או מיי גוד! או מיי גוד, מיקה! אה, שירה!
הוא גם מערבב אננס וליצ'י עם פיצה. נווה אוהב מאכלים מוזרים.

לא, דביל, זה מאוד לא בסדר.

הזיות. עוד דברים שאורי גרוס מת עליהם.

בית גרין, מה המימרה שלו? טעות של דורה. שיפוצצו את זה בשידור חי.

זהו, עכשיו רק דר תפייס ביניהן. בנות, זה לא נשמע טוב. נכון?

דיאנה יודעת זאת מזמן. מלכתנו דיאנה מרגרט ואן קורפוס מאוד מוכשרת.

עוד שיר שאורי גרוס מחבב. מסכנה מלכתנו... מה היא תעשה? האם מלכנו זונדור המבורך יחזור? בטח שיחזור. בעונה הבאה.

הלכה, מה זאת אומרת?

אולי היא ברחה בחזרה לחממה. וירוס. בא לה להקיא. מסיבת בנים, אז למה שולי פה?!

את כולך בתסריטים? אמה כולה בתסריטים. אין, את מתחברת עם אישה, נותנת לה את הלב שלך בחממה, ואז היא דוקרת אותך בגב.

אתה עשית את אותו הדבר לאבא שלך, נחמיה. רן, אתה מקדים את זמנך. ובדיחות מודעות לעצמן ופסילת הרעיון: עוד הומור של אורי גרוס. אתה יודע... דואט... דו...

אני גמד ואל תבכי לי פיה. נחמד. דואט עם עצמך: עוד משהו שאורי גרוס אוהב. למרות שאתם לא שני משוגעים, אתם חמישה לפחות. מעניין, תומאס, מה אתה חושב על חריזת "לקטוף" ב"לקטוף"? שירה, תתנצלי בפני שולי. אורי כנראה מחבב את השיר הזה. אבל תומאס, מה עם החריזה של לקטוף בלקטוף?!

שירה לא חלאה. על דיאנה את גם לא אחראית. חיבוקי, חבש?

אולי זאת מפלגת מרכז... אודי כזה לא פוליטיקלי קורקט. בני זומות. תגיד, אודי, כמה גאון רם? 80%?

תביאו לי שאריות מהפאה של המלכה דיאנה!

אכן קיימות במציאות. אם כי אני מעדיף אחת מהן בלבד. דיאנה מלכה.

ככה לדבר עם שירה, הראשונה שקיבלה אותך כמו שאתה?! היי, רק שירה הייתה בתאג"ד! יותם כנראה למד מיריב ארד.

הפרק את מתה, סהארה. איך אבא באמת, המלכה דיאנה מרגרט? ומתי את יוצאת החוצה?

יאיר לפיד תמיד מקיים הבטחות, שתדע לך.

זאת בגידה, המלכה דיאנה מרגרט ואן קורפוס. עלינו לחסלה. יותר יפה מדאינריז.

תהרגי אותו!

המלכה המטורפת החדשה.

איכס, סי... עזוב.

למה לך אין דרקונים? היית מטפלת בהם יותר טוב.

אני לא חושב שזה ייגמר יפה ליותם...

חבש, אני מבין שאת מוצאת שיר חדש לנקמה.

חדשות כזב. כן, גאיה. אולי היא הזתה? נסה לחסל אותה. חללית לא חיסלה אותה.

הופיעו הרבה הפרק. שירה! הוא חברך הוותיק!

נווה, זאת שירה. בונבון אמריקני מתוק שכמוה. שירה הכי יפה.

והנה דינה יוצאת. לא סתם השם שלה כל כך קרוב לדיאנה. גם הוא אוהב אותך. היא פשוט רגילה לזה. היא חושבת שזה בסדר ובריא שמישהו לא יכול להחליט בין אהבות, זה בריא, זה נפוץ, כולם עושים את זה בחיים. אוקיי, העורבים מתים. וכאילו לא מספיק, גם נעמי רשף האמריקנית מתערבת. אני חושב שצריך ללכת לנשרים עכשיו.

תפטר אותו כבר!

אני... יש לי שיחה כרגע עם יריב ארד. אני נורא מצטער, יריב?! יריב, מה שלום גלי ודנה ואימא של דנה?! יריב?! אתה השתחררת מהאזיקים כבר?!