גיבור אמיתי- שבוע 5

פרק 20- 458 לייקים ברצף

"אנשים לא מפסיקים להתאהב כשהם מזדקנים,
הם מזדקנים כשהם מפסיקים להתאהב."
&nbsp
(גבריאל גרסיה מארקס)
&nbsp
"אנ'לא רוצה לייק,
אל תשלח לי עוד סמיילי,
אל תעשה לי פולו,
זה משבר קולוסלי."
&nbsp
(ד. וס. בר)

אוף, מגי

כן, בשם האלילות. אצל המזוודה זה לא עבד ככה. אומרים דינגו. נווה כבר מזמן לא מדען צעיר!
&nbsp
דווקא לא תמונה מחמיאה.
&nbsp
מאוד מבוך מכושף.
&nbsp
והיא כבר עשתה פרופיל חדש באינסטגרם.
&nbsp
שולם עלייך, בונבון אמריקני מישיבה בברוקלין! אני מבין ששירה נמשכת לחרדים. בסדר. גאיה, אנחנו לא מהמחמירים. נכון, שירה?
&nbsp
מעניין איך יפצחו את זה.
&nbsp
לא עוד פעם פריצה לאינסטגרם!
&nbsp
שקט, חבית מי ביבים דלוחה! ומדוע מכשיר זה לא נכנע למלכת י"ב הממלכות?!
&nbsp
אז זה כן עובד בסוף...
&nbsp
אז לאמה כן יש שליטה על היקום אבל הוא גם פועל לבד. שקט, חבית מי ביבים.
&nbsp
שירה, איזה סלסולים, כפרה עלייך. ישועות רכות, אגב. יותר בת מלך אחת ובת של רודף צעירות (רגע, זאת לא הסדרה הזאת). גם אני לא יכול עם החמידות שלך. גאיה, עד שאת לא באה לתיאטרון חיפה אין מה לדבר! שירה זה דיבוב! דיבוב! את מדברת פה עם אחת מגדולות המדובבות בישראל, ועל מי עשו כתבה במאקו?! וכן, גאיה, עשית סדרת נוער אחת, ושירה עשתה סדרת להיט. תשאלו את בן לולו.
&nbsp
הייתה אבל זה פחות משנה. לדיאנה מרגרט ואן קורפוס זכות מלידה לכל! הו, מלכתנו הנפלאה והנשגבת, חלקי עמנו קצת מכוחותייך, ובואי לעשות סדר גם ביקומנו שלנו.
&nbsp
זה הכי חשוב! הכי חשוב! נווה צריך קצת לנחם את לירז.
&nbsp
אורי גרוס מתחנף לעצמו במחמאות לאמה. דיאנה?! ובכן, כאן עליי להסכים עם הפוחזת מהחממה, דיאנה מרגרט ואן קורפוס היא היא השליטה החוקית לי"ב הממלכות. אכן, אידיוט. טוב, אתן דודה ואחיינית או אימא אמריקנית ובת ישראלית. יש איזשהו קשר דם.
&nbsp
שוב גיא פינס?! רגע, זה לא הגיוני. חיפשו יאיר לפיד, אבל זה לא אומר כלום.
&nbsp
חכי חכי, אמה, עוד מעט היא תמצא שיר ותנקום בך דרכו.
&nbsp
חכמה אין קץ, מלכתנו. אכן כן, לוח השמש הגרגוריאני מלפנינו. לא, מלכתנו! אל תיפלי בפני ממלכת אינסטגרם!
&nbsp
עוד פעם חוסך בביטוחים... חובבנית. אין לה כלום. לי זה לא היה קורה. לי יש מיליוני רעיונות.
&nbsp
אוי ואבוי, זה יכול להיות נורא.
&nbsp
מלכתנו, אני נפעם ומתפעל מיכולותייך להפר גם את חוקי האלוהות הגדולה ביותר! הכיצד? הכיצד עשית זאת?! כיצד את שולטת בטכנולוגיה ללא מיצרים?! הרגי את מלכת אופל זו. היא מאגי. משמע מכשפה. מכשפה שמשתמשת בקסמים כדי להתחרות בך! ושברי את לבבותיה, שכן הם יחזקוה. שוב דניאל הבת...
&nbsp
עושים לה לייקים שם. אגב, מסתבר שלמגי יש רק 300 פוסטים, ומלכתנו עשתה לייק גם לחשבונות פייק.
&nbsp
בזכות מלכתנו הן השלימו! רק בזכותה!
&nbsp
אל תתן לה פקודות, עבד. לא. מלכתי, הלא ממלכה זאת נשלטת בידי סיוון גיספן מנור קינן המרושעת. היא ממלאת את ממלכתה בשנאה עצמית וציבורית, אישית ולא כללית, ואז עוד משקרת שאינה הנהגת. ממלכה נוראית. איחוד הממלכות בוא יבוא, בזכות דיאנה הכובשת!
&nbsp
דיאנה מרגרט ואן קורפוס מבינה הכול.
&nbsp
כן, היא מתלהבת מזה.
&nbsp
טוב, לפחות אפשר לתרץ את זה.
&nbsp
אוי ואבוי. אודי מגלה דברים זה לא טוב. בפעם הקודמת שהוא התעסק בדברים, הוא עשה האח הגדול בסיקסטיז וראינו מה יצא מזה. רק שלא יעשה הישרדות בי"ב הממלכות!
&nbsp
כיור כיור. איך התבלבלת ביניהן?! יש הבדל עצום!
&nbsp
מי זה ניק?
&nbsp
דיאנה מרגרט ואן קורפוס רק יכולה לעזור לך. מי זאת? אין לי מושג. אבל לפחות מלכתנו פייסה ביניהן.
&nbsp
שירה, תעשי לי מנחה!
&nbsp
אודי שניר הביא שוב את האח הגדול.
&nbsp
על מי אתה שמת עין?! על דניאלה לוין או על רננה?!
&nbsp
גם אני. מי זאת, אגב? אוקיי, מה קרה שם...?
&nbsp
אודי שניר יותר מתוחכם מהבת שלו.
&nbsp
דינה, להירגע! אה... לא, לא דינה.
&nbsp
הו, מלכתנו... אם רק זה היה יכול לקרות גם במציאות...
&nbsp
תנסה דינה נבון. מישהו רוצה לחשב באיזה תאריך אנחנו?
&nbsp
תשמח כבר, תומאס. צריך פחות רן דנקרים פה. נראה לי כל פרק הם מתנשקים ולא רוצים להתנשק.
&nbsp
פחד, אודי.
&nbsp
לא טוב.
&nbsp
אודי... אודי שניררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!

rubmwue1234

New member
אוקיי, המצב רע

אם מעלים את הפרק הזה ליוטיוב בשביל לצבור צפיות..
האמתי הסדרה לדעתי מעולה ממש, וצברה עלייה מעולה בפרקים האחרונים.
זה גם מאוד מעניין..
לצערי זה באמת לא איזה להיט וכנראה לא ימשיכו אחרי העונה הבאה לעוד אחת..

הלוחם מאוהב

כמה מפתיע, תומאס. כמה מפתיע. דנגוש?
&nbsp
דנגוש? אתה המצאת את זה, אודי.
&nbsp
והנה כוכב אלה לי. מתרסק לו במרום... ממלכת ארמגדון? איך אתה בוגד בדניאלה, ככה התנהגת בסיני!
&nbsp
זה לא יעבור, חבש.
&nbsp
מלכתנו, שני לך שנת ישרים. שכן איש זה התחזה בעבר לפאלקור הלוחם, והונה את כל הממלכות.
&nbsp
המילה "דיסטרקטוס" לא מספיק טובה לך?
&nbsp
לכו שניכם.
&nbsp
אתה דמות.
&nbsp
מסכנה חבש.
&nbsp
יפה. שיר יפה.
&nbsp
ואתה היית באייטיז.
&nbsp
תשמור על זה.
&nbsp
לא יפה למרוד במלכתנו!
&nbsp
אוי ואבוי, אודי...
&nbsp
אני חשבתי שהשיא היה כשהוא אמר שהוא חזר מהאייטיז. היי, לנחמיה שניאורסון לא היה לחץ דם! כן, גם גריז היה פצצת רייטינג... כן, בטח, וליביאנה גם מבוגרים.
&nbsp
אל תגידי לשירה לסתום, יא פאסיב אגרסיב! אמרה גאיה. אחרי שהתווכחה עם כמה על בחורים. שבאבניק זה גם שירה.
&nbsp
יקום מקביל שקיים.
&nbsp
אודי, מספיק עם השטויות! שוב חשבת שאתה באייטיז?! ואיך אפשר להתבלבל בין גאיה לבין דיאנה?! תדפוק לו על הראש בעיתון והוא יתעורר. מה יש לכם בידיים? אל תשתמש במילה "ידיים".
&nbsp
מי עשה את זה? ליטמן? שירה, את נפלאה.
&nbsp
את זה גם אמרת על המכונה של בתיה. בשביל זה צריך שיאמינו לך קודם.
&nbsp
מעניין אם קיים יקום בו לירז קיימת כסיגל הצמאה.
&nbsp
אודי עבר די הרבה, מוזר שהוא חושב שזה חריג.
&nbsp
שני בוגדים. יקחך האופל, חבית מי ביבים דלוחה!
&nbsp
תבדקו את זה על לירז!
&nbsp
מה פתאום, אתה הרמתי, אני התקשרת!
&nbsp
זאת תמונה. של השיר שלנו. 4. מאחורי יותם. איזה עולם זה בכלל?! לפחות תא גורדין זאת סדרה שם...
&nbsp
גונדור מצא את זה וזה לא עבד.
&nbsp
לא טוב.
&nbsp
איזו הודעה קולית?
&nbsp
וואו. מזל שהם מקשיבים לכל ההודעות הקוליות.
&nbsp
הצליח, הצליח.
&nbsp
אתה מאוהב בעצמך?!
&nbsp
בשם האלילות.
&nbsp
כן, הוא לא מכיר את זה. אוף. תכנית של גאיה.
&nbsp
היא נולדה בירושלים, גברת אלה לי! לא טוב בכלל. שירה מתעלפת יותר חינני.
&nbsp
אודי יכול לעשות האח הגדול בסיקסטיז והישרדות בי"ב הממלכות. אני מבין מאיפה דנה שנירררררררר למדה את הכול. לא טוב.

סטילהוק

New member
עד שמביאים את מגי, מביאים אותה בתור עצמה ולא בתור דמות

ועוד לכמה שניות בלבד. לא יכלו לתת לה תפקיד אמיתי בסדרה? הבחורה הזאת למדה במשך שנתיים משחק אצל גל אמיתי, והיא מוכשרת, חריפה, יפה, אמיצה וחכמה ובעלת המון פוטנציאל. לא סתם חברת הטאלנטים ADD מהגדולות בארץ, שאף ייצגה בין השאר את גל גדות, רותם סתע, ניב סולטן, לירז צ'רכי, אילנית לוי, יון תומרקין, טיטי איינאו, תובל שפיר, שירן סנדל, נועה בני, עודד פהר, מוריס כהן, נווה צור, מירי בוהדנה, משי קליינשטיין, מון שביט, מונא אווה, ליטל רוזנצווייג, קובי מימון, לירז חממי, הראל סקעת, אוולין הגואל, גלית גוטמן, גפן ברקאי, אפרת דור, דין מירושניקוב, דניאל גרינברג, דניאל גד, דניאל אסייג, אביב אלוש, אביב מלכה, דפנה דקל, דנה איבגי, עמית פרקש, אנחל בונני, ענת מגן שבו, אגם רודברג, אגם בוחבוט, אדווה רודברג, אופירה אסייג, עדי חבשוש ועוד טאלנטים ואומנים גדולים רבים וטובים, החתימה אותה אצלה. ובקרוב אף אמורה לצאת סדרה חדשה שלמה בכיכובה.

בנוסף היא מנחה לצידו של אבי קקון כבר כמה חודשים את התוכנית ד"ש עם שיר המשודרת בערוץ 24 של קשת ומיועדת לחיילי צה"ל ובני משפחותיהם, ועוברת בין כל בסיסי צה"ל בכל רחבי הארץ.

בנוסף, מגי חברה בפאנל של הדו"ח היומי ושל פותחים יום של ערוץ 13. והבעלים, המעצבת והפרזנטורית של מותג התכשיטים MAG על שמה.

הנה גם הקישור לדף הרשמי של מגי בסוכנות ADD
https://www.add-ca.com/talents/magi-tabibi/

גם את מיה דגן הביאו כעצמה

מה אתה רצית שיעשו?
&nbsp
היא באה לפרק אחד, איזה תפקיד כבר רצית שיתנו לה?

סטילהוק

New member
מיה דגן כבר השתתפה בהמון פרוייקטים וגילמה לא מעט דמויות

למגי לעומת זאת, זו היתה טבילת האש הראשונה בעולם המשחק. הייתי רוצה לראות אותה בתפקיד דמות בסדרת הפנטזיה הלוחם עצמה. אולי אפילו מיאה המסתורית שתומאס אמור להתאהב בה...

סטילהוק

New member
אז מה אם היא פליטת אח גדול, היא מוכשרת ויש לה המון פוטנציאל

שלא לדבר על כך שיש לא מעט פליטי ריאליטי שכיכבו ומככבים בלא מעט סדרות.

סטילהוק

New member
מי דיבר על ראשי, דיברתי על תפקיד, לא על ראשי

אך בלי שום קשר לזה, מגי למדה שנתיים משחק ברצינות אצל גיא אמיתי ומתוכננת לצאת סדרה שלמה בכיכובה בקרוב. זאת היתה רק טבילת האש הראשונה שלה בעולם המשחק. לעומת זאת ישראל בן זוגה לשעבר והזוכה של האח הגדול קיבל תפקיד קטן של עו"ד בסדרה בת אל הבתולה וכנראה יופיע באחד הפרקים הבאים...

למעלה