גיבוש צוללות

HBS היחיד

New member
גיבוש צוללות

שלום לכם. היום הייתי במיון לחובלים וצוללות, למרות שאני לא רוצה כל כך את שניהם, וקיבלתי גיבוש צוללות, שאני יודע מהיום שלא קיבלו אותו הרבה, לכן אני מרגיש קצת גאווה. הסיבה העיקרית שבגללה גם לא התבאסתי שקיבלתי חובלים ביום סיירות היא בגלל שאני אוכל להגיע לגיבושי המשך, שזה שלד"ג 669, אבל היום כאשר באתי לשאול שם אם מי שקיבל גיבוש צוללות יוכל גם לקבל גיבוש שלד"ג ו 669 כגיבושי המשך אמרו לי שזה לא אפשרי ואני מקבל רק ראיון צנחנים. למה זה? גם באתר של צה"ל רשום שמי שעובר גיבוש צוללות זכאי לגיבושי המשך.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי אם זה נכון או לא?

עידן כץ

New member
שלום לך

אני מצטער להגיד לך...אבל זה לא נכון...אתה לא תוכל לקבל גיבוש המשך לשלדג/669 מכיוון שצוללות הוא באותו רמה עם גיבושי ההמשך האחריםואפשר לקבל את צוללות כגיבוש המשך לחובלים/מטכ''ל/שייטת...ובגלל שאתה מתחיל מגיבוש צוללות...אתה לא יכול לקבל גיבושון המשך...מה שכן אתה יכול לקבל זה ראיון לצנחנים כמו שאמרו לך וזה לפי דעתי מצוין... מי שמקבל חובלים מהיום הזה ומסיים את הגיבוש...יכול לקבל גיבוש המשך לצוללות/שלדג/669...תכלס לפי מה שאני יודע הרוב הולכים לצוללות כגיבוש המשך גם אם הם מעדיפים שלדג או 669... בקיצור...אל תתבאס...צוללות זה מעולה והגיבוש ממש לא קל לפי מה שקראתי במאמרים פה...אז תעמוד הזה כמו גדול והעיקר שתסיים ומקסימום תקבל ראיון לצנחנים שזה לדעתי מעולה והגדס''ר של צנחנים לא נופל משום דבר כמעט מבחינת מבצעיות... בהצלחה דרך אגב..יש לי מחר את היום מיון הזה...אני מקווה לקבל חובלים כדי שיהיה לי את האפשרויות המשך אחרי הגיבוש... ביי

למעלה