גיבוש מטכ"ל...

elad r

New member
גיבוש מטכ"ל...

כמה אנשים בערך אמורים להיות בגיבוש מטכ"ל? (זה שיהיה בסוף מרץ) כמה בדר"כ גומרים אותו וכמה עוברים? וזה נכון שאם אני גומר את הגיבוש ולא עובר אותו אז אני אוטומטית יכול להתקבל לצנחנים בלי לעשות גיבוש צנחנים?...

frusciante

New member
מצטרף לשאלה.

וגם אם מישהו יודע כמה אחוזים עוברים את הפסיכולוג אחרי יום-סיירות, וגם מה בדיוק קורה בין גיבוש מטכ"ל וגיבוש שלדג.

factor

New member
נסיון לעזור

קבל מאמר על גיבוש מטכ"ל-שלדג: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=164&art_id=449 לפי מה שאני יודע הסלקציה בין מטכ"ל ושלדג היא רנדומלית ביותר, ואין שום קשר לטובים יותר וטובים פחות.

Alex 18

New member
גיבוש מטכ"ל-

מתחילים סביבות 300 (זה לא קבוע, פחות או יותר) מסיימים אותו קצת יותר ממאה (מעט מאוד פורשים בגיבוש הזה, אבל מנפים לא מעט אחרי היום השני) מתקבלים בערך 10-15 למטכ"ל (תלוי כמה צוותים הם מתכננים לפתוח, אצלנו היו 10), עוד 10-20 לשלדג, ובערך 5-7 המתנה לכל אחת מהיחידות. אתה מקבל ראיון צנחנים אם אתה לא עובר.

roic17

New member
אלכס קצת הגזמת.. המספרים גדולים בהר

בה לדעתי.. מתחילים בסביבות ה350 משהו כזה (היינו 20 קבוצות כל קבוצה 17-18 איש..) אחרי היום השלישי מנפים נשאר 19 קבוצות כל אחת 12-13 איש מסיימים איזה 200+ אצלנו קיבלו מטכל איזה 18-20 איש ושלדג 20-22 איש והמתנה זה איזה 10-15 לכל יחידה לפחות ועוד גיבוש ספט' ידוע שקטן מגיבוש אפריל מבחינת כל המספרים

guest1234

New member
בקשר לפסיכולוג

הקטע של האחוזים לא תופס פה... זה יום אישי לחלוטין, כל אחד נמדד מול עצמו וזהו! לכן אין לכם מה להסתכל על אחוזים, יש מקרים שעפים חצי ויש מקרים שעף אחד אצלי זה היה בערך שליש, אבל זה ממש אישי ככה שאין פה קטע של סיכוי, זה עובר או לא. נקודה.

קצת מספרים..

יהיו בגיבוש בערך 380 חברה זה נדמה לי המכסה של מרץ.... יעברו....אי אפשר לדעת במדויק...ככה 30-35 למטכל ועוד 7 המתנה בערך.. ואיזה 15 לשלדג ועוד 5-7 המתנה... פשוט בגיבוש הקודם פתחו 2 צוותים של שלדג ואחד של מטכל..ובגיבוש הקרוב זה אמור להיות הפוך...

למעלה