... הוא לא מתנגד אני מרגישה שקצת שולחת איתו בית לאי-שם

סמדר בנ

New member
לגהץ ב'???? ../images/Emo12.gif

חס וחלילה...קיבלתי הנחיות ברורות.... מכבסת...תולה...מקפלת והופ לתיק. רק א' זוכה אצלי לגיהוץ.

אני לא רוצה להרגיש פרייארית

דאגתי לא לשכוח (זה כבר קורה לעיתים בגילי) לשאול את הבנים. קבלתי תשובה חד משמעית משניהם. "אצלנו כולם מגהצים- אל תתלהבי ושלא תחיי באשליות.." אז אולי במסגרות כמו מסלולים ומשמעת מוקפדת יש יותר הקפדה גם על כך. (בני נשאר שבת וכיבס לבד ועדכן אותי שאת המכנס הכניס מתחת למזרון ("כאילו" גהץ).

ע ו מ ר 4

New member
פעם..פעם...בימים אחרים

היתה כביסת חיילים.חייל שהיה מגיע הביתה ידע שצריך "לזרוק כביסה"עד שעה מסויימת בשישי.....כי היו כובסות שאהבו לכבס בלילה שבן שישי לשבת. בבוקר היתה תורנות גיהוץ......א במגהץ...ידני. ב מעגלה....שזה תוף ענק וחם...המדים מוכנסים מצד 1 יוצאים מגוהצים בצד השני.חייליחם שלא רצו להראות מחוייטים היו מודיעים מבעוד מועד. הילד שלי לא "זכה"לימים האלה....גם אני לא...אבל לא הסכים שאגהץ מדי ב. ואני רק יישרתי..... מדי א...אם מכובסים נכון....לטעמי ממש לא צורכים גהוץ.... ובכלל חושבת שזה תלוי בילד. עם הבן השלישי שלי...כבר כעת עוד לפני יודעת שהכל יצטרך להיות מגוהץ..

ואצלנו פעם

כשאילת הייתה קטנטונת וניראתה כמו קיבוץ גדול,כל החיילים הביאו כביסתם למכבסה העירונית והשירות היה חינם אין כסף. עברו קצת מים בירדן מאז..

לגהץ...ולכבס

מה קורה עם גרבי הצמר הצבאיות -הן מתכווצות במייבש?

לא!!!

בתור אחת שלא מגהצת בכלל כבר מלאן שנים פתאום אני מגהצת גם את ה ב' וגם את הגופיות והילדה מסתלבטת עליי שרק בשביל לראות את אמא מגהצת היה שווה להתגייס

sim26

New member
אולי יעיפו אותי ממועדון

אמהות לחחילים אבל..... מדי א' הם permanent press מארה"ב. עשויים לצאת "מגוהצים" ממכונת ייבוש. אני אף פעם לא מגהצת והם נראים טוב. ברגע שאתה מגהץ אותם זה מקלקל את כמיקל המיוחד שבהם ואז תצטרכי לגהץ אותם תמיד והם ייראו פחות טובים בדרך כלל. חבל.

גם אני מגהצת מדי ב' ובכייף../images/Emo178.gif

אני מגהצת את כל מדי ב' ומדי א' מאז שהתגייס הבן ועד היום. חוזר אחת לשבועיים הביתה עם חבילת מדים לכביסה. האמת שנותן חלק לכביסה בבסיס כי שייך לסגל, אבל לא פעם מצא גיהוץ כשהכיסים מקופלים וכמפקד לחיילים טירונים לא יכול להרשות לעצמו להופיע בלבוש מרושל. אין לי שום בעיה עם גיהוץ של מדים ואפילו באהבה עושה ומכינה לו סטים על המיטה והוא רק צריך להכניס הכל לתרמיל. שנמשיך לגהץ להם בכייף ושנראה אותם בריאים שלמים ומאושרים

nuky1

New member
מדי א' חובה גיהוץ. מדי ב' שאלתי

אם צריך לגהץ וקיבלתי תשובה שלילית.אז מה שאתנדב? כשמורידה מהחבל ישר מקפלת יפה ועשקית נילון. מה שכן מסדרת לו בתיק בשקיות מכנסיים וחולצה- כמו חליפות. שלא יתאמץ חס וחלילה לחפש

ואצלנו

תבע לא לגהץ מדי ב' אז לא התעקשתי
וגם אני מכניסה לשקיות אבל האדון ביקש סט בכל שקית. סט ב', עוד סט ב' ,סט א', שקית גרביים שקית תחתונים. בשלב מסויים התלונן שכל השקיות נראות אותו דבר אז אפילו הדבקתי מדבקות עם כיתוב. בכל הנוגע לבגדים אני עומדת בכל המטלות (אבל אל תשאלו מה קורה עם בישול...
)

אשד4

New member
לא מגהצת א' שלא לדבר על ב'

תגידו... היתה כאן הודעה בקשר לאבות... מה תפקידם בכוח? אז אני לא נוגעת במגהץ. שונאת!!!!. ודוקא השבוע אמר הבן שצריך לגהץ גם את מדי ב', כי הוא מסתובב איתם בכל מיני בסיסים. וכן, הגדרנו הרחבת תפקיד וסמכויות לאשד 2, גיהוץ מדי א' וב'.

oshiko

New member
הנה אבא'לה ../images/Emo69.gif

לא מגהצים א' ולא ב' א. כי כמו שכתבה simm26 כשזה מתייבש זה יוצא ישר, אז למה לקלקל ב. הפלס"ר לא מצטיין בלהתלבש לפי הכללים של מ"צ, אם כי המג"ד החדש עושה קצת סדר. אשד
לא היה אמור להצטרף? בונה עליו להגדלת כוחו של המיעוט הנרדף שלנו.

אשד4

New member
הוא בתפקיד הנוסף...

הבן היה הבוקר בצפת עד שעה מאוחרת. כבר אין אוטובוסים חזרה לבסיס, והוא וחבר קיבלו אישור לנסוע לעכו. הבן הבטיח למפקד שאבא שלו יבוא לקחת אותו משם. ושאבא מקבל "פקודה" להביא את החייל, הוא כמובן מתייצב בדום מתוח.... אז הוא בדרך. אמסור לו שיחזור בשלום בסיום המשימה... אני הולכת למשימה שלי להכין לחבר'ה משהו לאכול...

מה יש לכם אתם מגיהוץ?

אני מודיעה בזאת קבל עם ופורום ולא חשוב עדה - אני גרועה מאד מאד מאד בגיהוץ! כשאני הייתי חיילת - אבא שלי גיהץ לי את המדים בשמחה ובאהבה. כולם באו ללמוד ממנו איך יוצא כזה צוארון מעומלן ואיך החצאית עם שני קפלים בחזית. גם כשהטחון התגייס - הוא עדיין התייצב לגהץ - עד שאני אמרתי די. מדי ב' הס מלהזכיר גיהוץ! זה פוגע בקרביווות. מדי א' - אם מייבשים ומוציאים מיד מהמייבש - בפירוש אין צורך לגהץ. גם את החולצות של העורכדינים - אלה הלבנות, שלובשים מתחת לגלימה - אני מצליחחה בד"כ לא לגהץ. עפ"י הכלל - לתלות ללא סחיטה, כשכמעט מתייבש, לרסס בסנו מקסימה למייבש ועוד כחצי שעה במייבש, כשרבע השעה האחרונה רק ניפוח של אויר לא מחומם. נסו, כדאי לכם. לא צריך טובות של המין "החזק"....

למעלה