גיבוש שייטת

Pearl Boy

New member
גיבוש שייטת

אהלן, אח שלי בן 17, יום ראשון הוא הולך לגיבוש שייטת.. חשבתי אולי אוכל למצוא קצת עצות ועזרה לגבי מה צריך וכדאי לקחת לשם, איך כדאי להתכונן וכו'.. תודה =]

R e A

New member
מממ

עצות? שיהיה חזק מנטאלית. יותר חשוב מלהיות חזק פיזית. באיזשהו שלב הפיזיות מפסיקה להיות צד בגיבוש והחוסן המנטאלי הוא שמכריע. אמממ אני לא זוכר בדיוק מה צריך לקחת. אני משער שבגדים שכמה גופיות, נעלי ספורט נוחות, לבנים למספר ימים, 2-3 זוגות מכנסיים קצרים ואולי גם אחד ארוך. שינוח 2-3 ימים לפני הגיבוש, שיאכל הרבה פחממות בערב שלפני, שישן טוב בערב שלפני, שיכניס לעצמו המון מוטיבציה ורעל והכי חשוב, שיזכור שבגיבוש לא לוקחים את אלה שמסיימים ראשונים הכל ואת אלה שמוכיחים שהם הכי טובים. מחפשים את החברה שנותנים 200% מעצמם, וגם אחרי שהם גמורים, יורקים דם, עדיין יש להם כוח לעזור לחברים שלהם שמתקשים. אה, ושלא ינסה לשחק אותה מול המפקדים. שיהיה אמיתי כל הזמן. עצה אחרונה
שיגדיל ראש. מי שמשחק אותה ראש קטן רק בגלל עצלנות, הסיכויים שלו לעבור קטנים.

תיקון קטן..

כתבת: "עדיין יש להם כוח לעזור לחברים שלהם שמתקשים." שייקח את זה בערבון מוגבל.. שיקשיב למפקדים קודם כל! סתם חבל לסיים גיבוש כזה ולדעת שלא עברת בגלל שדירבנת וחיזקת שם אנשים למרות שהמפקדים אסרו דברים כאלה.. (מנסיונם של 2 חברים.)

aloniguy

New member
...

הייתי בגיבוש בראשון האחרון ושחררו על על רפואי (שברי מאמץ).... כמה דברים חשובים - אף פעם לא להעמיס באוכל - אי אפשר לדעת מה יבוא אחרי הארוחה. במסעות לצפות להכי גרוע! למה יש שם מסעות מטורפים בקצב מטורף עוד יותר... לזכור שהכל בראש ולא לעשות יותר מדי רעש, לעזור כשצריך, אבל גם לא בהגזמה לא צריך להיות קיצוני... והכי חשוב, המפקדים מנסים לתעתע פסיכולוגית, הם אומרים שעברנו רק חצי כשאנחנו כבר ממש לקראת הסוף, לא להתייחס! רוב הזמן הם סתם מבלבלים ת'שכל! הם תמידשואלים מי רוצה לפרוש, ושזה בסדר גמור! לא להתייחס ממש מנסים לשבור אותנו... וחשוב לישון טוב!! חח

253Daniel

New member
לא ארחיב על טיפים שהוא בטח יודע..

רק מבחינתי הכי חשוב בכל גיבוש לזכור ברגעים הכי קשים, כשאתה סובל, כשלא הולך לך..כשכואב... ברגעים האלה צריך לזכור שזה אוטוטו נגמר וזה לא יימשך ככה עוד הרבה זמן. הכאב הוא רגעי- הגאווה נצחית! המון בהצלחה!

למעלה