גיברת תפתחי...זה אני!

גיברת תפתחי...זה אני!

וגם גברים !!! קומו...לכו לארון...תפתחו את מגירת הלבנים ותגידו....מה יש לכם שם??? צבעים, גדלים, צורות פירוט ותמונות יתקבלו בשמחה...

מממ...אז מה יש לי במגירת הלבנים...

אז ככה.... המון המון תחתוני חוטיני המון המון תחתונים בקיני המון המון חזיות ...[חולה ..מכורה לחזיות] גודל ...מממ....לא אומרת
כמה בייבידולים סקסיים ...

חחח אני?

ערבוביה גדולה של תחתוני טנגה...קצת חוטיני..אזיקים עם פרווה...חזיות עם תחרה...שני צעצועים עם בטריות...תחתוני ביקיני וזהו... שיגרתי

אופיר35

New member
ספירת מלאי

תחתןני בוקסר,כמות גדולה גרביים רק מכותנה בכל הצבעים מעט מטפחות האזיקים במגירה אחרת ....

principeza

New member
אצלי יש

חוטיני (משום מה זה הכי נח לי..). חזיות בכל הצבעים והסוגים , 2 מחוכים שלבשתי כל אחד בדיוק פעם אחת,הרבה בייבידולים , 5 תחתוני בוקסר לנשים וזהו.

bali

New member
מנהל
בלאגן של תחתונים גרביים וחזיות

מכל מיני סוגים... תחתונים בעיקר ביקיני, חזיות תחרה בלבד.

אותו באלאגאן של באלי

בליל צבעים מלא תחתוני בוקסר קטנטנים ונשיים(פי מליון סקסיים מהחוטיני) בראזילאים לרוב צעיפים קטנים (
) וה...... ויבי האנדיאני החדש שליייייייייייייייייי ו.....ערב טוב חזרתי סופ סופ הבייתה .

אופיר35

New member
הכל הבנתי חוץ מ...

צעיפים קטנים
לא עדיף לקשור עם צעיף גדול...? אההה זה לצוואר הבנתי {טפיחה על המצח)

אופיר35

New member
אז ככה חתולונת סוד קטן

הווה ידוע לך אני גבר צעיף טן לכל גפה , אפשר להבין. אבל... לחנוק ,ראי משפט ראשון ,איך תגידי איך יעבור הדם מראש אחד למשנהו במצב כזה הרי אצלנו הוא מתנקז כל פעם רק בראש אחד....

אופיר35

New member
לחשתי פעם אחת לא חושבת ש...

להתקרב שוב כך לאוזנך יכול להיות מוגזם

bali

New member
מנהל
אצלי הויבי מתחת לכרית שלידי...

ראיתם כמה הוא קטן...
קוראים לו "רוֹקי" אגב...

אופיר35

New member
bali פסססס בואי הנה לפינה

תסבירי לי דבר אחד , למה מתחת לכרית הוא לא אמור להיות במקום אחר??????

bali

New member
מנהל
פסססססס אופיר, באתי לפינה

ברר שהוא אמור להיות במקום אחר, אבל מה נראה לך? שאני הולכת איתו במשולש ברמודה 24/7/365 ? אתה יודע כמה בטריות הוא אוכל?
אז מדי פעם אני נותנת לו מנוחה מתחת לכרית שליד הכרית שלי, שלא יצטנן המסכן

ויקי38

New member
טוב אצלי זה קצת שונה אבל...

הכל במידה גדולה ובארץ מאד קשה להתפרע עם ההיצע, אבל אני שונאת תחתוני סבתא אז אני מוצאת יבוא של לייקרה משובחת במחירים שצריך משכנתא.מעט תחרה כי אני לא הכי אוהבת. יש גם חוטיני אבל אני לא ממש אוהבת חוטיני. כמה תחתונים לארועים מענינים ומיוחדים
2 תחתונים שקיבלתי מתנה אחד דבש והשני תות אין לי הרבה חזיות כי החזה עדין צעיר ואין צורך, וגם הגודל לא דורש. תחתוניות. וכמה בולי עץ בצורות פרי הדר עם רייח משגע. ויקי

אצלי...

תחתוני טנגה תחתוני חוטיני לא בשימוש, מציק לי לאללה מבחר חזיות עם ברזלים, חייבת ברזלים D85 איך לא? גרביונים כמה בייבידולים, שגם יצאו מכלל שימוש ותחתוני רשת שנשארו לי לאחר הלידה

למעלה