גידול נחשים ביחד....

o r i 6 6 6

New member
וזה בדיוק מה שאמרתי

זה שנתפסה מרושתת ענקית בטבע באודך של 10 מטר ו30 ס"מ לא אומר שזה יקרה לך. זו אפשרות שלא צריך לקחת בחשבון, מרוב שהסיכוי נמוך. אם זו באמת רד-טייל, הוא יכול להחשיב את עצמו כ-בר מזל אם היא תגיע -ל3 מטר.

טוב בגלל..

שגידלת מאות בואות ופיתונים מרושתים ויש לך ניסיון עשיר ואתה לא צריך אף אחד שילמד אותך אני לא אגיד שאתה totaly rong

BabaGee

New member
אני באמת מצטער אבל....

היום בבוקר כשכתבתי את ה POST הייתי אחרי שעה וחצי שינה ובדרך ללימודים אז שכחתי לשים את האייקון של הציניות ליד הכותרת. בו נבהיר כמה דברים. אני ממש לא רוצה לפגוע בך וזאת לא הכוונה שלי למרות שזה אולי יראה ככה אבל רק שתדע שאין לי דרך אחרת להעביר את זה אתה מגדל עם הרבה יותר ניסיון ממני ,גידלת יותר זוחלים ממני ובמשך יותר זמן ממני. הבעיה שלנו פה כרגע לא קשורה לזוחלים היא יותר קשורה לתרגום מאנגלית הבנת הנקרא ומעט לוגיקה נתחיל בעובדות שקיימות בטקסט ולא! מובאות כאן על סמך מחקר שעשיתי בעצמי. * לטסיה היא מיקום גיאוגרפי (כמו Argentina, Belize, Bolivia, Brazil, Colombia, Costa Rica, Dominica, Ecuador, El Salvador, French Guiana, Guatemala, Guyana, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Saint Lucia, Suriname, Trinidad and Tobago, Venezuela בהם ניתן למצוא BCC על פי אותו אתר עליו אתה מסתמך) * בלטיסיה יש BCC * בעוד מקומות יש BCC * BCC זה בואה קונסטריקטור מקורית * בואה קונסטריקטור מקורית ניתן למצוא בהרבה מדינות באמריקה מכן נובע שלא כל בואה מקורית (BCC) מקורה בלטיסיה לכן לא כל BCC היא letcia boa (אלא אם כן תמציא הוכחה אחרת לדברייך) ציטוט "ואם יש לך למעלה תמונות של BBC מקולומביה, ולמטה כתוב לא להתיחס לאימפרטור כזהות, אז אני חושב שאני צודק" הסקת מסקנה חלקית שהוצאה מהקונטקסט - ואני חוזר לטקסט המקורי שציטת כשהקטע החשוב הוכנס בתוך סוגגרים כאלו {{ }} In view of the informations and photos above it becomes obvious, that it is WRONG to refer to the light Boa c. imperator (common Colombian boas) {{{{{from northeastern Colombia as "Leticia boas"}}}}}. Unfortunately this wrong marking has found a firm place in the boa community, especially in the marketing השיוך שהתבצע כאן לBCI הוא עם המילה from שמעידה על מיקום וזה כל העניין עוד דבר "אבל רק בשביל שתבין הסיבה ששיניתי את "בואות לטיסיה" ל"בואות קונסטריקטור קונסטריקטור(הרד טייל המקוריות)" היא שרוב חברי הפורום לא יודעים מה זה בואות לטיסיה(וגם אני לא ידעתי שכך מכונות הרד טייל הקולומביאניות) אז רק חסכתי כאן כמה שאלות" זה בדיוק כמו להגיד שכל הקטנועים הם ווספה וכל האופנועים הם סוזוקי - לקרא לאוכלוסיה על שם פרט אחד מתוכה למרות שהוא רק פרט אחד . כדי למנוע המשך לזה כשאני בטוח שזה מעיק על כל חברי הפורום (אני יודע שעלי זה מעיק) אז בו נסכים שאם עדיין לא השתכנעת פשוט תשים הודעה ללא תוכן ובכותרת תכתוב "טעות בידך" . מצד שני אם תמציא הוכחה חד משמעית לדברייך (הרי בגדול כל מה שאני טוען זה שאי אפשר להסיק את מה שהסקת ממה שקראנו שנינו) תהיה בטוח שתפורסם כאן הודעת " אני טעיתי" עצבנית אני חוזר ואומר כדי למנוע תחושה כאילו ישנה מצידי איזו שהיא רמיזה על ניסיון הגידול שלך. אני מגדל מתחיל חסר ניסיון ואת זה אתה יכול לראות מההודעות שלי עם השאלות שיש לי על גידול אבל מה..... אנגלית אני יודע (לא צריך לגדל 10 בואות ו 20 זעמנים בשביל זה)

o r i 6 6 6

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל אני מגדל מתחיל בדיוק כמוך...למעשה הייתה לי הפסקה של המון שנים בגידול ורק לאחרונה חזרתי לזה..בכל מקרה-אני מאוד עייף ונהיה לי קצת כאב ראש אז לא אתיחס כרגע למה שכתבת, אני אקרא את זה בעיון ואחזור עם תגובה מחר. ואסף...rong=wrong. ואני חושב שכבר היה קטע כזה עם מנהל הפורום לשעבר naja. אסף, אם תמצא לי בעולם בואה רד-טייל באורך של 4 מטר(שגודלה בשבי) ותביא הוכחות אני בהחלט אוריד בפניך את הכובע. יתרה מזאת, כמו שאמר naja, אם תמצא בישראל בואה כלשהי באורך של 3 מטר, אני אישית מתחיב לקנות לך בואה בייבי חדשה.

o r i 6 6 6

New member
דבר ראשון

אל תגידו לי שלטל שטילר יש בואה כזו. הוא רק טוען ככה והיא לא באמת נמדדהץ

טל שטילר

הבואה המדוברת של טל היא 270-280 ס"מ. בזמנו אסף אפל הבטיח לי שאם היא 3 מטר ומעלה אני מקבל ממנו בואה חינם.אבל הוא צדק.היא לא 3 מטר.. אבל תתיחס למה שנאמר בהודעה שלו,הוא רשם הודעה איזה שעה..

o r i 6 6 6

New member
אני ממשיך את אסף(naja)

אין בואות בארץ באורך 3 מטר, ובעולם אין באורך 4 מטר,אז ותר על זה

dreaming h

New member
העלמותו של naja

הוא מסתתר כאן בפורום, ועכשיו נשחק: "איפה naja?"

o r i 6 6 6

New member
מה זה משנה עכשיו בכלל?

naja עזב את ניהול הפורום מסיבות שלו שהם לא עניין של אף אחד. לפעמים הוא כותב פה בתור חבר פורום רגיל, וזה גם טוב. תישארו בנושא בבקשה

dreaming h

New member
זה בסדר

לגיטימי לשאול. ולפעמים, אם אין תשובה, לא חייבים לענות רק בשביל לענות.

o r i 6 6 6

New member
אוקי קראתי בקצרה

ויש לי קצת מה להגיד: עניין משפטים הפוכים,אתה צודק, אפשר להגיד לצורך העניין שכל המרצדסים הם כלי רכב אך לא כל כלי רכב הם מרצדסים(אל תתפסו אותי על מילה ותגידו פתאום שיש עוד דברים למרצדס) לא כל הBBC הן לטיסיה, אך כל הלטיסיה הן bbc וזו הנקודה. "טעות להתיחס אל בואות אימפרטור מצפון מזרח קולומביה כאל בואות לטיסיה" מעולם לא כתבתי שכל BBC הן מלסטיסיה. אני לא יודע באיזה אופן פירשת את דברי, אבל הנקודה הכללית במילים שלי: מקור האימפרטורים הקולומביאנים הוא בצפון מזרח קולומביה מקור הBBC הקולומביאנים הוא באיזור לטיסיה(כמה מאות קילומטרים צפונה או דרומה לעיתים, לפי מקור המידע שלנו) יש בלבול בין שני המיניםה הללו-גודלם זהה, שניהם מקולומביה, ושניהם נראים דומה. זה הכל, איך מכאן הסקת שהתכוונתי להגיד שכל הBBC הן מלטיסיה אני לא מבין...

BabaGee

New member
מכאן ....

"הכוונה ב-leticia boas היא לבואות קונסטריקטור קונסטריקטור הקולומביאניות" שהם ה"מקוריות" לפי משהו שכתבת איפשהו וגם מכאן "אבל רק בשביל שתבין הסיבה ששיניתי את "בואות לטיסיה" ל"בואות קונסטריקטור קונסטריקטור(הרד טייל המקוריות)" היא שרוב חברי הפורום לא יודעים מה זה בואות לטיסיה(וגם אני לא ידעתי שכך מכונות הרד טייל הקולומביאניות" כאן אמרת שהלטיסיה הם הרד טייל הקולומביאניות שגם התייחסת אליהם בתור ה BCC דבר אחרון במשפט שאחרי הפסקה הזו זה הפעם הראשונה שאתה מתייחס ללטיסיה (נמאס לי כבר מהשם הזה) כאל מיקום גיאוגרפי ולא כאל שם מין לטיני ,כלומר עד עכשיו לטסיה היה בשימוש כמו antarasia childreni נניח " איך מכאן הסקת שהתכוונתי להגיד שכל הBBC הן מלטיסיה אני לא מבין... "

o r i 6 6 6

New member
דבר ראשון

אני אוצה להתנצל,הייתי מאוד עייף אתמול אז התבלבלתי BBC=BCC

o r i 6 6 6

New member
מה קורה לי?

אני שתמיד מקפיד על שגיאות כתיב...נו באמת... אוצה=רוצה

o r i 6 6 6

New member
סוף הויכוח

בביג'י, אתה קטנוני וניסית לתפוס אותי על מילה. כוונתי מעולם לא הייתה שלטיסיה זה שם של תת-מין, אני יודע שזה מיקום גיאוגרפי,ואני חושב שכבר הסברתי את עצמי מספיק פעמים. נכון, לא ניטפלתי לפרטים הקטנים ביותר כמוך, אך אני חושב שרוב חברי הפורום הבינו את הרעיון. אני לא מתכוון להמשיך מכאן, כי זה כבר לא לעניין לחזור על עצמי כל פעם.

למעלה