גיבוש אבירים

yaron19

New member
גיבוש אבירים

מישהו היה בגיבוש אבירים? קיבלתי זימונים ואני מת לדעת מה עושים שם... אמרו לי שלובשים שריון ששוקל בין 40 ל 50 קילו מאל חלד.... אולי מישהו יודע איפה הגיבוש? יש לי פרופיל 82.... יכול להיות שזה ליד טירה?? תודה!!

ysofer

New member
אחי

לצערי לא תוכל להיות אביר האבירים הם לוחמי העלית של הצבא.. ולכן הם צריכים להיות בעלי פרופיל 97 ללא סעיפים מה שכן, אתה יכול לבקש ללכת לגיבוש קשתים, שהוא די קל והשירות עצמו נורא כיפי וקל.. רק נוצרה להם תדמית של כוסיות.. אבל הם די אחלה חבר´ה, וצ´מע, זה כיף לירות חיצים על ערבים.. יש גם גיבוש פרשים! שזה חבר´ה ממש טובים.. יש מסע של 34 ק"מ עם סוסים, מירוץ סוסים, וקרבות במהלך רכיבה.. זה החלק הכי קשה!! וזהו, זה מה שאני יודע דרך אגב, לי יש גיבוש קשתים.. תאחלו לי בהצלחה!!

conundrum

New member
מה נהיה פה...

מה זה השטויות האלה?!?!?!?!? איזה טירה!?!?!?!? איזה חיצים??!?! מה אתם בסדר.!?!?!?

עטלף77

New member
פלס"ר שולחן עגול

חבר שלי קיבל זימון לגיבוש של אבירי השולחן העגול. אני לעומת זאת חושב ללכת לבליסטראות, הם עושים עכשיו כמעט את כל העבודה בקרני חיטין (הלצה למבינים בהיסטוריה
)

ysofer

New member
עזוב אותך בליסטראות...

יש להם כומתה טורקיז מגעילה ולא יוקרתית ואוכלים חרא ושמירות בלי סוף.. מעניין איך בעתיד קראו לחיל בליסטראות.. ניחוש פרוע.. תותחנים! לך תדע אולי זה נכון..

עטלף77

New member
כומתה = ?

מה היה במקום כומתה? הוא נגיד שאני מדבר על יחידה בליסטראות סודית שהשם שלה מתחיל ב מ´. הם מקבלים חרב מקוצררת.

conundrum

New member
איך הגיבוש קשה...שמעתי ש..

מבחני הקליעה למטרה לאחר מאמץ רכיבה על סוסי יאור הכי קשה בעיקר שעושים את זה ליד טירה עם גשרים ועיניים עצומות... זה נכון.. איך שאר הגיבוש..????? מת לדעת אח שלי הקטן קיבל זימונים שהוא נמצא מתאים גנטית ולכן שימלאו לו 18 יצטרף להתגייס לשם בלי מיונים זה טוב או סתם עבודה בעיניים????????.. עזרה דחוף!!!!!!!!

עטלף77

New member
לא עשיתי גיבוש

יש לי ויטמין P (אבא שלי דוכס). לפי מה שאני יודע הקטע עם הגנטיקה הוא עוד חדש אז אני לא יכול להגיד לך עדיין.

conundrum

New member
בדיוק אז זהו ש...

אח שלי אז יש לו יתר וויטמין L אבא שלי לורד... אז בגלל זה הוא מתגייס לשם - אההההה רק שימלאו לו 18 תרמידויאנים (רק למביני היסטוריה של צרפת)... ישר בלי מיונים כי הוא בן של לורד... אבל שמעתי שמזה שווה להגיע לשם... מקבלים את המגן ראש הזה עם הצ´וקצ´יק לעף המגניב הזה ושיריון יד עם הכנפיים - לא לא של העטלף של הדרקון כמובן.. אז שמע שווה להגיע אחלה חיים.. אחלה זיונים על השולחן העגול.. אבל רק לקצינים

ריקו`

New member
תגידו לי אתם בסדר?

את התפקיד הכי חשוב השמטתם?? רסן דרקון?? מי לא חולם לקבל כנפי דרקון בסוף הקורס הכי יוקרתי?? לשלוט בו כמו בצעצוע...להעיף אותו לאן שרוצים.. אחח..הטובים לדרקון אגב מי הולך להחליף את המושל מופז? שמעתי שבקרוב התקופת כהונה שלו מסתיימת.. *עוד דבר אחרון - חבר שלי עושה עכשיו שלב אחרון בקורס גרדומאים אתם יודעים, אלה שמוציאים להורג אומר שזה אחלה תפקיד אבל יש הרבה לחץ, אז צריך להיזהר שלא לאבד את הראש.. (פה נדרש משהו בסגנון ה-סטגדשששש!! של סטנד אפ זול ונדוש) ריקו`

שייטת13

New member
עזבו אותכם שטויות...

רסן דרקון זה כבר לא מה שהיה פעם... עכשיו כולם שם הם אלפים טיפשים (לכל חובבי ה D&D). היחידה הטובה ביותר היא מש"קית רומח! זאת היחידה האיכותית ביותר ואני יספר לכם על המסלול האיכותי (ואסתכן בעבירה על בטחון שדה...): "אחרי לרומחים!", זאת לא סתם סיסמה! המסלול מורכב מקד"צ של רכיבה על סוסי פוני, קורס לוט"ר נגד הוביטים שאחריו יוצאים לטירונות 00 שבמהלכה לומדים דברים כגון השלכת כידון. אחריו עושים אימון מתקדם בריקודי סלסה (ואין לי מושג איך זה קשור לנושא, פשוט לא מצאתי שום דבר...). בסוף המסלול אתה מוכשר כרומחאי 00! אני לא מאמין שכתבתי את זה... אני באמת משועמם! טוב, אני הולך למצוא לי חיים (וגם להתכונן ליום סיירות שעוד שבועיים וקצת!) שגיב.

risha

New member
מעולה!!!

חברה- יש לציין שהכישרון פשוט נשפך לכם מהאוזניים!!!

שייטת13

New member
תודה, ואם זה בציניות (דבר שסביר

להניח), אז לא תודה! ונראה אותך מתגייס\ת לבליסטראות!
שגיב.

risha

New member
ממש לא בציניות...

באמת אהבתי את השיחה. ואני ממש לא מנסה אפילו לחשוב על מה זה להתגייס לבליסטראות. כן, כן, אני מודה אני הולכת להיות פקידה. אבל יש עוד אור בקצה המנהרה... אני אהיה פקידת מבצעים בחי"א.

conundrum

New member
רק שתדעו ש....

נודע לי ממקור בכיר ביותר בחיל הפרשים... משהו מפק"צ יוריי חיצים מורעלים (לא סתם חיצים, זאת יחידה קטנה עם הרבה מבצעית בימינו)... שרק לורדים, דוכסים ורוזנים מוזמנים לקצונה ול"פעילות" בשולחן העגול ומי שצוחק נראה אותו מתגייס לחיל הבליסטרות אההה..... ובקשר להחלפת מופז... נודע לי מאותו מקור שאדם מסוים בדרגת רב-אביר הולך להחליף אותו אבל רק עם יקבל את אישור הפאודליסטיים...

naps

New member
אתם כולכם נפלתם על הראש!

אני אוהב את זה. אורי

ysofer

New member
אני רוצה להיות רץ....!!

זה כזה תפקיד מגניב!!! מקבלים סוס, שתי חרבות!!, מגן קשקשים, ומגילה כזאת מגולגלת...ואתה כפוף ישירות למלך ולשר הצבא ועובד איתם בצמידות! ובגלל שאתה רץ אין עליך הגבלת מהירות ואתה רשאי לעבור את המהירות המותרת לסוסים..שזה בונוס רציני שלא תקבל לעשות באזרחות.. וגם חלק גדול מהתפקיד הוא מעבר לקווי האויב והרץ נדרש למיומנויות הסוואה, שדאות, כושר גופני גבוה ועוד.. אבל לא קיבלתי את זה בשאלון העדפות! אוף! אם אני ינדנד להם הם אולי יתנו לי זימון למיונים??

למעלה