גידי מדוע להצביע לגולברי ? תשובה לעניין בבקשה

גידי מדוע להצביע לגולברי ? תשובה לעניין בבקשה

הרי מכתב ששלחתי לגידי, בעקבות מכתב שקבלתי ממנו. המכתב מצורף בסוף ההודעה. שלום גידי, גולברי אדם נחמד, אבל לא מתאים בכלל לדעתי להיות ראש מועצה אני ממש לא רואה את התמונה כמוך, למען האמת שאלתי שאלות, גם את גולברי אישית, ואח"כ גם בפורום תפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2062&MessageId=122327612 יש שם גם שאלות נוספות, שלא אני שאלתי, ובכל מקרה אלה הם רק חלק מהנתונים, וכבר הם מבהילים, כך שאני לא מבין איך אפשר לבחור בגולברי, אם מכירים את הנתונים האלה. אתה כותב:" יצחק גולברי דבק במינהל תקין, ואינו שש לקבלת החלטות פופוליסטיות, אלא החלטות נכונות, כאשר רק טובת הישוב מול " ואני חושב שאני מפריך את טענתך זו בגדול ואם צריך עוד דוגמאות אתן. אתה כותב: " יצחק גולברי לא נכנע ללחצים של יזמים ושל רוכשי בתים ומגרשים ברמת אמיר, ועיכב את הבניה שם עד אשר הוסדרו היטלי הפיתוח, וזאת על מנת למנוע גירעון של למעלה מ 40 מליון שקל שעלול היה להיות מוטל עלינו תושבי קדימה-צורן אם הפתוח היה נעשה על בסיס ההיטלים הקודמים" חביבי, זה ממש לא נכון תלמד את העובדות, או שגולברי יתבע את אקרמן תביעת דיבה כפי שיש במה שאני כותב לא גולברי עיכב את הבניה אלא ההפך הגמור, הוא אישר את הפרויקט עם 40 מליון שקל גרעון, מול הערכת השמאי. כשחברי מועצה אמרו לו על כך הפתרון שלו היה להעלות את אגרת הביוב לכולם ב 300% הם לא הסכימו ולכן הפרויקט התעכב. אשמח עם תענה בפורום תפוז, ואני מבקש תשובה לעניין, לא כמו שענה תומך אחר של גולברי גיל ברקאי, http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2062&MessageId=122479449 "יש כאלה שיש להם טענות..." בלי להתייחס לאף טענה. כאילו זה בסדר יש כאלה ויש כאלה, תוך התעלמות גמורה ממה שצטטתי. אני בכל מקרה מפרסם את המכתב הזה ומה שכתבת אתה בפורום, זאת כדי שהציבור יווכח האם יש תשובות, או יש רק סיסמאות אתה כותב: "אשמח לדבר עם כל אחד מכם באופן אישי ולהציג בפניכם את העובדות כהווייתן" אנא חסוך זמן והצג לכולם ביחד את העובדות כהוויתן, בפורום תפוז לידיעתך, אני מראה לאנשים שאין תשובה עניינית לשאלות, וזה אחד הטיעונים החזקים שלי, שגורם להם לא להצביע עבור גולברי. יש אפילו קרוב משפחה של גולברי, שאמר אני חייב להצביע בעדו, אבל כשראה את העובדות ואת זה שאין תשובות, גם הוא חזר בו ואמר שיצביע למישהו אחר. כך שיש לך מוטיבציה כפולה לענות לעניין. לידיעתך אני תומך במנדי, אבל משוכנע שגם אקרמן וקולמן יהיו טובים בהרבה מגולברי, אין שום סיכוי שהם יובילו אותנו לתהומות כאלה של חוסר מנהל תקין, וחוסר ניהול אתה יכול גם לראות מה ההרגשה לעבוד מול גולברי של מי שמנסה לקדם דברים ביישוב: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2062&MessageId=122487054 אני יודע שיש הרבה פרטים, וזה דורש זמן לעבור על כולם. אבל בתור מי שהחליט לקפוץ למים, ולנקוט יוזמה כזאת של שליחת מיילים לכולם, אני חושב שמחובתך להקדיש את הזמן. אני נוסע לכרתים לשבוע, כך שלא אהיה להגיב ישר עם צריך, אקווה שתהיה סבלני, אולי נספיק עוד לדבר לפני, אם לא אשמח שנהיה בקשר כשאחזור. יום טוב וחג שמח גל 2008/10/12 Gidi Bleicher <[email protected]> - Hide quoted text - חתימה טובה גידי בלייכר 050-9750457 cell: phone: 03-9750457 mail: [email protected] fax2mail: 153-50-9750457 Download the original attachment 12.10.2008 למה אני בוחר ביצחק גולברי כידוע לכולנו אנו נמצאים בתקופת בחירות לרשויות המקומיות, וב 11.11.08 יערכו הבחירות בהן נתבקש כולנו למלא את חובתנו האזרחית, ואת חובתנו לעצמנו וללכת להצביע. ראשית לכל אני קורא לכולם להתפנות ביום זה לזמן קצר, וללכת לקלפי, מכיוון שכל קול משפיע על איכות חיינו ועל הדברים הקטנים מהם מורכב הפסיפס היום יומי שלנו. הבחירות מתקיימות בשני פתקים, צהוב - הצבעה אישית לראש מועצה, ופתק לבן - לרשימה ממנה יבחרו חברי המועצה. רבות התלבטתי במי לבחור, ולבסוף החלטתי להיענות לפנייתו של ראש המועצה, מר יצחק גולברי, ולהצטרף לרשימתו, ואני משובץ במקום החמישי, שני מתושבי צורן ברשימה. ברצוני לשתף אתכם בחלק קטן מהסיבות בעטיין אני מאמין שראש המועצה צריך להמשיך ולמלא את תפקידו. יצחק גולברי הצליח לייצב מועצה, אשר עברה תהליך איחוד קשה, ואשר התחילה את האיחוד עם גירעון של כ 30 מליון שקל, רובם ירושה מקדימה, וחלקם מצורן. יצחק גולברי יזם, וממשיך ליזום, פרויקטים רבים הן בקדימה והן בצורן, בה הושקעו בתקופת כהונתו כ 19 מליון ₪ יצחק גולברי ניצל את קשריו הרבים במשרדי הממשלה, את היכרותו רבת השנים עם גורמי ממשל בכירים, ואת ניסיונו הפוליטי והמוניציפאלי לטובת הישוב, בין היתר על מנת להביא כספים ממשלתיים וציבוריים רבים, לשם מימון פרויקטים בקדימה-צורן שלא על חשבון תושבי המקום. יצחק גולברי ידע לנהל את המועצה, להביאה לתקציב מאוזן, להמשיך וליזום פרויקטים למרות שלא היתה לו קואליציה, ולמרות שכמעט כל הצעה שהוא הביא למליאת המועצה נדחתה מטעמים שאינם עניינים, אלא בשל סיבות פוליטיות וצרות עין אישית של חברי המועצה, כולל אלו שרצים גם כעת. יצחק גולברי לא נכנע ללחצים של יזמים ושל רוכשי בתים ומגרשים ברמת אמיר, ועיכב את הבניה שם עד אשר הוסדרו היטלי הפיתוח, וזאת על מנת למנוע גירעון של למעלה מ 40 מליון שקל שעלול היה להיות מוטל עלינו תושבי קדימה-צורן אם הפתוח היה נעשה על בסיס ההיטלים הקודמים. יצחק גולברי דבק במינהל תקין, ואינו שש לקבלת החלטות פופוליסטיות, אלא החלטות נכונות, כאשר רק טובת הישוב מול עיניו. אשמח לדבר עם כל אחד מכם באופן אישי ולהציג בפניכם את העובדות כהווייתן. אל תתנו לשמועות ולחצאי עובדות להוליך אתכם. בימים הקרובים אשלח לכם רשימה של חוגי בית, בהם תוכלו להכיר אישית את ראש המועצה ולהתרשם מפעולותיו ומתוכניותיו בברכה, גידי בלייכר 050-9750457

Master Stav

New member
ממתין כמוך לתשובות האדון הנכבד ...

תהנה בכרתיים ...וכשתחזור ...דבר איתי ...יש לי כמה רעיונות ירוקים ...ליישוב שלנו ולסובב אותו ובמיוחד על יער קדימה שם פתחתי במגעים להגשמת חלום ישן שלי .

סתיו אני כבר רוצה לחזור מרוב סקרנות :)

אולי אני אצליח להגיע היום ב 7 ונדבר. בכל מקרה אני מציע שתנסה לקדם את הדברים בפורום הפעילים של היישוב, ואז יהיו לך עוד כמה ידים לעזרה

Master Stav

New member
בוא נדבר קודם אנחנו ....

ואז נמשיך הלאה ... יש לי הניסון רע ומר עם ארגון של יורת מידי אנשים יחד ואני לא זקוק לתווית המנהל בנדון .... סע בשלום חזור בשלום....ונשב מבטיח לך שאני לא אעלם בשום מקרה

מייל נוסף ששלחתי לגידי - רשימת התפוצה

זוהי הכתובת של ההודעה ששמתי בתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2062&MessageId=122528165 דרך אגב שאלה קטנה נוספת, שהיא אמנם שולית יחסית לעניין עצמו, אבל מטרידה. מאיפה יש לך את המייל שלי ? האם אפשר לקבל את כל רשימת המיילים כדי להציג את העובדות כפי שאני מכיר אותן לכל מי שהפצת לו את הטעויות ? אני שונא לשלוח סתם מייל לאנשים שאני לא מכיר, וחושב שזה לא ממש בסדר, בשביל זה יש פורומים, אבל אני כמובן מרגיש חובה שלא להפקיר את ציבור התושבים לדברים הלא נכונים שכתבת. אני מעדיף לשלוח מייל רק למי שאליו אתה שלחת, כדי לא להטריד "חפים מפשע" תודה גל

טיפת אור ואמת לגידי בלייכר - מס' 5 של גולברי

מאת : מיקי אקרמן 12/10/08 טיפת אור ואמת על מכתב שנישלח מפעיל מס' 5 ברשימת גולברי התייחסות של מיקי אקרמן : 1. לפני כשנתיים, בתחילת ישיבת מועצה (עם תושבים), פונה חבר המועצה – יוסי מלכה, לראש המועצה מר יצחק גולברי בשאלה : האם אתה גולברי וחנן טיטו – מהנדס המועצה הייתם בשרונים יחד ופעלתם לאישור תוכניות התשתיות של רמת אמיר בועדת תיכנון ובניה - שרונים? גולברי עונה "לא", יוסי שואל את חנן טיטו (שיושב צמוד לגולברי), את אותה שאלה ? חנן משיב : "כן". יוסי פונה חזרה לגולברי, ושואל אותו שוב, וגולברי עונה : "לא". אנחנו יודעים באופן ברור, שאכן גולברי וחנן היו בשרונים ופעלו לאישור התוכניות ללא כל דיון וידיעת המועצה. 2. באותו מעמד, היחידים שמעלים פליאה על הנעשה, אלו חברי המועצה, שמבינים ע"פ הנתונים שהועברו ע"פ מסמכים כתובים, שעלות בניית התשתיות שגולברי הלך לאשר הם 80 מליון ₪, וההכנסות מהיטלי הפיתוח במעמד זה הם 40 מליון ₪. 3. רק חברי המועצה עוצרים בגופם את גולברי מיצירת גירעון של 40 מליון ₪, ומפשיטת רגל. 4. רק גולברי פעל מאחורי גבם של כל חברי המועצה, וניסה לאשר תוכניות, שבעקבות האישורים היזמים יקבלו היתרי בניה, ואז מבחינת החוק – ההיטלים שקיימים במועד קבלת היתרי הבניה הם הקובעים. (וזה גירעון של 40 מליון ₪ ) 5. רק בזכות חברי המועצה, נמנע פשיטת רגל למועצה. 6. מה שכתבת גידי ידידי – טעות, וההפך הוא הנכון. 7. עצוב לי מאוד, שאיש יקר כמוך, נפל שבי, אחרי איש שמשנה עובדות, ומשכנע אותך בדרך לא דרך, ולוקח לעצמו קרדיט על משהו שלא הוא עשה, אלה הוא זה שהביא את האסון. ציטוט מדברי גידי בלייכר: "יצחק גולברי לא נכנע ללחצים של יזמים ושל רוכשי בתים ומגרשים ברמת אמיר, ועיכב את הבניה שם עד אשר הוסדרו היטלי הפיתוח, וזאת על מנת למנוע גירעון של למעלה מ 40 מליון שקל שעלול היה להיות מוטל עלינו תושבי קדימה-צורן אם הפתוח היה נעשה על בסיס ההיטלים הקודמים. בעצב ובדאגה מיקי אקרמן חבר מועצה וסגן ראש מועצת קדימה-צורן (בהתנדבות ) מועמד לראשות מועצת קדימה-צורן 4782960 - 052

רולי10

New member
גידי בלייכר ברשימה של גולברי??? ../images/Emo190.gif

גידי אכזבת אותי קשות... עד מתי יוליכו אותנו שולל???

Master Stav

New member
להלן תגובתו של גידי בליכר

וגם אני תמה ....מהיכן יש לו את כתובת המיל שלי
13.10.2008 תשובות לשואלים בעקבות המייל ששלחתי לכם השבוע הגיעו אלי שלל תגובות. גם אלו המתנגדות לדעתי היו ברובן לא מתלהמות יותר מידי, אם כי אני חייב לציין שהיו כמה שלא הצליחו לשמור על תרבות דיון, וחבל על כך, הרי החל מעוד חודש נשב כולנו סביב שולחן אחד... הגיעו אלי מספר שאלות ואני שמח להגיב עליהן כאן, וזאת תוך בדיקת הנתונים עם גורמים שונים הסעות לבית הספר כל האזור מתחיל ללמוד באותה שעה בערך, ועל כן יש בעיה תפעולית, וכספית להגדיל את מספר האוטובוסים המוקצים. חלק מהצפיפות נובעת מכך שהתלמידים לא רוצים לעלות על האוטובוס הראשון (מרוויחים עוד רבע שעת שינה...), ועל כן באוטובוס המאוחר צפוף יותר למרות זאת נערכה פגישה עם חברה ההסעה, ועם יו"ר וועד ההורים ברבין בנסיון למצוא פתרון שישפר את המצב. עד אז לא יפזר גולברי הבטחות שאינו בטוח ביכולתו לקיימן. (למרות שהבטחות ובחירות הולכות יחד...) רמת אמיר חלק גדול מהמידע המופץ על ידי חלק מהמתמודדים הינו פרי דמיונם, או גרוע מכך, מעיד על חוסר הבנתם. יש לזכור כי היטלי הפתוח כפי שנקבעים על ידי המועצה אמורים להשפיע על כל הישוב, ולכן, על מנת למנוע עוול של כפל תשלומים ממי שכבר שילם, דהיינו צורן ושכונת בנה ביתך, נקבעה חריגה, כך ששני אזורים אלו פטורים מתשלום היטלי הפתוח החדשים, ושאר האזורים, ובראשם רמת אמיר ישלמו, בעת בניה, את היטלי הפתוח החדשים המבוססים על חישוב כלכלי שנועד להשית את ההוצאות על מי שבאופן ישיר נהנה מהפתוח, ועדיין לא שילם זאת. למי שלא יודע, הסכמי הפתוח לא מאושרים ב"שרונים", אבל אל תתנו לעובדות לבלבל לכם את הדעות הקדומות...... אגב, אם חברי המליאה, כולל חלק מהמתמודדים, היו מאשרים את חוקי העזר לפני שנתיים, ולא מתנגדים באופן אוטומאטי לכל מה שגולברי מציע, ניתן היה להסדיר זאת כבר מזמן, אבל היו כנראה כאלו שרצו לגרור את הסוגיה לתקופת הבחירות על מנת שיוכלו לתקוף את ראש המועצה. להזכירכם, ההפגנות, הכתבות בטלוויזיה ושאר הלחצים שהופעלו על ידי היזמים והקונים ברמת אמיר הופנו כנגד ראש המועצה שמנע את תחילת הבניה עד אשר יוסדר הענין שלא על גבם של התושבים. (ולא כנגד חברי המועצה) פתוח עתידי. על פי תמ"א 35 צפי הישוב הינו 20,000 תושבים. תמ"א (תוכנית מתאר ארצית) שלא נקבעת על ידי המועצה, (ואפילו לא על ידי מר גולברי...) לא לקחה בחשבון את כל מה שכבר קיים ומה שכבר מאושר (קדימה, צורן, רמת אמיר). למעט התמ"א יש גם תוכנית מתאר מחוזית (תמ"מ 3/21) אשר מאפשרת בניה בכל השטח המוגדר לצורך כך, ולמרות זאת לא הסכים גולברי להיענות לפניות של יזמים רבים ולא איפשר בניה (למעט רמת אמיר שאושרה הרבה לפני כהונתו), עד אשר יוסדרו תוכניות הפתוח, הניקוז והתחבורה, על מנת לא לגרום נזק לתושבים הקיימים עקב ריבוי כלי הרכב. על תוכניות התחבורה העתידיות אשר למען קידומם עמל גולברי מול גורמי ממשלה שונים, ארחיב באחת הפעמים הבאות. אשמח לברר כל נקודה וכל שאלה שתופנה אלי ואשתדל לענות על כולן. אל תתנו לשמועות ולחצאי אמיתות להוליך אתכם - תנו למעשים ולא למעשיות לקבוע.

למעלה