גיבוי רג´סטרי

SymanTec

New member
גיבוי רג´סטרי

שלום אם המערכת קורסת וחלונות לא עולה , איך אפשר לעבור למצב דוס בכדי להקליד SCANREG/RESTORE ? ואחרי הקלדת הפקודה מה צריך לעשות ?

kitt

New member
מעלים את המחשב עם דיסקט איתחול

של 98, לאחר הקשת scanreg/restore יפתח תפריט של הגיבויים, כאשר ליד כל אחד ירשם האם המחשב אותחל איתו (והוא תקין) אפשר לבחור את התאריך הרצוי ולהעלות איתו את המחשב.

SymanTec

New member
kitt תודה , אז למה רוב האנשים כאשר

יש להם בעיות במחשב הם בוחרים לפרמט אותו במקום להשתמש בשיטה הזאת ? כי לדעתי יותר קל לשחזר את המערכת מאשר לפרמט את הדיסק הקשיח

kitt

New member
נתחיל מזה שלא כל בעיה יכולה להיפתר

ע"י התקנה מחודשת. פרט לזה פירמוט מנקה הרבה זבל שהשאירו תוכנות שהיו ואינן עוד. kitt שמפרמט לפחות פעם בשנה לשם ניקוי פסח (אפילו אם יוצא בט"ו בשבט)

SymanTec

New member
וודאי שלא כל בעיה , אבל כאשר

המערכת קורסת עם הודעות שגיאה ללא הרף או שמחשב נדבק בוירוס עקשני אז הפתרון זה פירמוט . יש כאלו שמפרמטים כל חודשיים.... לדעתי זה מוגזם

avivgr

New member
אז הפיתרון שאני משתמש בו

הוא מנוסח בשתי מילים: Norton Ghost. הפיתרון לפורמטים החוזרים ונשנים הוא ליצור עותק בסיסי של החלונות אופיס בראוזר והגדרות קטנים שאנחנו אוהבים. כל חודשיים שלושה אני מריץ סקריפט שכתבתי בתור קובץ BAT פשוט שמגבה לי את הדברים הרגילים, מריץ את התוכנה ותוך 3-5 דקות אני מקבל מחשב נקי ומוכן לקובץ הסקריפט השני שמחזיר את הגיבויים. אני כבר שנתיים עובד כך וסוחף איתי המון חברים ומשתמשים אחרים לעבוד בצורה הזו! הפיתרון האולטמטיבי! אביב

למעלה