גיבורים...

all about eve

New member
גיבורים...

בוקר טוב איזה חייל כדאי להפוך לגיבור? אני גאלי...... מה נותן לי שיפור אחוזת הגיבור? איך אני נפטר מגיבור גרוע? תודה מראש..

יובל200

New member
אחד אחד ../images/Emo13.gif

כגאלי הייתי ממליץ על רעם טאוטטס, בו גם אני משתמש.. כעיקרון מומלץ שהגיבור יהיה היחידה הכי מהירה כדי שכל המעבר שלו בין כפרים יהיה מהיר ככל האפשר בשלבים 10, 15 ו20 של אחוזת הגיבור אתה יכול לספח נאות מדבר שבסביבתך (כלומר ב7*7 של הכפר שלך) עם הגיבור שלך. אלה מעלים את הייצור של המשאבים בכפר שלך. (עוד מידע ב- http://help.travian.co.il/index.php?type=faq&mod=556 ) ו..פשוט תשלח אותו לבד למקום עם הרבה חיילים, נניח נווה מדבר כמו שהבחור מעלי אמר
)

תומר88

New member
אולי השאלה הזו טריוויאלית, אבל בכל זאת-

כשאתה ממליץ שהגיבור יהיה היחידה הכי מהירה, אתה מתכוון שיהיה היחידה המהירה מבין חיילי ההתקפה, כן? או שאני טועה וכשלגיבור יש למשל 3000 נקודות התקפה אז בעניין ההתקפה לא משנה אם הוא חייל מסוג אחד או אחר?

יובל200

New member
כן, מבחינת המהירות (בכמה ריבועים הוא נע בשעה)

מעבר לכמה זמן יקח לו לעבור בין הכפרים..יש הרבה מקרים שבהם אני שולח פרשים לבזיזות ואת הגיבור איתם למקרה שאתקל בחיילים בכפר האויב ו..אני שולח רק את היחידות הכי מהירות איתי. תאר לך שהגיבור שלי היה אימפריאן (סתם דוגמה), הוא היה מעקב את המסע בדיי הרבה זמן

תומר88

New member
יש כפרים שאני שולח אליהם רק חיילי הגנה

(פלאדינים-סוחבים הכי הרבה מבין הטאוטונים) ואני סומך על זה שאין שם חיילים... עד עכשיו זה עבד בדרך כלל חוץ מפעם אחת שחיכתה לי הפתעה שהחריבה לי את הצבא. בכל אופן- בין אביר טאוטוני (התקפי) לבין פלאדין (הגנתי), אפשר לומר שאם אביר טאוטוני הולך 9 לשעה ופלאדין 10, אז כדאי לאמן אביר טאוטוני? בקיצור ובשאלה אחת- הערכים של הגיבור שכתובים באחוזת הגיבור לא מושפעים בכלל מהנתונים ההתחלתיים של הגיבור (ערך התקפה, וערך הגנה נגד חייל רגלים ופרשים, שרשומים בהוראות)?

באסטר1

New member
אני דווקא מציע האדואן

זה הפרש ההתקפי , יותר חזק מרעם בכל אפשרות הקטע של המהירות זה שטות למה? כי גיבור כמעט תמיד לא נשלח לבד לכן המהירות שלו לא תשנה לך כל כך בעתיד

יובל200

New member
לא מדוייק

אני צריך לתגבר כפר אחר יחסית רחוק שלי כדי לכבוש ממנו נווה מדבר אחרי שכבר ניקיתי אותו מכל החיות. עד שהגיבור יגיע יש סיכוי שנווה המדבר יתמלא שוב בחיות יש הרבה עניינים של הובלה שמעדיפים שיתרחשו הכי מהר אבל..זה כנראה מפריע לי, לא לך, תעשה את השיקול שלך.
בעניין של ההפרש ההתקפי..בכוחות גדולים מסתמכים יותר על בונוס ההתקפה מאשר ההתקפה של הגיבור עצמו חוץ מזה שבהתחלה רעם טאוטטס הרבה יותר זמין מהאודן

באסטר1

New member
אתה צודק בסוף

אבל לא אמרתי שאתה צריך גיבור עם ההתקפה שלו אלא הבונוסים שלו האדואן הוא חייל הגנתי גם לכן תוכל לעלות את בונוס ההגנה ולהשתמש בו בהגנה גם כן רעם הוא מתקיף ובכלל הוא בעיקר בוזז בקשר של הנווה מדבר מה הקטע שלח את הגיבור לכפר ותהרוס אחרי שהגיבור מגיע..אם הצלחת להרוס פעם אחת לא יהיה בעיה להרוס שוב

יובל200

New member
אין לי כוח להתווכח, שכל אחד יעשה כראות עיניו

מבחינתי הכוח של היחידה עצמה קצת זניח, העניין הוא הבונוסים שהיא מספקת והבונוס שהגיבור נותן לצבא זהה בלי קשר לסוג הגיבור

למעלה