גיבוש בפורום

סובס

New member
גיבוש בפורום

שלום חברים נכנסתי לפני כמה ימים לפורום ונשארתי מקום חביב עם אנשים חביבים אני רוצה להציע רעיון שיתרום לפורום ולגיבושו כשמכירים השיחה נעשית נעימה יותר אני מציע לערוך מפגש קצר של המעוניינים כדודמת טיול קצר בחיק הטבע עם המשפחות או פיקניק הכרות קצר ארוחת בוקר החלפת טלפונים והביתה או פגישה בבית קפה של החברים מנסיון בפורום אחר כשמכירים זה הופך לתענוג להשתתף בשיחה אשמח לשמוע את דעתכם ותגובותכם

Keren Roziner

New member
נשמע רעיון אחלה

אבל נראה לי שאנחנו מעט מרוחקים מדי מבחינה נפשית, כלומר רוב הכותבים בפורום הם כותבים חד פעמיים ששואלים על העיר ונעלמים... גם אני חשבתי שאפשר לנצל את הפורום לגיבוש חברתי כלשהו בעיר שלנו, אך זה לא קורה אפילו בפורום אז שזה יקרה במציאות? איפה תמצא עוד שרשור יפה כמו שרשור ההמלצות שפתחה עפרה בפורום הזה?.. לא תמצא כאן.. אלא אם כן יתחילו לזוז כאן דברים.. חבל שהוא כזה ישנון, אמרו פה להמליץ על הפורום הזה בפורומים אחרים אבל אם אני לא טועה זה אסור / דורש אישור מנהל או משהו כזה.. בקיצור, לדעתי קודם כל צריך לבוא עם רעיונות לשיפור חיי הפורום הוירטואליים ואחרי שנכיר אני בטוחה שכולם יהיו מסוקרנים גם להיפגש..

לא החלטתי מה דעתי בענין../images/Emo3.gif

למרות שהשתתפתי כבר מספר פעמים במפגשי פורום שהיו מוצלחים, אני לא יודעת מה הרגשתי לגבי קיום מפגש בפורום הזה.בפורום אחר שבו אני משתתפת, יש מכנה משותף בין כל המשתתפים,יותר נכון בין המשתתפות...כולנו אמהות לתנוקות...יש שפה משותפת,כולנו פחות או יותר באותם הגילאים... לגבי הפורום הזה...לא יודעת,נראה לי שלא ממש אפשר לפתח איזה שהיא ידידות מופלאה בין המשתתפים. כל אחד עסוק בעניניו הוא...טווח הגילאים הוא מאוד רחב...ואם מקימים מפגש בשבת נניח, עם המשפחות והילדים, אני לא יודעת מה תהיה עמדתם של בני משפחתי בענין. אני מתכוונת, מה יש לילדי להפגש עם אנשים שהם לא מכירים ולבלות איתם בפקניק?! במפגש של פורום "הורים לתינוקות" באנו רק האמהות עם התינוקות...כולם ישבו בגינה הציבורית על הדשא עם שמיכות והזמן עבר בכיף...פה אני חוששת העלול להווצר מצב מעט מביך.אל תבין אותי לא נכון...אני לא מתנשאת או סנובית שלא מעונינית בחברת אנשים לא מוכרים לי...להיפך, אני מאוד נהנית להשתתף פה בפורום "ולהכיר" אנשים חדשים. אבל בשלב זה הייתי מעדיפה שההכרות תשאר בגדר "הכרות וירטואלית". כל הכבוד על היוזמה...ואם בכל זאת יתארגן מפגש...אולי אני ישנה את דעתי ואקח בו חלק

א י ו ש י

New member
הבעיה בפורום הזה שהוא לא דינאמי

אם כל אחד יביא את חבריו, אלו שגרים בעיר ויהיו המון אנשים עם קשרים משותפים תהיה פעילות. אני חייבת לציין שלאחרונה ניכר שינוי אבל עדיין אם פעם ב... כותבים הודעה איזה קשרים נוצרים כאן? לי אישית אם יצא להיפגש לא אתנגד אבל זה לא מה שיזיז כאן את העסק

מהמפגשים שבהם השתתפתי בפורום

השני שלי, זה היה נפלא. נכון שכביכול אין משהו "משותף" לכל האנשים פה, אבל יש לנו מכנה משותף אחד גדול - המגורים בעיר הזאת והרצון לגרום למקום הזה להיות יותר מסתם מקום לינה. הדינמיקה במפגשים כאלה היא שאנשים פתאום מזהים אנשים מוכרים להם, שלא ידעו שזה הם מתחת לניק, אנשים מוצאים נושאי שיחה משותפים וממה שזכיתי לראות כאן, במיוחד בפורום הזה משתתפים אנשים משכמם ומעלה, שנדמה לי שכולנו נהנה האחד מחברתו של השני. אני בהחלט בעד, רק לא בגשם. איכס, שונאת גשם וחורף.
יוחזר הקיץ לאלתר

למעלה