גיבוי ענן ללא WIFI?

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
גיבוי ענן ללא WIFI?

שלום לכם,

תקציר הפרקים הקודמים: יש לי אייפון 5 עם תקלת חומרה ב-WIFI, באפריל אהיה ברומא ובתקווה שאחליף שם את המכשיר לחדש במסגרת אחריות יצרן.

עכשיו, אני מניח שאקבל מכשיר חדש ולכן לא יהיה עליו כלום. לכן הפעלתי את האפשרות של גיבוי לענן ואפילו רכשתי מקום של 15 ג'יגה לשנה, במטרה שכשאקבל את המכשיר החדש עוד בעודי בחו"ל אוכל בקלות להחזיר את כל האפליקציות והמידע שלי. רק מה הבעיה, הגיבוי לענן פועל על.... נכון, WIFI! ואצלי יש הרי תקלה ב-WIFI שהוא לא קולט רשתות וגם כשכן הוא מאוד איטי ומתנתק לעיתים קרובות.
ניסיתי כבר אינספור פעמים לעשות גיבוי לענן ובכל פעם הוא מחשב משהו כמו "עוד 146 שעות נותרו", אני משאיר את זה ללילה וכשקם בבוקר - המכשיר מנותק ורשום שגיבוי אחרון לא נעשה אף פעם. אין ספק שבעיית ה-WIFI במכשיר מונעת ממני לעשות גיבוי לענן.

מה אני אמור לעשות עכשיו? האם יש אפשרות לעשות גיבוי לענן דרך האינטרנט הקווי כשהמכשיר מחובר למחשב? ניסיתי דרך אייטונס לעשות back up now, אבל זה עובד חצי דקה ומפסיק, ולא נראה שעשה משהו.
אם יש לכם פתרונות אחרים אשמח לשמוע...

בחיי

New member
למה שלא תגבה למחשב?

ככה תוכל לשחזר את כל המידע כשתקבל את האייפון החדש.

Soak

New member
כי אני אהיה ברומא 6 ימים

ובימים האלה אני רוצה את הטלפון וכל המידע שלי.
כמובן שאם לא תהיה ברירה זה מה שאעשה... אבל אני ממש מעדיף שכבר שם יהיה לי בחזרה את כל המידע, זה מאוד חיוני סמארטפון בחו"ל.

למעלה