האם רן הוא ליטמן החדש?
זה לא הוא, אודי, זה דני. או רני. מישהו מהם. תבחר. לצבי יש בעיה? פחחחח, סדרה מוזרה.

היא לא יכולה. מסתבר שקין הקריב שלט של הוט. הבל שלט של יס.

הסטירה מההלך הישיש... אודי מרגיש בנוח עם רן. קל לו.

אמה לא נוסעת ללוס אנג'לס. היא ניסתה ואז התברר שיש שם מלא רעידות אדמה. אני אמרתי אמה קליין ולא קיבלתי. ישיש מאוד. למה 30, תן לו ארבעים. יש כמה רן דנקרים. אודי בולע את הפיתיון. אבל כבר יש גל גדות!

אחלה ישיש. אולי אחרי כותש הסוכריות, נשחק בחרב הירקות ובלוחם הפירות?

איפה הבת שלך, אודי?! איפה היא?! איזה קטע, באמת יום הולדת שלה. הוא? הוליווד? בטח... הוא לא מכיר אותה אפילו לא מעט. קודם כל, היא מתחת לכוהנת נועה, שהיא באמת כוהנת רבת עוצמה עם חוכמת פלאים. שנית, אני סוגד לשיער המוזהב והמפואר של הכוהנת שירה, תודה רבה. אפילו נגעתי בפלא עולמי זה. הישיש הוא אדם בעל נשק נהדר. פצצת רייטינג.

וזה שתומאס יראה את עצמו... לא מוזר? הרבה מאמי. כולם פה מאמי. יותם לכל המאמי. טלולה? מה את עושה פה?! טוב, קצת התקדמנו בערוץ. קצת הרבה. תגידו, עדי הגיעה כבר לגיל 18? מי טו? לא יפה, אורי... רואים שזאת לא סדרה שיועדה מלכתחילה לילדים. וואלה, מלחמות על הצפון. תגיד לי, הוא מת בקרב מול הבולטונים או הסטארקים? מתנת, אכן מתנת. איפה רם? איפה הוא? אוי ואבוי... אמה כתבה דמות אידאליסטית.

שקט. תאכלי שוסי.

אז מסתבר שאכן יש לה 18 בדיוק עכשיו. כך שבעצם הפרק מתרחש בול עכשיו! שקט, עדי. שקט. יש אשכרה אנשים ששמעו את הזבל הזה...

איך פספסת? אתה בסדרה... כן, בחוץ עם אמה. מאוד הגיוני. חבש, יש לך טעם מוזר.

אז אלף זה בזכותך? זה רקוויאם, תומאס. זה חלק מטקס האשכבה. זה מזמור דתי! הכוהנת עדי! לא? אריאנה גרנדה שרה לבובספוג.

נווה לא אוהב את עצמו בטלוויזיה כי הוא קומי. ולא רוצה להיות חנון.

באב אל וואד כתבה ההיא... נעמי שחר. בוב מארלי זה שם הדת שלך.

חצילון? חבש, יש לך טעם מוזר. אורי גרוס קצת התפרע עם הזוגות פה.

זה כזה "הבלדה על האביר בלי היד, אומרת הכול, ללכת שבי אחרי היד, בלעדייך לא יכול"... או לפחות ככה. כאילו, אני לא מבין... יש שירים פארודיים שם? ותיזהר מכוהן השקר עומר אדם! הוא מנהיג כת של הימורים בבוקרשט. ותיזהר גם מהכוהנת הזאת. מסתגל מהר. הנה גאיה, נראית בוחשת לה.

למה דורה החוקרת לא יכלה למצוא את הצמח? חבל! הוא היה ביער האשליות תקופה. תקופה מאוד ארוכה. כמה עונות. למה ההבטחה עם הטבעת? לפחות חבש מופיעה. היא צריכה להופיע יותר בסדרות. נווה כבר שיחק פעם דמות בשם הודור... סצנת נשיקה! והאידיוט הורס. כן, מאוד!

השיר של דני הוליווד!!!!!!!!! יותם לך. שבעת הפעוטות זה שאר החבר'ה מהחממה. אאוץ'... טוב, היא הייתה צריכה להחזיר על הסטירה מנט...

דיאנה תצא בסוף. אתם יודעים את זה.

גם הצטערת עם תובל! תתביישי לך! יפה החוב.

תומאס קצת שוביניסט. זה שילוב שטני, מר בלק.

נווה וספינר. יופי. אחלה פארקים, נווה. נווה, בוא, מותר עכשיו לשחק עם שתי בנות.

תשמעו... הוא חייב כמה בנות. הוא קיים כמה פעמים ביקום הזה, זכותו. וגם הן יפות מאוד. חוץ מגאיה, היא פחות. שירה יותר.