גיבור אמיתי- שבוע 2

סטילהוק

New member
לא אוהב את הסדרה הזאת

חשבתי שזו תהיה סדרה בנוסח משחקי הכס, אבל הייתי צריך לקחת בחשבון שאם אורי גרוס התסריטאי זה הולך להיות משהו הזוי וטיפשי. מה שבטוח זו ממש לא משחקי הכס הישראלית, יותר משחקי החרטא.

אבל כבר אמרו מההתחלה

שהסיפור הוא על צילומי סדרה שדומה למשחקי הכס, וכל הקטע הוא כמו דני הוליווד.
&nbsp
הוא מעולם לא התיימר להיות משחקי הכס...

סטילהוק

New member
אם זאת היתה הבעיה היחידה אז לא היתה לי בעיה עם זה

הבעיה היא עם הטמטום של התסריט, או שוב מכת התסריטאים הישראלים שפשוט לא יודעים לכתוב תסריט, ופשוט עושים צחוק מהכתיבה, כמו הקטע אם תומאס במסיבת היום הולדת של עדי ביטי. זה פשוט זלזול בצופים. וזה לא שאין תסריטאים טובים בישראל, יש, אבל במקביל אליהם יש הרבה תסריטאים גרועים שמורידים את הרמה ובגדול.

זה קומי. המטרה היא להיות קומי

אם ציפית לדרמה איכותית עטורת פרסים - כנראה שתמצא רק בערוצים הייעודיים למיניהם...

סטילהוק

New member
מה קומי בדיוק בזה?

ממתי זלזול באינטליגנציה ובצופים זה קומי? תאמין לי שאותי זה ממש, אבל ממש לא מצחיק. ובטח לא בדיחות הקרש הללו, שאפילו בדיחות הקרש של אסי עזר הקרצייה הבלתי נסבלת כבר יותר מוצלחות מהן.

אנחנו מדברים על סדרה שבה דמות מסדרה מגיעה למציאות

מה ציפית שיהיה?
&nbsp
מן הסתם הכוונה הייתה להראות את תומאס מסתגל לעולם.

פרק 5- תודה לך, תומאס

אליס: "אין טעם לנסות, אי אפשר להאמין בדברים בלתי אפשריים!"
&nbsp
המלכה הלבנה: "פשוט אין לך הרבה ניסיון. כשהייתי בגילך, התאמנתי בזה חצי שעה כל יום. לפעמים הצלחתי להאמין בשישה דברים בלתי אפשריים עד ארוחת הבוקר."
&nbsp
(לואיס קרול)
&nbsp
בצירוף מקרים מפתיע- עדי ביטי שחגגה יום הולדת בפרק, אכן חגגה יום הולדת אתמול!

האם רן הוא ליטמן החדש?

זה לא הוא, אודי, זה דני. או רני. מישהו מהם. תבחר. לצבי יש בעיה? פחחחח, סדרה מוזרה.
&nbsp
היא לא יכולה. מסתבר שקין הקריב שלט של הוט. הבל שלט של יס.
&nbsp
הסטירה מההלך הישיש... אודי מרגיש בנוח עם רן. קל לו.
&nbsp
אמה לא נוסעת ללוס אנג'לס. היא ניסתה ואז התברר שיש שם מלא רעידות אדמה. אני אמרתי אמה קליין ולא קיבלתי. ישיש מאוד. למה 30, תן לו ארבעים. יש כמה רן דנקרים. אודי בולע את הפיתיון. אבל כבר יש גל גדות!
&nbsp
אחלה ישיש. אולי אחרי כותש הסוכריות, נשחק בחרב הירקות ובלוחם הפירות?
&nbsp
איפה הבת שלך, אודי?! איפה היא?! איזה קטע, באמת יום הולדת שלה. הוא? הוליווד? בטח... הוא לא מכיר אותה אפילו לא מעט. קודם כל, היא מתחת לכוהנת נועה, שהיא באמת כוהנת רבת עוצמה עם חוכמת פלאים. שנית, אני סוגד לשיער המוזהב והמפואר של הכוהנת שירה, תודה רבה. אפילו נגעתי בפלא עולמי זה. הישיש הוא אדם בעל נשק נהדר. פצצת רייטינג.
&nbsp
וזה שתומאס יראה את עצמו... לא מוזר? הרבה מאמי. כולם פה מאמי. יותם לכל המאמי. טלולה? מה את עושה פה?! טוב, קצת התקדמנו בערוץ. קצת הרבה. תגידו, עדי הגיעה כבר לגיל 18? מי טו? לא יפה, אורי... רואים שזאת לא סדרה שיועדה מלכתחילה לילדים. וואלה, מלחמות על הצפון. תגיד לי, הוא מת בקרב מול הבולטונים או הסטארקים? מתנת, אכן מתנת. איפה רם? איפה הוא? אוי ואבוי... אמה כתבה דמות אידאליסטית.
&nbsp
שקט. תאכלי שוסי.
&nbsp
אז מסתבר שאכן יש לה 18 בדיוק עכשיו. כך שבעצם הפרק מתרחש בול עכשיו! שקט, עדי. שקט. יש אשכרה אנשים ששמעו את הזבל הזה...
&nbsp
איך פספסת? אתה בסדרה... כן, בחוץ עם אמה. מאוד הגיוני. חבש, יש לך טעם מוזר.
&nbsp
אז אלף זה בזכותך? זה רקוויאם, תומאס. זה חלק מטקס האשכבה. זה מזמור דתי! הכוהנת עדי! לא? אריאנה גרנדה שרה לבובספוג.
&nbsp
נווה לא אוהב את עצמו בטלוויזיה כי הוא קומי. ולא רוצה להיות חנון.
&nbsp
באב אל וואד כתבה ההיא... נעמי שחר. בוב מארלי זה שם הדת שלך.
&nbsp
חצילון? חבש, יש לך טעם מוזר. אורי גרוס קצת התפרע עם הזוגות פה.
&nbsp
זה כזה "הבלדה על האביר בלי היד, אומרת הכול, ללכת שבי אחרי היד, בלעדייך לא יכול"... או לפחות ככה. כאילו, אני לא מבין... יש שירים פארודיים שם? ותיזהר מכוהן השקר עומר אדם! הוא מנהיג כת של הימורים בבוקרשט. ותיזהר גם מהכוהנת הזאת. מסתגל מהר. הנה גאיה, נראית בוחשת לה.
&nbsp
למה דורה החוקרת לא יכלה למצוא את הצמח? חבל! הוא היה ביער האשליות תקופה. תקופה מאוד ארוכה. כמה עונות. למה ההבטחה עם הטבעת? לפחות חבש מופיעה. היא צריכה להופיע יותר בסדרות. נווה כבר שיחק פעם דמות בשם הודור... סצנת נשיקה! והאידיוט הורס. כן, מאוד!
&nbsp
השיר של דני הוליווד!!!!!!!!! יותם לך. שבעת הפעוטות זה שאר החבר'ה מהחממה. אאוץ'... טוב, היא הייתה צריכה להחזיר על הסטירה מנט...
&nbsp
דיאנה תצא בסוף. אתם יודעים את זה.
&nbsp
גם הצטערת עם תובל! תתביישי לך! יפה החוב.
&nbsp
תומאס קצת שוביניסט. זה שילוב שטני, מר בלק.
&nbsp
נווה וספינר. יופי. אחלה פארקים, נווה. נווה, בוא, מותר עכשיו לשחק עם שתי בנות.
&nbsp
תשמעו... הוא חייב כמה בנות. הוא קיים כמה פעמים ביקום הזה, זכותו. וגם הן יפות מאוד. חוץ מגאיה, היא פחות. שירה יותר.

שיר m

Well-known member
איזו סדרה מיותרת

מה נסגר איתך יותם
&nbsp
אמה את מהממת.
&nbsp
עד כאן.

שירה חולה על LA

שירה די בת בית ב-LA. אפשר שבעזרת הליטמן אני אקבל את שירה? אגב, מה עם סצנות בין שולי ושירה? הם חברים טובים במציאות.
&nbsp
היית מתה דיאנה.
&nbsp
תשלחי כבר.
&nbsp
אז רן רוצה. בסדר, לא ברצונו של ליטמן.
&nbsp
אחלה שיר... קליפורניקיישן. לא יו יו! תפסיקו לקרוא לו ככה! זה כאילו רן דנקר עובר עלילת נחי ועלילת שירי גולד. מוזר. אה, אבל בעצם זה רומן בסדרה שהפך לאמיתי. שירה בלי איפור נראית כמו הדמות שלה מאליפים. מאוהב יותר מדי.
&nbsp
נו באמת, תסריטאים לא מתעללים בדמויות שהם שונאים! ממש לא! (אגב, מה עם גיא באמת? הרגתי אותו או לא?)
&nbsp
כן, ממש חכם לעשות את זה עם שתי חברות טובות! שתי החברות הכי טובות!
&nbsp
כל כך חכם!!!!!!!!!
&nbsp
יש לה טיימינג.
&nbsp
כאילו, כולן יודעות שהוא בוגד באמה. אבל שהוא בוגד בהן? לא, מה פתאום. זוג מתנת. לירז צלמת מושלמת. עונה 5? בטח יש שם משהו לא בסדר. תגידי, את מטומטמת?! תדברי באנגלית! תעשי דורה! את יודעת שהוא מדבר איתה! מוסר השכל - לא לסמוך על מישהו בשם יו יו. נכון, בישראל.
&nbsp
אמרתי לך להיזהר מכוהן השטן הזה, עומר אדם, האיש ומזמור השיכורים! אבל חבש, הוא לא שלח אותך לגלות בגלל שאת ושירה עבדתן עליו?
&nbsp
לא. הוא לא הפך לאדם יותר טוב.
&nbsp
לא תתעוררי בקלות... לא להגיד בול עץ! זאת בעיה.
&nbsp
תוכן שיווקי הכנס! מתנת! איכס, רן...
&nbsp
חבש ונווה. יופי. ביחד הם לא שיחקו בפסטיגל. חולה על חבש, אבל ידעתי מראש שהרומנים פה יהיו מוזרים!
&nbsp
הכוהנת אגם בוחבוט נכנעה לכוהנת נועה קירל. חשמן? איכסה! תסבירי לו שהוא יכול לחזור! כמו בעלילה שלי בגאליוסי...
&nbsp
לשירה יש קשרים בהוליווד. לא יפה לדחות אותה. זאת פאקינג שירה נאור! הוא ירגיש כזה פחחחי עם עצמו!
&nbsp
חבש, את היית משוגעת תמיד. אה, בדיחות אורי גרוס. כמו תמיד. עונה 5 של כפולה? עונה 4, גברת. ואת יודעת. ואגב, שיער... איך את עושה לעצמך? למה הוא אסוף? מה היה קורה אם היה מתפזר? מימדים זה אני.
&nbsp
היא מדברת בארמית. מה זה?! זה לא כדברא!
&nbsp
מונית? הוא מבין מה זה? איפה אני מוצא מעבר יקומי?
&nbsp
כמו יונתן. קפוא. נכון? גונדור, אתה כזה על טבעי כמו הוגו. הוגו היה מת להיות פה. הוגו בטח אוסף דברים של הסדרה.
&nbsp
נכון, היא באמת חייבת ללכת לכפולה. אה, אז זה צוקי וירדן. יפה. ד"ש לנועה. לכוהנת נועה.
&nbsp
טום באום חסר תועלת. פשוט חסר תועלת. בהחלט מתנת. נמאס לי מהפאה הזאת. היא מסתובבת לה בכל מקום.
&nbsp
זה שהוא הצליח לנסוע במונית זה מוזר. נשיקה פותרת הכול. חוץ מיותם...

שיר m

Well-known member
שאני אבין

הם התנשקו עם מסטיק?

&nbsp
אז יותם, תגיד, חוץ מלהתנשק עם כל בחורה שאתה פוגש, מה בעצם אתה עושה?
&nbsp
ביצוע מושלם של רן לשיר של עומר אדם
&nbsp
אני ממש אוהבת את הקטעים שאמה מספרת ברקע. גם בפרק הקודם וגם בזה...
&nbsp
מה למדנו ילדים? שרק בצעקות משיגים תשובות

&nbsp
אמה מאוהבת בתומס מגיל שש, על מה אתם מדברים בכלל.

למעלה