גיא פינס ממשיך
יותם, גיא... הבנתם? אה?

אודי שניר רגיל לסקופ הזה, אגב.

מנגינה של לב מכושף. אבל זה לא.

יש לנו שזה לוח שעם, מה זה פה, גלפאגוס בעירבון מוגבל?! היית מתה להיות דיאנה מרגרט ואן קורפוס.

מי כתב את הספר, שמתם לב?

או שמא יותם לך, גיא?

הבחור עשה את זה כבר בסיקסטיז, אתה לא מבין? טוב נו, מה אכפת לי. שולי. בו אפשר להתעלל. אודי הפיק גם את האחיות המוצלחות שלי? היי, אודי, חני נחמיאס מחוץ לתחום. לא אנני פה.

שירה, מושלמת אחת, תשאירי את החקירות לגאיה. אולי תעבירו אותה פוליגרף? זה יהיה נחמד. אבל עכשיו אתן תתעסקו עם נמסיס.

גיא, אין שום סיכוי שתגיע לתכנית אחרת. שוב שידורים חיים!

לי היום הסתבכה עלילה ב"כדברא-האויב מבפנים". אמה יודעת לדבר ממש יפה. רגע אחד... אם בעונה הבאה שלה אמה תעשה שתומאס חייב לעבור מבחנים כדי לחזור לחיים, אני עומד להרוג מישהו.

שלוש מטורפות ביחד. לירז למודת מלחמות. הפרצוף של לירז כשהיא אמרה "תאג"ד" (סדרה של אורי, אגב)... כאילו היא לא הביאה שם ילד ממיגל חממה. הימור מעניין.

גם נחמיה שניאורסון לא הבין בטלוויזיה. והנה נולד לו אודי.

האמת שהן יודעות. האמת שכן. גאיה צריכה כדורים.

אני רוצה דיאנה. אבל זה גויאבה.

מאחורי שירה הפוסטר עם המילים פצצת רייטינג. יפה. אולי גאיה דמיינה את זה?

אולי תפגשי את הבחור שכתב את הספר? היא תגיע בסוף, תגיע. הוא לא מבין בתולעים.

תומאס הוא אדם לא הגיוני.

אני חושב שראינו שמתי לימד אותה הרבה דברים.

אני מהמר שגאיה התחרפנה שוב. או מיי גוד! היא אמרה או מיי גוד!!!!!!!!!!!!!! הפעוטות החולים הם של נטלי.

לא אותו גוף.

נכון, בנות. נכון. בנות, אתן, עם כל הכבוד לגל גדות (איזה?) אתן תיכנסו לבית מרגוע.

יותם לא בכושר.

שירה באמת אומרת או מיי גוד. והיא לא צריכה ויזה. אוי, אגב, חשבת, גאיה, להשתתף בחממריקאית? לא? כן, שירה כבר ניסתה להתחרות באליאנה ללא הצלחה.

אני חושב שהן לא תזמנו את זה נכון.

יותם הוא עופר רוטשילד החדש.

מה הן חשבו לעצמן? שירה, את המתורגמנית? או מיי גוד.

יותם, גיא! לא עובד, בנות. אחלה הוכחות, חכו, זה נכשל.

הנה ההסבר.

בנות, חבל.

אח תאום אחד? ארבעה. רן דנקר, ורני אביב, ודני הוליווד והנה תומאס. אוי ואבוי... ואוי ואבוי גם לשם.