גיבור אמיתי- שבוע 3

פרק 9- נוה ריזורט אנד ספא

"לשקר יש פרחים, אבל אין לו פרי."
&nbsp
(פתגם אפריקאי)

קרוב לסאן אנד ביץ'?

לא עשיתן כבר שבועת דם, בנות? אתן החברות הכי טובות. לשירה יצא המבטא. טוב, היא הייתה חייבת להחזיר את הסטירה שדר נתנה לה. דר לא בנמצא, לתת לג'וי אומר לוותר על העונה של הלוחם, שירה החברה היחידה שנשארה. לא יפה לעשות את זה לאימא אמריקאית/אחיינית מאח, אבל בסדר.
&nbsp
לא, היא לא נורמלית. חשבתי שסגרנו את זה מזמן.
&nbsp
הוא לא בקטע, שולי. רועי כבר בדק.
&nbsp
סדרת מתח לשושנה יהיה נחמד. לרשום פטנט, חבש.
&nbsp
טוב, במקרים כאלה אני תמיד פונה לתקדים משפחת שנירררררר וגלי נגד יריב ארד...
&nbsp
אם כבר מדברים על הבחור... גם הוא די אובססיבי.
&nbsp
איכס, בנות, חלקתן בן זוג. אני מנסה לחשוב אם יצא להן להתנשק עם אותו בחור לפני... תכל'ס לא, גאיה נישקה את לי ודניאל. אבל שירה עברה על די הרבה. יאללה, נעשה לו יריב ארד? כי אני פחות בעניין של תקדים מלכי/סגוביה נגד האריס. זה תיק חריג, פסק דין בעייתי... אגב, מצחיק שעכשיו הן נזכרות שהוא חלאה אבל לא כשהוא בגד באמה איתן.
&nbsp
בטוחה שכדאי לאהוב אותו?! עם מתי, עם מתי! מתי!!!!!!!! לא טוב קופסאות זיכרונות.
&nbsp
פעם היית מת לחיות כמו לוחם. בושה עליך נווה. אה, הם כאילו מכירים במשחקי הכס? הוא מת על סבון.
&nbsp
יותם לא טוב לב. נהר אבן שוצף? אוי ואבוי, יותם בלתי נסבל. תגידו לו יותם לו. זה חשוב בכמה סדרות נוער, אומץ לב. ככה יותם מתנהג וזה עובר בשתיקה? שפחת מה?
&nbsp
גדול, השיר של פלורנטין ונווה גר בפלורנטין. אני מבין שהוא יותר צחי במציאות. הייתה תקופה של הוביטים.
&nbsp
הרמון? תגידו לטל טלמון ורומי אבולעפיה. זה גם סוטה, הם אם ובת. כל הפרק שירה וגאיה הן קלפטעס. יפה. ברור, ברור, לא ידעתן. אבל על אמה... ממש לא, אתן חברות נפש! כן, הבנתי את ההתייחסות... ודר. מה עם דר? לא חברה?
&nbsp
אני לא מבין, יש סמלי כדורגל שהופכים למסדרים? את מימך לא בעציץ, נווה. בסדר? היזהר, תומאס! יצור מתוחכם וזדוני הוא זה! מעולם לא חיבבתי איי רובוטס. ממתי למדת צ'ילקס?!
&nbsp
ציורים די גרועים, יש להגיד. הוא יתרגל לזמנים השונים. יש לו נטייה להסתדר.
&nbsp
אמרתי, מקרה יריב ארד. לנועה קירל, ברור! תסבירו לה! היא תסביר לכן את חוכמת השיזוף. לא המכשפות, רק דיאנה מכשפה.
&nbsp
הלחש של סהארה. אה, אז אמה היא עלמה מהאי. הציורים שלה מתגשמים.
&nbsp
גאיה, תסבירי לה שמשהו לא בסדר ותראי לה איך חוקרים! כן, גאיה, שירה לא מדמיינת. את מדמיינת, סבבה, אנחנו רגילים. שירה לא. פאק, גאיה בת שלושים, אפילו שלושים ואחת תכף...
&nbsp
נווה, כל פעם שאתה מתחיל ככה משפט זה הופך לממש דבילי בסוף. אמרתי לך, נווה. טוב, זכותו...
&nbsp
כמה שיחות שלא נענו! מי נראה לכם שזה? יותם לך, אגב. קצת חוצפה שהוא מדבר על זה ככה אחרי מה שהוא עשה... אל תעשי קפה! מה זה הצל הזה? חזיון תעתועים! זהו תאומך הרשע, תומאס?

שיר m

Well-known member
הסוף נהדר

ואהבתי את ההשוואות של אמה בין יותם לתומאס:)

פרק 10- סודות, שקרים ותומאס בלק

"תזכור ג'רי, זה לא שקר - אם אתה מאמין בזה"
&nbsp
(ג'ורג' קוסטנזה, "סיינפלד", עונה 6 פרק 16)

שיר m

Well-known member
הפרק הכי טוב עד עכשיו.

מעניין ומותח ומסקרן ומצחיק.

שיר m

Well-known member
רק דבר קטן

משגע אותי כל פעם שהוא בא להתנשק עם מסטיק בפה!

המפגש הגדול

לראות את הכפיל שלך זאת בעיה. חבש, שכחת לשתות כפליים? ואלו מים עם מייז?! אכן חזיון. פשוט רן מאוד כועס שיש *עוד* שכפול שלו פה.
&nbsp
לא, סיוט שמתגשם זה הקטע מאו בוי. זה לא. איירון מן מת. חבש, תשתי מהמייז.
&nbsp
תכף לכולנו יהיה מוזלי סיפורה של שפחה. אספרסו כפולה זה חבש. גם משולש האחיות המוצלחות זה חבש. לאטה אסקייפ זה יותר עומר דרור. איזו מורידה גאיה. כי המנות מאוד מגניבות, גאיה. בנות, תתחילו לחקור, אתן מבינות בזה! שבועת שבט צוצלת!
&nbsp
הוא לא יויו. אה, הכפיל הזה מעצבן אותך? היו אחרים. היי גונדור. תשתי, חבש. נווה זה לא בעל האורחן?
&nbsp
אז שירה מושלמת גם אם היא אוכלת. גאיה, את שוב פעם השתגעת. הוא בארץ, בתכל'ס.
&nbsp
נווה הוא בעל האורחן. מה? למה עשית לו צלקת בגאליס?! איזו סיבה הייתה לו... הוא לא השתתף בכלל בגאליס! אה, בעונה השנייה הוא באמת הגיע עם עדי למישור הענקים, כנראה משם. למרות שזה יצירתי לקרוא לה גמד נורדי.
&nbsp
אני הייתי עונה לשירה. משהו מאוד חשוד, המשפט האהוב על גאיה. מקרוב שירה מושלמת.
&nbsp
ארץ המתים זה ישראל אחרי ארצות הברית. זה לוחם.
&nbsp
שלום לחושך האהוב... באתי לשוחח שוב... הזמן הכי גרוע להשמיע את השיר.
&nbsp
לא טפו! צחצחו את שיניכם לפני שתדברו על גברתנו משעבדת הממלכות דיאנה מרגרט ואן קורפוס! חזור בך, לוחם בן תערובת מלוכלך! חבש חכמה.
&nbsp
שכטר? חבש, את ראית אותו פה? ומה כולם רואים בעופר שכטר מתחן מקצועי, הוא עשה את זה עונה אחת, נראה לי. אני מבין שהוא חושב שהוא בתכנית טלוויזיה. יותם לו. ידעתם שזה הומצא בשיר שלנו?
&nbsp
בנות, אתן חייבות להתאחד בחברות שלכן! דודה ואחיינית! אימא וגרסה אמריקנית! בטח בגללך. חולה על השתיים האלה! הן פשוט קורעות ביחד!
&nbsp
תומאס, אתה מכיר את המונח "ללכת מכות"? נשמעת סדרה מעניינת. לא, רק לילה מכשפה.
&nbsp
זאת גאיה. היא מטורפת ומדמיינת דברים תמיד. זה מאוד הגיוני כי קוראים לו יויו. והוא לא יויו. ברור שהוא לא לבד, את מכירה בית מרגוע. כולנו היינו איתך. לא, לעשות את זה לשירה? חס וחלילה.
&nbsp
שולי, אתה לא חשוב.
&nbsp
שירה, המושלמת. ואחותך האמיתית במציאות. הפה הגדול שלה זה מהדיבובים המדהימים שלה. אוי, אני מרגיש טריק של יריב ארד.
&nbsp
הפועלים חלשים לעומת המכבים. לא ידעת על גבורתם של המכבים, שניצחו אותם בכל דור ודור? כמו אבן, לא כמו עבד. בשם האלילות עם התרגום.
&nbsp
עוד פעם הכדור שינה? סרסיי זה קצת בעייתי. אבל זה הזמן להתערבות. יותם לפיד הוא דמות לא אהיבה בעליל. אה, היא לא הבוגדת כאן. אני חושב שתומאס חש... אוי... עכשיו הם הרסו לגאיה את התכנית. נראה לי. הנה, הוא מגלה. עכשיו. אה, תכף יהיה. תכף יהיה גונדור וסהארה ובתקווה גם דיאנה.

שיר m

Well-known member
בעליל

אני ממש מקווה שהוא יקבל עונש רציני בסוף
(נמאס לי שאנשים יוצאים בלי עונש!)

שיר, אני באמת מפנה אותך ליריב ארד

שבעונה הראשונה של השיר שלנו התחיל עם אישה, עם המורה שלה ועם אימא שלה, ואז גמר שוכב במערומיו במיטת בית מלון, אזוק כשהמשטרה בדרך אליו...

שיר m

Well-known member
או, נחמד לשמוע

לא ראיתי, אבל נחמד לדעת שיש למה לצפות:)

ואז בעונה השנייה

אחרי שעשה מחזה פרו-פלסטיני, חזר לאהובתו מהעונה הראשונה ואף התחתן איתה למרות שהוא די חרא.
&nbsp
כן, השיר שלנו היה מוזר.

Roei152

Well-known member
מנהל
היי אתם מספליירים לי בלי לשים לב!!!!
אמצע מרתון של השיר שלנו 1...
&nbsp

איך אמר אורי לאנשים שהתלוננו כמוך שהוא עושה ספוילרים בסטורי?

עברו חמש עשרה שנה, לא ידעתי שזה עוד ספוילר...

שיר m

Well-known member
פרק 11- אומרים כי אני אינני אני

"אין שום טעם לחזור לאתמול, כי אז הייתי אדם שונה"
&nbsp
(אליס בארץ הפלאות)

שיר m

Well-known member
ממשיכים להתערבב

שני העולמות... גונדור ונוה מאוהבים באותה אחת, כמה מפתיע
&nbsp
מסכן תומאס.