גיבוש צוללות

yoyom987

New member
גיבוש צוללות

היום החליטו להוגיע לי בהפתעה שיש לי גיבוש צוללות ושזה הגיבוש האחרון לגיוס שלי אני ממש לא מוכן פיזית לגיבוש אבל למישהו יש עצות אחרות? אני יודע שבסה"כ צריך כוח רצון ומוטיבציה ויש לי את שניהם אבל עד ללפני יומיים לא התאמנתי כבר חודש כי חשבתי שיהיה לי גיבוש הרבה יותר מאוחר...מה הצורך המוזר של הצבא לדפוק אנשים כמה שיותר?!

Itamarro

New member
לא היה לך יום מיונים?

ולא אמרו לך שאתה עומד לקבל גיבוש?

yoyom987

New member
היה לי

אבל עד ללפני כמה ימים עדיין הייתי במיונים לטיס אה ולק קבלתי זימון לגיבוש עוד סיבה שחשבתי שיהיה לי יותר מאוחר התקשרתי למדור סיירות ואמרו לי שהיום שלחו את הזימונים...מזל שהם נזכרו

Itamarro

New member
אין מה לעשות, חבל

היית תמיד צריך לקחת בחשבון את האפשרות שהגיבוש שלך יהיה מיידי. אני ממליץ לך להצטרף לקבוצת כושר קרבי, לבוא לגיבוש עם הרבה הרבה רעל, ומי יודע- אולי עוד נראה אותך בטכס סיום.

yoyom987

New member
קבוצת כושר?!

יש לי שבוע...ויש לי מלא לימודים בשבוע הזה...אם היו מודיעים לפחות טיפה יותר מוקדם היו לי פחות בעיות כי הייתי יכול להתכונן פיזית...כי מוטיבציה יש לי בדוגרי (למרות שאני רוצה חובלים הרבה יותר :S

yoyom987

New member
כדי לקבל גיבוש

אתה צריך או לעבור יום סיירות ולקבל חובלים או להיות מאותר צדדי למיוני חובלים\צוללות אז אתה בא לביתן חיל הים ליום מיונים ושם ממיינים אותך או לצוללות או לחובלים או לכלום

white boy

New member
לפי מה ששמעתי זה לא אמור להיות קשה

מבחינה פיזית גיבוש צוללות זה לא החלק שישבור אותך , אלא אם כן אתה ממש ממש לא בכושר. כל עוד יש לך כושר בסיסי והרבה כוח רצון אתה יכול להצליח לסיים את הגיבוש. אם תעבור אותו בוועדות או לא , טוב זה כבר קשור לצבא שיראה אותך מתאים או לא...

עידן כץ

New member
נצל''ש-גיבוש חובלים

מישהו יודע לגבי התאריכים של גיבוש חובלים? וכמה זמן לפני הגיבוש בערך מקבלים את הזימונים? אני מדבר על הגיבוש של מי שהגיע דרך יום סיירות הייתי ביום מיון ב-15.1

פופיליק

New member
איך זה?

אני עדיין לא קיבלתי מועד לגיבוש ואני קיבלתי צוללות. הלכתי לבדוק בדואר ואין כלום. איך זה הגיוני שזה גיבוש אחרון לגיוס? אני מתגייס ביולי.

yoyom987

New member
אין לי מושג

מתי היית ביום מיונים? אני הייתי ב-15 לינואר ורק היום הם נזכרו לשלוח את זה ממדור סיירות אז זה יגיע אליי עוד כמה ימים...אם היית שם לפני ה-15 תתקשר למדור סיירות ותשאל אותם

למעלה