גיבורים!!!

Shabloli

New member
גיבורים!!!

וואי זאת הסידרה הכי מדהימה שתוכלו לראות............. אני ראיתי עד פרק 19 וזה מדהיםםםםםםםם אתם פשוט תתמכרו לזה אי אפשר להפסיק....... נ.ב אני פשוט חושבת שהשחקן שמשחק את פיטר פטרלי הוא פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! לכל מי שיודע פרטים אליו אני ישמח...

photofreak

New member
סתם תהיה

כשאת אומרת " אני ראיתי עד פרק 19 וזה מדהיםםםםםםםם" את מודעת לעובדה שהוא משודר עוד בדיוק חודש (שיגיע כבר!!!) בארה"ב? או שאת מתכוונת שראית את כולם עד 18? אלון

Shabloli

New member
.............

יש כבר את פרק 19 פשוט הוא בלי תרגום אז יותר קשה להבין אותו..... אבל עד פרק 18 זה מתורגם וזה מדהייםםםםםםם

dance13

New member
פרק 19 עוד בכלל לא יצא

אפילו בקנדה/ארה"ב. אבל אני בכול זאת הבדוק:על מה היה הפרק שראית(כביכול פרק 19)

Shabloli

New member
><><><><

אני לא דעת יצא או לא אני יודעת שיש אותו כבר אבל הוא לא מתורגם אחי הוריד אותו מהאימיול כמו את שאר הסדרה

Shabloli

New member
====

את/ה בטח חושב/ת שאני משקרת לך בטירוףףףף אבל ממש לא פרק 19 כבר יצא כנס/' לאימיול כתוב/כתבי גיבורים ותיראה/תיראי שמה פרק 19 ותוריד/י אם אני יתחיל עכשיו לספר זה לא יגמר וגם לא תבינו הרבה כי נוספים מלא אנשים חדשים ומתגלים מלא מלא מלא דברים חדשים על כל אחד ואחד מהאנשים שמה........... תאמין/י או לא (בחירה שלך) בה בייי

Darakan

New member
אני הולך להיות עשיר!

אני בדיוק בתהליכי פיתוח של מכשיר שדוקר אנשים דרך המסך!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif נשמה

פרק 19 מעולם לא שודר בשום מקום בעולם רק באימיול? אולי ראית 19 פרקים כולל הפיילוט או משו כזה אני לא יודע

Snow White King

New member
פרק 19 לא יצא

אפילו ב TL שזה אתר מספר 1 לשיחרורים כמה דקות אחרי שהסידרה משודרת הפרקים יוצאים גם שם לא יצא שום פרק 19 האימול זה כמו קאזה אי אפשר להאמין למה שמורידים משם

Snow White King

New member
זה אימיול

כמו שאמרתי זה בדיוק כמו קאזה בקאזה אתה מוריד אקסמן בסוף שזה יורד אתה פותח רואה שזה סקסמן ולא אקסמן קרה לי את זה עם בני הדודים שלי חחח זה אותו דבר האימיול

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif

אני הורדתי שם פעם פרק של בנות גילמור שנקרא the big one... לא צריכה לתאר לכם מה קרה כשפתחתי את הקובץ!!

Nino Schibetta

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי... "סקסמן"
קרה לי אותו הדבר ששמו באתר מסויים שאמור להיות אמין לינק לסרט "בופור" ובמקום זה יצא... פחות או יותר מה שיצא לך.

למעלה