גידמק

גידמק

מה רוצים ממנו.? קם יהודי חם ועושה מעשה נאצל תורם מכספו מכוחו והונו לעזור למי שהממשלה הזניחה שנים רבות, והנה מכפישים אותו ומפשפשים בעברו אולי יוכלו למצא איזה משהו לנגח אותו. לא איכפת לי אם זה נעשה מאינטרסים שונים ןלא מענין אותי אם הוא רוצה להתפרסם, עובדה שהוא עשה ועושה . איפה שטראוס? איפה האחים עופר , איפה אריסון, איפה כל עשירי ישראל למה להם זה לא איכפת? "אינשאללה יטעינו עיפי ודומו יסעד אלמסכין" יוסיסי

mongol1

New member
דווקא אריסון תרמה מלא.

ויש מלא אנשים עשירים שתורמים לא מתוך רצון להתפרסם. נראה לי לפעמים שכל העסק של התרומות איבד קצת מהפרופורציה שזה כבר מגיע לרצון להתפרסם ולקבל תפקיד פוליטי כמו במקרה גאידמק. אבל בכל אופן הבן אדם תורם באמת כל הכבוד לו לדעתי כל הקטע עם המשטרה והכל זה בגלל סכסוכים עם אנשים אחרים שמנסים להפיל אותו ולווא דווקא בגלל המדינה.

DORIY1

New member
תרומה

מצוות הנתינה והצדקה היא באנונימיותה , דהיינו לא הנותן יודע למי ולא המקבל יודע ממי אלא "שלח לחמך על פני המיים "

יוסי איל עזיזי

צודק וחקויק אין זה משנה מה מניעיו של גידאמק אם הוא קם ובתקופת המלחמה והציל חיי 6000 יהודים נתן להם מחסה ולינה ואף כיום עוזר אני אומרת כמוך שה' יתן לו ויוסיף לו וכבר אמרו כל המציל נפש 1 בישראל הציל עולם ומלואו מכפשיו של גיאדמק אלו אלה שנכשלו איפה שהוא הצליח ולכן הם יוצאים נגדו הוא מעמיד אותם על מקומם כחסרי תועלת הנקודה הרגישה הרי הם מקבלים משכורת עתק הם אלו"שאמורים"לעזור

יוסי

עכשיו שאתה פה כילתה מליח זה מזכיר לי את הפתגם כתיר בילמונה לו כאנת אלמרה מג'נונה יאני אינתא אילמונה

סועד

New member
סאנשיין השיריל מא יכלאס, תשתדלי

לפחות תעשי מאמץ. גם אם קשה כדאי שתגיעי כי מאד חשוב לנו להכירך. בברכה סועד.

סועד

New member
יוסי בקר טוב, מבלי להכנס לויכוח

פוליטי, על זה מדברים בזמן האחרון. "הון ושלטון", בזמנו היה סיפור דומה עם פלטו שרון, וכולנו יודעים מה היה עברו של האיש. בברכה סועד.

למעלה