גיד קרוע

גיד קרוע

שלום לפני כ3 חודשים מטופלת שלי באה אליי עם בעיה בקרסול : כאב ונפיחות. ניסיתי לטפל בה בשיאצו אך למרות שהטיפולים הקלו על המצב...הנפיחות נשארה. היא פנתה לאורטופד והיום המטופלת שלי הגיע אליי עם בשורה המרה : גיד אחד בקרסול שלה נקרא. הרופא אומר שצריך לנתח. האם זה חובה ? מישהוא מכיר אופציה אחרת? אשמח להמלצות תודה ליז

yigalby

New member
במידה ולא נקרע לגמרי

אפשר לעזור יש דרגות מסויומות של חומרה. צריך לנסות לשלב צמחים אנטי דלקתיים בצורה חיצונית. בנוסף ישנם צמחים שעוזרים לבעיות ודלקות גידים כמו כורכום לבונה ועוד כמה, וכרגיל רצוי לשמור על תזונה טובה ומתאימה בזמן זה. חבר שלי סיפר לי שעזר פעם למישהי עם כאבים קשים מפגיעה אחרי תאונה עם כמוסות פלפל חריף צריך לברר איתו מה בדיוק הייתה הבעיה אז.

0 אור 0

New member
הפלפל

עוזר מאד במקרה של שריר שתפוס - יוצר הזרמה, יש לו אפקט של הזרמה כלפי העור - שמשחרר קרישים של חבלותמקומיות וכמובן יש לו גם אפקט אנטי דלקתי מסויים לא נראה לי מתאים לגיד קרוע. לעומתזאת - אולי קומפרי יכול לעזור לזירוז ההחלמה

freearth10

New member
ההחלטה היא של המטופלת

היי ליז, גיד קרוע יכול לגרום לנקע, שבר... . גם הרופאים לא פעם לא בטוחים שזה מה שצריך. הם מחליטים על ניתוח ליתר ביטחון. לי הרופאים תמיד אמרו להיזהר, רק שהם לא סיפרו לי גם איך בדיוק לעשות זאת...
, כי בזמנו לא רקדתי, לא עשיתי פעילות גופנית מיוחדת ובכל זאת המון פעמים נפלתי. לא פעם זה אכן נגמר בשבר. אני הייתי משאירה את ההחלטה בידי המטופלת וממליצה לה שעם כל החלטה שהיא תקבל - שתמשיך את הטיפול ההוליסטי, כי הוא זה שיכול לרפאות את התופעה מבפנים. קרע הוא קרע ולא רק של הגיד. ובדבר הזה שנקרע בה ולא תומך בה, בו צריך לטפל. מאיה

למעלה