גיבוי DATA של הנייד

arikpu2

New member
גיבוי DATA של הנייד

שלום לכולם , 1) יש לי צורב COMBO, האם אני יכול לצרוב איתו מידע DATA כמו מסמכי וורד , הקלטות בפורמט WMA של הקלטות שיעורים , על גבי DVD 4.7GB ? או שיש סיכון שהצריבה לא תהיה טובה ? 2) איזו תוכנת צריבה עדיפה ? NERO או EASY CD CREATOR , או שיש תוכנה טובה יותר ? 3) איך עושים גיבוי מערכת ? של מערכות הפעלה , וכו... - יש מדריך לזה ? תודה לכם .

YossXP

New member
גיבוי..

שלום שלום.. 1. אם הצורב שיש לך הוא Combo אז הוא לא יכול לצרוב DVD 4.7, המשמעות של Combo היא - צורב CD/קורא DVD 2. עניין של העדפה, התוכנה המומלצת היא התוכנה שנוחה לך. 3. תלוי על איזו תוכנת גיבוי אתה מדבר, בעקרון אתה צריך להגדיר מה אתה מעוניין לגבות, לאן אתה מעוניין לגבות ואז לחכות....

Y. Welis

New member
combo פירושו צריבה על תקליטורים

רגילים (עד 702 מגאבייט), ורק קריאה של DVD. אישית אני מעדיף את NERO. לגיבוי מערכת ההפעלה (אם אין לך דיסקים מקוריים או מחיצה נסתרת) השתמש בתוכנות כמו Ghost או Acronis True Image.

arikpu2

New member
../images/Emo51.gif לכם !!! . טוב , החלטתי

שאני רוצה לגבות חלק מכונן C שלי , ואני רוצה לגבות את זה לדיסק DVD . זה בעיקר סיכומי הרצאות , הקלטות שיעור (פורמט WMA) - שקלתי את התיקיות - זה 4.5GB . רציתי לדעת מה ההבדל בין DVD-R , ל-DVD+R , וההבחנה בין מהירות X2 ל-X8 ? האם זה עקרוני בשבילי ? ושאלה אחרונה איזו מדיה אתם ממליצים ? תודה

Jan22

New member
שוב ,לא תוכל לצרוב ע"ג דסקים של DVD

מכיוון שהצורב שלך לא תומך בכך ,אלא רק בק-ר-י-א-ה של DVD ! מדיות מצויינות הן של VERBATIM ! ; הבדלי מהירות בין איקס 2 ל8 ? ככל שיותר גבוה ,כך מהירות הצריבה גבוהה יותר .

arikpu2

New member
../images/Emo51.gif , לצערי נאלצתי לקנות צורב

DVD . הפער בהבדלי המהירות הוא מהותי ? כדאי לקנות X8 , או שניתן להסתפק בפחות ?

Jan22

New member
2X זה סביר מאוד ..

לא יותר מדי זמן ,אולם גם לא מהיר מדי ;אם יש בעיית תקציב ,אין כל בעיה להסתדר עם 2X !

למעלה