קרוב לסאן אנד ביץ'?
לא עשיתן כבר שבועת דם, בנות? אתן החברות הכי טובות. לשירה יצא המבטא. טוב, היא הייתה חייבת להחזיר את הסטירה שדר נתנה לה. דר לא בנמצא, לתת לג'וי אומר לוותר על העונה של הלוחם, שירה החברה היחידה שנשארה. לא יפה לעשות את זה לאימא אמריקאית/אחיינית מאח, אבל בסדר.

לא, היא לא נורמלית. חשבתי שסגרנו את זה מזמן.

הוא לא בקטע, שולי. רועי כבר בדק.

סדרת מתח לשושנה יהיה נחמד. לרשום פטנט, חבש.

טוב, במקרים כאלה אני תמיד פונה לתקדים משפחת שנירררררר וגלי נגד יריב ארד...

אם כבר מדברים על הבחור... גם הוא די אובססיבי.

איכס, בנות, חלקתן בן זוג. אני מנסה לחשוב אם יצא להן להתנשק עם אותו בחור לפני... תכל'ס לא, גאיה נישקה את לי ודניאל. אבל שירה עברה על די הרבה. יאללה, נעשה לו יריב ארד? כי אני פחות בעניין של תקדים מלכי/סגוביה נגד האריס. זה תיק חריג, פסק דין בעייתי... אגב, מצחיק שעכשיו הן נזכרות שהוא חלאה אבל לא כשהוא בגד באמה איתן.

בטוחה שכדאי לאהוב אותו?! עם מתי, עם מתי! מתי!!!!!!!! לא טוב קופסאות זיכרונות.

פעם היית מת לחיות כמו לוחם. בושה עליך נווה. אה, הם כאילו מכירים במשחקי הכס? הוא מת על סבון.

יותם לא טוב לב. נהר אבן שוצף? אוי ואבוי, יותם בלתי נסבל. תגידו לו יותם לו. זה חשוב בכמה סדרות נוער, אומץ לב. ככה יותם מתנהג וזה עובר בשתיקה? שפחת מה?

גדול, השיר של פלורנטין ונווה גר בפלורנטין. אני מבין שהוא יותר צחי במציאות. הייתה תקופה של הוביטים.

הרמון? תגידו לטל טלמון ורומי אבולעפיה. זה גם סוטה, הם אם ובת. כל הפרק שירה וגאיה הן קלפטעס. יפה. ברור, ברור, לא ידעתן. אבל על אמה... ממש לא, אתן חברות נפש! כן, הבנתי את ההתייחסות... ודר. מה עם דר? לא חברה?

אני לא מבין, יש סמלי כדורגל שהופכים למסדרים? את מימך לא בעציץ, נווה. בסדר? היזהר, תומאס! יצור מתוחכם וזדוני הוא זה! מעולם לא חיבבתי איי רובוטס. ממתי למדת צ'ילקס?!

ציורים די גרועים, יש להגיד. הוא יתרגל לזמנים השונים. יש לו נטייה להסתדר.

אמרתי, מקרה יריב ארד. לנועה קירל, ברור! תסבירו לה! היא תסביר לכן את חוכמת השיזוף. לא המכשפות, רק דיאנה מכשפה.

הלחש של סהארה. אה, אז אמה היא עלמה מהאי. הציורים שלה מתגשמים.

גאיה, תסבירי לה שמשהו לא בסדר ותראי לה איך חוקרים! כן, גאיה, שירה לא מדמיינת. את מדמיינת, סבבה, אנחנו רגילים. שירה לא. פאק, גאיה בת שלושים, אפילו שלושים ואחת תכף...

נווה, כל פעם שאתה מתחיל ככה משפט זה הופך לממש דבילי בסוף. אמרתי לך, נווה. טוב, זכותו...

כמה שיחות שלא נענו! מי נראה לכם שזה? יותם לך, אגב. קצת חוצפה שהוא מדבר על זה ככה אחרי מה שהוא עשה... אל תעשי קפה! מה זה הצל הזה? חזיון תעתועים! זהו תאומך הרשע, תומאס?