גידי ומאיה?

גידי ומאיה? ../images/Emo128.gif

לפי דעתי זה יהיה קצר, זה רק עניין של זמן עד שהוא יפגע במאיה ויחזור אל כלנית.

fat boy

New member
גידי ומאיה

לפי דעתי גידי ומאיה מתאימים מאוד והוא צריך לזרוק את כלנית מאיה גם עזרה לו להשיג 20,000 שקל בשביל אלי מרקו והיא היתה צריכה לעבור לא מעט כדי להשיג את הכסף היא התחננה לסבתא שלה וגם לאבא שלה וזייפה את החתימה של אבא שלה בבנק דבר שנחשב לעבירה פלילית שיכלה להוביל למאסר בבית-סוהר והכל על-מנת שגידי יוכל להינצל מזרועותיו של אלי מרקו ומה כלנית כל היום עושה רק צועקת עליו שלא יילך למאיה ושהיא תעזוב אותו או הוא ימשיך לראות אותה דבר שהוא לא צודק כי מאיה היא רק ידידה שלו אני חושב שגידי צריך להיות עם מאיה תכתבי לי תגובה האם את מסכימה או לא?

נכון, אבל... ../images/Emo60.gif

זה נכון מה שאתה אומר, מאיה באמת התאמצה בשבילו והיא באמת אוהבת אותו. אבל לפי דעתי (אולי בגלל שתמיד קורה ככה בטלנובלות) הוא יפגע בה ויחזור לכלנית. כשכלנית נפרדה ממנו כל כך בכיתי... הוא אפילו אמר שהיא עשתה לו משהו ושהוא עדיין אוהב אותה. אני חושבת שהוא בעיקר נמשך אל מאיה בגלל שהיו לו בעיות עם כלנית ובגלל שהיא כל כך מתאמצת בשבילו. אבל היא רק תיפגע מזה, כי אני חושבת שהוא חבר של כלנית כבר מלא זמן והוא ראה שהיא השתנתה כשהיא נפרדה ממנו... דרך אגב, אני ממש מתחילה להתמלא ספקות בקשר לזה שדורון ורונה באמת יחזיקו מעמד... קודם כל סמדר הזאת עם התינוק שלה, וחוץ מזה אני תוהה אם הוא באמת באמת אוהב את רונה.

למעלה