גיבוש חובלים/ות יש פה בנות שבאות לגיבוש חובלות הקרוב ב 15 באוגוסט?
מ מיס שמלו New member 30/7/05 #7 חחח אני שם זה מספיק כדי להקרא גם גיבוש חובלות... =) ואיך הגעת לזה שיש רק 3? אה, ובנות בנפרד ובנים בנפרד כן?
חחח אני שם זה מספיק כדי להקרא גם גיבוש חובלות... =) ואיך הגעת לזה שיש רק 3? אה, ובנות בנפרד ובנים בנפרד כן?
Z ZeImHaShpits New member 30/7/05 #10 ../images/Emo80.gif אכן בנות ובנים ביחד... לבנות יש אוהל נפרד... גיבוש טוב. שיהיה לך בהצלחה.
T turn the page New member 30/7/05 #11 מתי הגיוס של אלה שעוברים? את הגיבוש הזה.... וסתם לדעת, יש לי עדיין סיכוי להגיע לגיבוש הזה למרות שלא עשיתי מיונים? אני מקווה שיהיו בשבועיים הקרובים...
מתי הגיוס של אלה שעוברים? את הגיבוש הזה.... וסתם לדעת, יש לי עדיין סיכוי להגיע לגיבוש הזה למרות שלא עשיתי מיונים? אני מקווה שיהיו בשבועיים הקרובים...
D Danale Bananale7 New member 30/7/05 #12 אני באה בינתיים בגלל השנת שירות אני כניראה ידחה אותו.. וגם עוד שתי בנות אחת תגיע אחת דחתה זה עושה אותנו ל5 כבר?
אני באה בינתיים בגלל השנת שירות אני כניראה ידחה אותו.. וגם עוד שתי בנות אחת תגיע אחת דחתה זה עושה אותנו ל5 כבר?
מ מיס שמלו New member 30/7/05 #13 כנראה... מי שתעבור תתגייס בספטמבר בנים שיעברו יתגייסו במרץ... ככה אני הבנתי..