גידול לא ממאיר

rronit35

New member
גידול לא ממאיר

לאחרונה אני סובלת מכאבים ונפיחות בברך ואובחן מעין גידול לא ממאיר ונקבע שיש צורך בניתוח. האם יש מקום לבדיקת חלופה מתחום הרפואה המשלימה ?

0 אור 0

New member
אפילו מומלץ

חשוב שהטיפול האלטרנטיבי יעשה תוך שיתוף או לפחות ידיעה של הרופא המטפל, ומעקב שלו. טיפולים מומלצים יכולים להיות באמצעות שמנים ו/או צמחי מרפא, מגע, דיקור או שילוב שלהם. ללא אבחנה אני כמובן לא יכולה להתחייב לכלום, אבל הנסיון מבציע על הצלחה רבה בבעיות דומות.

hal767

New member
כדאי לנסות

במקרים רבים הגידולים האלה הינם מחסן לפסולת שהגוף אוגר בהם, כדי לסלקם ממחזור הדם. טיהור הגוף מפסולת ורעלים אלה יגרום לצמצום הדרגתי של הגידול, ולהעלמותו. הרפואה הטבעונית ההייג'יניסטית נעזרת בתזונה צמחונית אורגנית המותאמת למקרה כדי להשיג תוצאה זאת, ולפעמים, בשלב מתקדם יותר של הטיפול, בצומות רפואיים. אז הגוף יכול לפעול בכיווון של ניקוי עצמי. במקביל, משלבים אורח חיים נכון יותר, טיפולי מגע ואפילו טיפולים אנרגטיים, כל אלה לפי הצורך ומוכנות המטופל לשתף פעולה. יתרונות השיטה הם בזאת שאין בה כדי לסכן את הגוף, שהרי אין שימוש בתרופות ובטיפולים חודרניים ובמקביל משתפרת הבריאות הכללית של הגוף. החסרון הוא שלפעמים השיפור במצב הינו תהליך איטי.

בהחלט.

יש אפילו חברת ויטמינים (מהיקרות בארץ) שטוענת שבעזרת המוצרים שלה ניתן לטפל בגידולים. שווה בדיקה.

מה שאסור על פי החוק

החוק אומר (ציטוט לא בהכרח מדויק) שאין לתת למוצרי טבע (כולל ויטמינים כאלו ואחרים) התוויות רפואיות זהו החוק בארה"ב וגם בישראל ויחד עם זאת, יש מוצרים שיכולים לעזור ואני ממליץ לקחת אותם בהמלצה של מטפל שמכיר את המוצרים

yoramg007

New member
תשובה לרונית

בטיפול בביורגונומי הצלחה בהתמודדות כנגד גידולים שפירים ואף ממאירים, האיבחון יכול להעשות גם מרחוק. ראי תשובה לשירין מיום 19/01 אשמח לעזור יורם

למעלה