גידי

ofirosh

New member
גידי

איזה חמוד הוא אני חולה עליוווווווו!!!!!!!!!!!!! ומאיה המפגרת הזו מעדיפה את הקרפד גידי הוא פשוט מושלם!

לא מבינה את מאיה!

מה המטומטמת הזאת עושה עם הקוף הזה, אבנר בכלל?! איחס..איזה שמוק..איזה מכוער, איך היא לא נגעלת להיות איתו ועם הפרצוץ השוויצר הזה שלו, ממש מגעיל תסלחו לי. הייתי מעיפה אותו כבר מזמן... איך היא יכולה לא להיות עם גידי?! (הוא כזה חמוד ויפה!) יש ביניהם משהו מיוחד- די מאיה כזאת מפגרת! שתיהיה כבר עם גידי, אלוהים!

עזית1

New member
מאיה וגידי../images/Emo58.gif

ניבה אל תדאגי היא תהיה עם גידי עוד מעט, פשוט הנסיבות הביאו אותה לידי כך שהיא עם אבנר, אבל האהבה תנצח, זה כוחה של האהבה. ובאמת לא צריך חברות כאלה הצרה שיש כאלה במציאות, רק הן בסוף תספרנה את האמת , כמה אפשר להיות מגעילות כאלה? זה מלמד שלא צריך לשמוע אחרים צריך לדבר ולהיות חברים נכון? בי עזית, אגב שלחתי לך מסר ותודה עזית

oded17

New member
פרק אחרון

אני רושם פה מה יקרב לגידי, אז אני מזהיר את מי שלא רוצה לדעת שלא ימשיך לקרוא: לחיי האהבה מתי זה יגמר? גידי בפרק האחרון מ ת

pompii

New member
מאיפה אתם מקריצים כאלה שטויות??

ממש מטומטם זה אפילו לא הגיוני!

ofer67

New member
סלחו לי אבל.מאיה קצת מפגרת....

מה? היא לא קולטת שכולם עובדים עליה?

DDN

New member
גידי סתם בכיין.

נותן לפוץ הזה אבנר לעלות לו על העצבים, ונותן לקוניפה כמו מאיה לעצבן אותו. הוא צריך להיות עם כלנית, שאוהבת אותו ודואגת לו. אבל במקום, מעדיף ליילל כמו תינוק: "אני מסכן! עצוב לי! מה אני אעשה?" פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לימי17

New member
שטויות במיץ.../images/Emo173.gif

מאיפה הבאת את השטות שגידי ימות. אני קראתי מה יהיה עד סוף הסדרה והכל שטויות. גידי לא ימות. הוא ומאיה יהיו ביחד ויסעו לחו"ל

למעלה