גידולים שפיריים

pooh הדוב

New member
גידולים שפיריים

היי, האם לדעתכם יש איזשהו טיפול או מטפל שיש לו סיכוי ולו קטן לעצור גדילה של גידולים שפיריים במערכת העצבים המרכזית? תודה

ינוקא1

New member
חכמינו אמרו

"אפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם , אל יתיאש מן הרחמים". בגדול - תמיד יש סיכוי. איזה שיטה ואיזה מטפל - מה שידריכו אותך רגליך. אנחנו פוגשים בחיים כל מיני אנשים ומצבים ולומדים כל מיני דברים. תאמין שאינך מגיע לשום מקום במקרה ולהכל יש סיבה. האם זה יעזור ? אף אחד לא יכול להבטיח כלום. וזה כך גם ברפואה רגילה.

pooh הדוב

New member
זה בערך מה שאני מנסה לעשות...

אין לי מה להפסיד...חוץ מכסף. קראתי שדר פאבל שוורץ כתב שהוא מטפל בציסטות וגידולים שפיריים. הוא לא בטוח שיוכל לעזור אבל הוא יכול לנסות. השאלה למי עוד אפשר לפנות... תודה

ינוקא1

New member
מצד שני :

יש הרבה שקיבלו "גזרי דין" כאלו מרופאים והאריכו ימים ושנים טובות. אחד מהם למשל זה דויד בן יוסף שחי כבר שנים רבות רבות עם גידולים בראשו , הרבה מעבר למה שהרופאים נתנו לו סיכוי , והוא משוכנע שהתרופה למחלה הזו היא שמחה וצחוק. (זה ציטוט מראיון איתו בעיתון "מקור ראשון" : "הוא ניגש לארון ומביא לי דף ירוק: הזמנה לחגיגה שהוא חוגג בתל אביב את יום השנה הששה עשר למותו. "הייתי אז במצב אנוש", הוא מתחיל לספר לי, "והרופא בשערי צדק אמר לי: יש לך סרטן חייבים לנתח לפני שיתפתח, ואני עשיתי בורח". וכשהוא מספר, וההומור ומשחקי מילים לא חדלים אלא אך הולכים ומתעצמים, משהו בי מבין שהם כנראה המטוטלת השומרת את חייו התלויים כגשר על חוט דק. יתרה על כך: לא רק שומרת אלא משביחה ומעמיקה ומגדלת. "אמרתי לרופאים", הוא ממשיך, "למה צריך לדקור אותי בסכינים, מה עשיתי? היה לי אז סרטן בכל הבטן והראש והרופא הודיע לי שיורידו לי חצי מצח וישימו לי במקומו פלטינה ושלא אדאג כי גם לרפול עשו את זה. אבל ההוכחה מרפול לא שכנעה אותי ושמתי פול גז וברחתי. והם רצו אחרי ואמרו לי שאני חסר אחריות; אנחנו רוצים להציל אותך ואתה בורח?! והרופא אמר לי שאני נראה כמו אחד שיצא מאושוויץ ושאין לי אפילו ניצוץ של חיים. אבל אני ברחתי. הרופאה שטיפלה בי, יחד עם הרופא שהזכרתי, פגשה באקראי אחרי כמה שנים חבר שלי. הוא סיפר לי שאני בטוב, והיא התווכחה איתו, אמרה לו שאין שום סיכוי שאני עדיין בחיים. היא פשוט לא האמינה לו. טלפנתי אליה, ואמרתי לה שלום מדבר דוד בן יוסף, והיא אמרה: מה החלטתם לצחוק עלי, והיא לא האמינה לי". ) כמו כן אני אישית משוכנע שריפוי אמיתי צריך להיות כיף וחוויה ! וההמלצה שלי אליך היא אכן שיטות עם כיף - כמו למשל שיאצו בידי איש מקצוע שזה עושה הרגשה נעימה וכיפית בגוף , או צחוק כפי שעושה דויד בן יוסף ועוד. לא ללכת לשיטות לא נעימות המליאות ביסורים ומכאובים או כל מיני חפירות בילדות שאין לך חשק אליהן (כאילו , אפשר לעשות את זה בכיף . .. צריך לדעת איך) כמו שאמרת - אין לך מה להפסיד , ואינך יכול לדעת איזה שיטה יותר טובה , אז לפחות תבלה בנעימים ! אני מאמין שבסוף זה גם הכי אפקטיבי. אני מצרף כאן קישור לאתר של דויד בר יוסף :

pooh הדוב

New member
המון המון תודה!

הקשור הזה פתח לי פתח להמון סיפורים מעניינים. אנסה לקרוא הכל ולראות מה הכי מתאים לי. תודה רבה

טיפול לאדם ולא למחלה

יכול לפנות לכ"א שדרך הטיפול מקובלת עליך. מותר גם להתנסות ולחוות תחומים שונים עד שמוצאים כיוון/מטפל שיהיה נוח איתו, עם הגישה והדרך. רפואה שלמה

למעלה