אם יש לך חשבון Apple id (ויש לך) אז
יש לך חשבון אייקלאוד.
מה זה: לפתוח ולסגור? אתה יכול להכנס ולמחוק את כל הנתונים שיש בו. או שהתכוונת ל״לפתוח ולסגור את הסנכרון״? גם זה אפשרי.
 
תכנס במכשיר להגדרות > אייקלאוד ותראה אם המתג ליד גיבוי אנשי קשר דלוק. אם הוא דלוק, אתה מסנכרן לאייקלאוד את אנשי הקשר.
אם הוא כבוי ואנשי הקשר שלך גם לא מסונכרנים לגוגל (או לכל שירות אחר) אז זה ממש לא חכם...
תדליק את הסנכרון לאחד החשבונות ותבדוק שהם עולים לשם.