אוף, מגי
כן, בשם האלילות. אצל המזוודה זה לא עבד ככה. אומרים דינגו. נווה כבר מזמן לא מדען צעיר!

דווקא לא תמונה מחמיאה.

מאוד מבוך מכושף.

והיא כבר עשתה פרופיל חדש באינסטגרם.

שולם עלייך, בונבון אמריקני מישיבה בברוקלין! אני מבין ששירה נמשכת לחרדים. בסדר. גאיה, אנחנו לא מהמחמירים. נכון, שירה?

מעניין איך יפצחו את זה.

לא עוד פעם פריצה לאינסטגרם!

שקט, חבית מי ביבים דלוחה! ומדוע מכשיר זה לא נכנע למלכת י"ב הממלכות?!

אז זה כן עובד בסוף...

אז לאמה כן יש שליטה על היקום אבל הוא גם פועל לבד. שקט, חבית מי ביבים.

שירה, איזה סלסולים, כפרה עלייך. ישועות רכות, אגב. יותר בת מלך אחת ובת של רודף צעירות (רגע, זאת לא הסדרה הזאת). גם אני לא יכול עם החמידות שלך. גאיה, עד שאת לא באה לתיאטרון חיפה אין מה לדבר! שירה זה דיבוב! דיבוב! את מדברת פה עם אחת מגדולות המדובבות בישראל, ועל מי עשו כתבה במאקו?! וכן, גאיה, עשית סדרת נוער אחת, ושירה עשתה סדרת להיט. תשאלו את בן לולו.

הייתה אבל זה פחות משנה. לדיאנה מרגרט ואן קורפוס זכות מלידה לכל! הו, מלכתנו הנפלאה והנשגבת, חלקי עמנו קצת מכוחותייך, ובואי לעשות סדר גם ביקומנו שלנו.

זה הכי חשוב! הכי חשוב! נווה צריך קצת לנחם את לירז.

אורי גרוס מתחנף לעצמו במחמאות לאמה. דיאנה?! ובכן, כאן עליי להסכים עם הפוחזת מהחממה, דיאנה מרגרט ואן קורפוס היא היא השליטה החוקית לי"ב הממלכות. אכן, אידיוט. טוב, אתן דודה ואחיינית או אימא אמריקנית ובת ישראלית. יש איזשהו קשר דם.

שוב גיא פינס?! רגע, זה לא הגיוני. חיפשו יאיר לפיד, אבל זה לא אומר כלום.

חכי חכי, אמה, עוד מעט היא תמצא שיר ותנקום בך דרכו.

חכמה אין קץ, מלכתנו. אכן כן, לוח השמש הגרגוריאני מלפנינו. לא, מלכתנו! אל תיפלי בפני ממלכת אינסטגרם!

עוד פעם חוסך בביטוחים... חובבנית. אין לה כלום. לי זה לא היה קורה. לי יש מיליוני רעיונות.

אוי ואבוי, זה יכול להיות נורא.

מלכתנו, אני נפעם ומתפעל מיכולותייך להפר גם את חוקי האלוהות הגדולה ביותר! הכיצד? הכיצד עשית זאת?! כיצד את שולטת בטכנולוגיה ללא מיצרים?! הרגי את מלכת אופל זו. היא מאגי. משמע מכשפה. מכשפה שמשתמשת בקסמים כדי להתחרות בך! ושברי את לבבותיה, שכן הם יחזקוה. שוב דניאל הבת...

עושים לה לייקים שם. אגב, מסתבר שלמגי יש רק 300 פוסטים, ומלכתנו עשתה לייק גם לחשבונות פייק.

בזכות מלכתנו הן השלימו! רק בזכותה!

אל תתן לה פקודות, עבד. לא. מלכתי, הלא ממלכה זאת נשלטת בידי סיוון גיספן מנור קינן המרושעת. היא ממלאת את ממלכתה בשנאה עצמית וציבורית, אישית ולא כללית, ואז עוד משקרת שאינה הנהגת. ממלכה נוראית. איחוד הממלכות בוא יבוא, בזכות דיאנה הכובשת!

דיאנה מרגרט ואן קורפוס מבינה הכול.

כן, היא מתלהבת מזה.

טוב, לפחות אפשר לתרץ את זה.

אוי ואבוי. אודי מגלה דברים זה לא טוב. בפעם הקודמת שהוא התעסק בדברים, הוא עשה האח הגדול בסיקסטיז וראינו מה יצא מזה. רק שלא יעשה הישרדות בי"ב הממלכות!

כיור כיור. איך התבלבלת ביניהן?! יש הבדל עצום!

מי זה ניק?

דיאנה מרגרט ואן קורפוס רק יכולה לעזור לך. מי זאת? אין לי מושג. אבל לפחות מלכתנו פייסה ביניהן.

שירה, תעשי לי מנחה!

אודי שניר הביא שוב את האח הגדול.

על מי אתה שמת עין?! על דניאלה לוין או על רננה?!

גם אני. מי זאת, אגב? אוקיי, מה קרה שם...?

אודי שניר יותר מתוחכם מהבת שלו.

דינה, להירגע! אה... לא, לא דינה.

הו, מלכתנו... אם רק זה היה יכול לקרות גם במציאות...

תנסה דינה נבון. מישהו רוצה לחשב באיזה תאריך אנחנו?

תשמח כבר, תומאס. צריך פחות רן דנקרים פה. נראה לי כל פרק הם מתנשקים ולא רוצים להתנשק.

פחד, אודי.

לא טוב.

אודי... אודי שניררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!