גידול נחשים

דליהצ1

New member
גידול נחשים

אני המורה שמת לה הפיתון בכתה. הייתי רוצה לדעת מהם התנאים הטובים ביותר לגידול נחש בכתה. בנוסף רציתי לדעת איזה סוג של נחש לקנות כדי שיתאים לטיפול של תלמידים. תודה מראש דליה

naja

New member
ברוכה הבאה לפורום.

כידוע לך, לכל זוחל יש את התנאים האופטימליים שלהם הוא זקוק והם משתנים מסוג לסוג ולכן השאלה שלך צריכה להיות-איזה זוחל יתאים לכיתה. לדעתי הסוגים שיתאימו לגידול בכיתה הם כרכן תירס, כרכן צהוב או נחש מלך קליפורניה\פלורידה. אני חושב שכדאי לך לעשות חיפוש בפורום ולקרא דיונים קודמים בנושא, שם תמצאי את כל המידע הדרוש. בתור התחלה צירפתי קישור לשני מאמרים. בהצלחה.

hod22

New member
נחשים לכיתה

אני חושב שזה לא רעיון טוב לגדל פיתון בכתה וגם בהחלט לא מתים לטיפול של ילדים. את צריכה להתחיל אם קטנים כמו כרכן שלג

GUYLI9

New member
ראית את ההודעה על הנחש שמת?

ומה יש לך מכרכן שלג?

דליה שלום לך

ברוכה הבאה לפורום,לא תיתאכזבי,אני מבטיח לך ואת מוזמנת לילמוד לגבי שאר הזוחלים שיש לך...החברים כאן מצויינים לגבי שממיות,צבים ובעיקר נחשים אז שיהיה לך בהצלחה.....אבא של דניאל.

GUYLI9

New member
וגם איגואנות../images/Emo99.gif

כבר אימצתי את הסמל הזה! וברוכה הבאה! שככתי להגיד

שלום למורה דליה

אני שמח לראותך כאן ותודה ליהודא שדאג להביא אותך הנה. נחמד לדעת שיש כיתות בהן מחזיקים מגוון רחב של בעלי חיים וטוב שהמורה מראה עניין רב בנושא. אני מצטרף להמלצות של NAJA ומוסיף שממה שיהודא סיפר בכיתה פועל מזגן בשעות הלימודים דבר שיפריע מאוד לכל זוחל שתגדלי בכיתה. חשוב לדאוג שגם מתי שהמזגן עובד בכיתה הטמ"פ בטרריום בו מוחזק הזוחל תשאר כפי שזקוק הזוחל ולא תושפע בכל פעם שמדליקים או מכבים את המזגן דבר שיגרום לבעיות בריאותיות אצל הזוחל. נשמך לשמוע שאלות נוספות.

רן333

New member
שלום דליה,

בנוסף להצלצות הטובות שקיבלת כאן, אוכל להוסיף את הדבר הבא: קיימת סדרת ספרונים בהוצאת Advanced Vivarium Systems, שמכסה היטב את האספקטים השונים של גידול מיני נחשים שונים. לכל אחד ממיני הנחשים הנפוצים יותר בקרב מגדלים (כרכנים, קינגסנייקים, פיתונים מתכדרים, בואה קונסטריקטור וכו') מוקדש ספרון בסדרה. מומלץ בחום. אנסה לצרף קישור לאתר שדרכו ניתן להזמין את הספרונים האלה: http://www.shopanimalnetwork.com/subcatmfgprod.asp?0=247&1=251&2=-1

למעלה