גיבורים: How to Stop an Exploding Man

TheLost

New member
גיבורים: How to Stop an Exploding Man

זהירות!!!
אם לא ראיתם עדיין את פרק סיום העונה של "גיבורים" אולי עדיף שתתרחקו מההודעה הזו!
איזה פרק מעולה. לפי דעתי, הפרק הכי טוב בעונה. הוא היה מלא באירועים מעניינים ולמרות שגם אני הרגשתי שהוא היה קצת חלש ובלי שום בום-בום-בום של סיום עונה, הוא עדיין היה לפי דעתי מושלם, אולי אפילו בזכות זה. הפיתרון האנטי-קליימטי של הפצצה היה גאוני (אם היו מעבירים נושא כזה ל"באפי" או "סמולוויל" למשל היו עושים מזה צחוק מוחלט), כל הניואנסנים הקטנים שהיו במהלך הפרק ואלה שמבינים בסדרה יותר ממני ועוקבים אחרי כל הפרטים יוכלו להעיד על כך (כמו למשל "חזרתו" הלא-ברורה במיוחד של אביה של סיימון בסוג-של-פלאשבקים). אבל ללא ספק, הקטע הכי מעולה בפרק היה בעצם סיום העלילה. אפשר לומר שאפילו העונה הסתיימה ללא קליפהאנגר (משהו לא צפוי בכלל בשבילי כי במהלך כל העונה המון פרקים אם לא כולם הסתיימו בקליפהאנגר), למרות שכן היה הקטע עם הירו- הוא לא היה קשור לעלילה המקורית וגם רוב הסיכויים שבפרק הבא הוא כבר יעוף משם, לא? הייתי מופתע שסיילר באמת מת (יש לי הרגשה שהוא לא מת אבל בכל מקרה בינתיים מבחינת כולנו הוא אכן כן מת), אבל באמת הקטע האהוב עליי היה כשפתאום הופיע על המסך הכיתוב End of Volume One שזה הוכיח באמת כמה הסדרה הזאת מגניבה וקומיקסית, ואפילו יותר מזה- הכיתוב Volume Two מספר שניות לאחר מכן עם תחילתה של "עונה" חדשה (כמעט) ועלילה חדשה לגמרי. כמובן שדיי חבל שהמתרגמים בחרו לכתוב "עונה שנייה" במקום "חלק שני" כי זה עלול לבלבל המון צופים לדעתי. בכל מקרה היה אחלה פרק מלא ברגעים מצוינים וכמו שאמרתי רעיון אחד מדהים בסופו

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifבאמת אחלה פרק

אהבתי שכללל הגיבורים הגיעו לאותו מקום באותו זמן, וממש אהבתי שניקי הכניסה לסיילר ת'מטף הזה בראש
מסכן מאט
אני ממש מקווה שהוא לא ימות.. אהבתי גם את הקטע הקצרצר של מולי ומייקה כשהוא הפעיל ת'מעלית, ואח"כ כשהם התחבקו עם די.אל וניקי (יש מצב שהם יאמצו אותה?! כי זה יהיה מגניב משפחה עם 4 נפשות גיבורות
) יאללה נובמברררר

How to Stop an Exploding Man ../images/Emo58.gif

היה פרק מ-ע-ו-ל-ה, כמובן שכל העונה הייתה מצויינת פרק פרק. אני לא אפרט יותר מדי, אבל אני כן אגיד את זה: אם תשאלו אותי, סיילר באמת מת ובעונה הבאה יהיה רשע חדש - הבוגימן שמולי מפחדת לחשוב עליו.

P A T D F A N

New member
הבוגימן זה סיילר

היא קוראת לו ככה כי היא חושבת שהוא שד .. [בוגימן באנגלית]

../images/Emo58.gif

היא דיברה על עוד בוגימן, זה שהיא מפחדת לחשוב עליו [כי אם היא חושבת עליו, הוא רואה אותה].

4hilla4

New member
זה נראה לי זה (ספוילר)

שראה את פיטר פטרלי.. אבל זה לא הגיוני כי הוא מת... אין לי שמץ!

מה פתאום ! ../images/Emo58.gif

זה בכלל היה אבא של סימון, שפיטר היה אח שלו בהוספיס...

פרק מעולה!

אן עוד מה להוסיף...פשוט מעולה! הסוף היה גאוני...עם "ההתחלה" של העונה השניה כאילו. זה שקוף שסיילר לא מת, הראו את הקטע עם הדם שהוא נכנס לביוב... ניקי DL מייקה ומולי
חחח כאלה חמודים
עדיין יש לי בעיה עם הכוח של ניקי, לא יכלו פשוט להגיד שהיא ממש חזקה וזהו? למה היה צריך את כל הסיבוך עם ג'סיקה וזה? מעניין מי זה האיש שמולי לא יכולה לחשבו עליו...

P A T D F A N

New member
גמאני אהבתי!

אבל כל הקטע שסיילר לא מת לגמרי, ראו סימנים של דם לתוך הביוב, כאילו הוא גרר את עצמו לשם .. זה משאיר שאלות פתוחות לעונה הבאה. ונראלי איפה שהירו נחת זה איפה שהתחילו כל הגיבורים, לצבא אחד היה את הסמל, הF הזה עם הקווים..

TheLost

New member
יכול מאוד להיות...

גם היה כתוב של"VOL" השני קוראים GENERATIONS- דורות. וגם בעצם רואים שבקרב הסמוראי הזה מלפני 400 שנה היה ליקוי חמה שהוא גם הלוגו של הסדרה...

4hilla4

New member
אהבתי!!!!!!!!!!!!1

אני אהבתי במיוחד את הסוף ואת הקטע של ג'סיקה ניקי... כי עכשיו ראינו שהם מתאחדות וג'סיקה עוזרת לניקי ועכשיו היא *השלימה* עם הכוח שלה ועכשיו היא יכולה לשלוט בו.. מאוד אהבתי את סגירת המעגל.. לא יודעת למה אבל אני פשוט מתה! על אמא של נייתן ופיטר... מאיפה זה בא לי אין לי שמץ! קיצר- סיום מעולה לעונה מעולה!!

ספויילר לעונה השנייה ../images/Emo58.gif

ראיתי את השחקנים המופיעים בפרק הראשון בעונה השנייה וגם סיילר וגם פיתר ונייתן נשארו בחיים

פרק מעולה.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

נתעלם מזה שאני צופה מושבעת וגם אם פרק הסיום היה כולו על הטעמים שהירו אוהב בגלידה עדיין הייתי אומרת שזה פרק מעולה. נורא אהבתי את הסוף הסגור אבל עם הפתח הקטן הזה למטה. זה שהרגו את סיילר, אבל אז הוא נעלם, ממש הלכו הפוך על הפוך. מצד אחד יכול להיות שהוא מת, והוא סתם נגרר לשם גוסס ועשו את כל זה רק כדי שנחשוב שאולי הוא לא מת. או שיכול להיות שמישהו גרר אותו לשם, אולי האיבל של העונה הבאה. בכל אופן, מהבחינה הזאת, זה היה מעולה. היו כמה קטעים שהיו כאלה טלנובלה~ פיטר: "ט'ר יז נאו אט'ר וואי." קלייר: *פרצוףקליירימודאג* נייתן: *נוחת מהשמיים* "יז ט'ר איז.." והיו עוד כמה. xP חוץ מזה שהם סגרו את העונה, הם גם פתחו פתח לעונה הבאה, הסיפור עם הדמות שמולי לא יכולה למצוא כי כשהיא חושבת עליו הוא רואה אותה. והחלק הזה עם הירו, בעבר, גם פתח גדול לעונה השנייה. ככה שהיא לא תתחיל פתאום בלי קשר, רק כדי למלא את העונה, הכל יהיה מחובר זה לזה. היה כיף לראות את ג'סיקה סוף כל סוף משתמשת בכוח שלה, בצורה מגנישה כזאת, נגד הרעים. פיטר היה קצת מעאפן. הלו. יש לך כוחות מגנישים, תשתמש בהם! מה אתה נותן לו בוקוסים (פתטיים), זה עלבון לפיטר ולסיילר. קצת חבל שלינדרמן מת, ככה הוא יכול היה לעזור לפרקמן, אם הם היו משתלטים עליו. מולי ממש חמודה, אני מקווה לראות אותה בעונה השניה, וגם את אייזק, ואת הדמות שיכולה לשלוט במה שאחרים רואים, היא מעניינת. קצת חפרתי.
^^"

P A T D F A N

New member
אייזק מת,

ממ ואם את מדברת על אבא של סימון [לא ממש הבנתי מה הכוח שלו] אז גם הוא מת .. סה"כ אני מסכימה עם כל מה שכתבתP:

למעלה