גיבוש שייטת 13

גיבוש שייטת 13

לכול אלה שעברו או יודעים משהו על הגיבוש של שייטת 13 בבקשה פרטים!!!

JuveFan

New member
גיהנום

ארבעה ימים של גיהנום. זו בערך ההגדרה הכללית של הגיבוש הזה. אמנם לא אני עברתי אותו, אבל יש לי חברים שכן (עברו והתקבלו). הם באמת סוסים אחד אחד, אבל גם לחיות כמוהם הגיבוש הזה היה כמעט בלתי נסבל. אם את רוצה לקרוא על הגיבוש, הנה קישור לאתר IDF2000 ששם מסופר על הגיבוש. מעניין אם מישהו ירצה לעבור את כל זה אחרי שהוא יקרא את זה... http://www.idf2000.co.il/corps/comando13.htm

ולפרטים קצת יותר מדויקים....

האם השייטת באמת יחידה ששווה את המאמץ? ומה צריך באמת לעשות כדי לעבור את הגיבוש? נ.ב עם יש לך איי סיי קיו בבקשה תן לי אותו כדי לברר איתך את השאר הפרטים..... תודה...

Yoni 18

New member
"גיהנום".. "סיוט"... סתם הגזמות!

אני עשיתי את הגיבוש שייטת דרך הגדנ"ע צלילה עוד בכיתה י"א. הלכתנו 3 חברים, אחד פרש, אני וחבר שלי סיימנו ורק הוא עבר. נכון שלא עברתי, אבל אני חייב להגיד שהגיבוש אמנם קשה מאוד, אבל לא צריך להגזים בתיאורים ויש גיבושים הרבה יותר קשים ממנו- כמו למשל הגיבוש העצמאי של שלדג שהיה הרבה יותר קשה גם פיזית וגם מנטלית. ובכלל, הדברים האלה הם לא "סיוט" ולא "4 ימים של גהנום". זה כולה מאמץ גופני וכאב פיזי וקצת לחץ מנטלי. שום דבר יותר מזה. ועכשיו שאלה: יש כאן מישהו שמשרת או שירת בבסיס פלמחים???

רונן669

New member
איך מגיעים לשייטת13 דחוף דחוף דחוף

אני בן 15 וחצי ואני רוצה לדעת איך אוכל להתאמן שסיכויי להגיע לשייטת יהיו 95% מבחינה של ריצות ארוכות אין לי בכלל בעיה הבעיה שלי היא שאני די רזה ואין "גוף" -איך אוכל לבנות גוף? -האם צריך בכלל "גוף" לשייטת?<<>>שמעתי שבמסלול בונים. -והאם ללא קב"א קצונה לא ניתן להגיע לשייטת? בתודה מראש: רונן

למעלה