גיבורים שלום, אתמול הסתיימה העונה הראשונה של גיבורים. האם ידוע לך מתי תשודר העונה השניה?
D dudaih New member 17/5/12 #1 גיבורים שלום, אתמול הסתיימה העונה הראשונה של גיבורים. האם ידוע לך מתי תשודר העונה השניה?
S svety New member 17/5/12 #3 גיבורים? כאילו heroes? עם סיילר וכו'? היא לא שודרה במלואה ביס בשלב כזה או אחר?
D dudaih New member 17/5/12 #5 הצלחי לפתוח את התגובה שלך לא הצלחתי הטאבלט לא פתח אז רק רציתי לומר שאני רק שנה ביס ולא ראיתי את הסידרה במלואה ואני מקוה שיס לא בחרו למחזר עונה ראשונה של סידרה ושההמשך יבוא...
הצלחי לפתוח את התגובה שלך לא הצלחתי הטאבלט לא פתח אז רק רציתי לומר שאני רק שנה ביס ולא ראיתי את הסידרה במלואה ואני מקוה שיס לא בחרו למחזר עונה ראשונה של סידרה ושההמשך יבוא...
D dudaih New member 17/5/12 #4 כן גיבורים קודם כל תודה על התשובה שנית שאלה מאיפה אתה יודע על הזכויות והאם זו פונקציה של רכישה ? ושלישית גיבורים זו סידרה בידיונית מעולה שאני מקוה שיס תרכוש גם את העונה השניה
כן גיבורים קודם כל תודה על התשובה שנית שאלה מאיפה אתה יודע על הזכויות והאם זו פונקציה של רכישה ? ושלישית גיבורים זו סידרה בידיונית מעולה שאני מקוה שיס תרכוש גם את העונה השניה
D Don Nirtin New member 17/5/12 #6 כל ארבעת העונות של גיבורים שודרו ביס וכולן מחורבנות האחת אחת. במיוחד העונה האחרונה שכבר לעגה לאנושות. בכל מקרה- לכל סדרה יש זכויות שידור. לא תמיד יש לYES את כל הזכויות.
כל ארבעת העונות של גיבורים שודרו ביס וכולן מחורבנות האחת אחת. במיוחד העונה האחרונה שכבר לעגה לאנושות. בכל מקרה- לכל סדרה יש זכויות שידור. לא תמיד יש לYES את כל הזכויות.
D dudaih New member 17/5/12 #7 תודה על המידע מזל שלא לכולם יש אותו טעם תאר לך כמה היה משעמם פה...אני אחכה לעונה הבאה
L LeRanch New member 17/5/12 #8 אתמול הסתיימה העונה הרביעית ולא הראשונה. קשה לי להאמין ש-yes יתחילו לשדר אותה מההתחלה אחרי ששידרו עכשיו חלק מהעונות בש.ח, וכמו שנאמר כנראה גם נגמרו הזכויות..
אתמול הסתיימה העונה הרביעית ולא הראשונה. קשה לי להאמין ש-yes יתחילו לשדר אותה מההתחלה אחרי ששידרו עכשיו חלק מהעונות בש.ח, וכמו שנאמר כנראה גם נגמרו הזכויות..
D dudaih New member 17/5/12 #9 אני הבנתי ש אני הבנתי שזו העונה הראשונה והבנתי שיהיה המשך אבל לא ראיתי את שני הפרקים הראשונים ואולי אני טועה... בכל מקרה תודה
אני הבנתי ש אני הבנתי שזו העונה הראשונה והבנתי שיהיה המשך אבל לא ראיתי את שני הפרקים הראשונים ואולי אני טועה... בכל מקרה תודה