אני באמת מצטער אבל....
היום בבוקר כשכתבתי את ה POST הייתי אחרי שעה וחצי שינה ובדרך ללימודים אז שכחתי לשים את האייקון של הציניות ליד הכותרת. בו נבהיר כמה דברים. אני ממש לא רוצה לפגוע בך וזאת לא הכוונה שלי למרות שזה אולי יראה ככה אבל רק שתדע שאין לי דרך אחרת להעביר את זה אתה מגדל עם הרבה יותר ניסיון ממני ,גידלת יותר זוחלים ממני ובמשך יותר זמן ממני. הבעיה שלנו פה כרגע לא קשורה לזוחלים היא יותר קשורה לתרגום מאנגלית הבנת הנקרא ומעט לוגיקה נתחיל בעובדות שקיימות בטקסט ולא! מובאות כאן על סמך מחקר שעשיתי בעצמי. * לטסיה היא מיקום גיאוגרפי (כמו Argentina, Belize, Bolivia, Brazil, Colombia, Costa Rica, Dominica, Ecuador, El Salvador, French Guiana, Guatemala, Guyana, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Saint Lucia, Suriname, Trinidad and Tobago, Venezuela בהם ניתן למצוא BCC על פי אותו אתר עליו אתה מסתמך) * בלטיסיה יש BCC * בעוד מקומות יש BCC * BCC זה בואה קונסטריקטור מקורית * בואה קונסטריקטור מקורית ניתן למצוא בהרבה מדינות באמריקה מכן נובע שלא כל בואה מקורית (BCC) מקורה בלטיסיה לכן לא כל BCC היא letcia boa (אלא אם כן תמציא הוכחה אחרת לדברייך) ציטוט "ואם יש לך למעלה תמונות של BBC מקולומביה, ולמטה כתוב לא להתיחס לאימפרטור כזהות, אז אני חושב שאני צודק" הסקת מסקנה חלקית שהוצאה מהקונטקסט - ואני חוזר לטקסט המקורי שציטת כשהקטע החשוב הוכנס בתוך סוגגרים כאלו {{ }} In view of the informations and photos above it becomes obvious, that it is WRONG to refer to the light Boa c. imperator (common Colombian boas) {{{{{from northeastern Colombia as "Leticia boas"}}}}}. Unfortunately this wrong marking has found a firm place in the boa community, especially in the marketing השיוך שהתבצע כאן לBCI הוא עם המילה from שמעידה על מיקום וזה כל העניין עוד דבר "אבל רק בשביל שתבין הסיבה ששיניתי את "בואות לטיסיה" ל"בואות קונסטריקטור קונסטריקטור(הרד טייל המקוריות)" היא שרוב חברי הפורום לא יודעים מה זה בואות לטיסיה(וגם אני לא ידעתי שכך מכונות הרד טייל הקולומביאניות) אז רק חסכתי כאן כמה שאלות" זה בדיוק כמו להגיד שכל הקטנועים הם ווספה וכל האופנועים הם סוזוקי - לקרא לאוכלוסיה על שם פרט אחד מתוכה למרות שהוא רק פרט אחד . כדי למנוע המשך לזה כשאני בטוח שזה מעיק על כל חברי הפורום (אני יודע שעלי זה מעיק) אז בו נסכים שאם עדיין לא השתכנעת פשוט תשים הודעה ללא תוכן ובכותרת תכתוב "טעות בידך" . מצד שני אם תמציא הוכחה חד משמעית לדברייך (הרי בגדול כל מה שאני טוען זה שאי אפשר להסיק את מה שהסקת ממה שקראנו שנינו) תהיה בטוח שתפורסם כאן הודעת " אני טעיתי" עצבנית אני חוזר ואומר כדי למנוע תחושה כאילו ישנה מצידי איזו שהיא רמיזה על ניסיון הגידול שלך. אני מגדל מתחיל חסר ניסיון ואת זה אתה יכול לראות מההודעות שלי עם השאלות שיש לי על גידול אבל מה..... אנגלית אני יודע (לא צריך לגדל 10 בואות ו 20 זעמנים בשביל זה)